Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rufussa001

Ile wazylyscie w ciazy

Polecane posty

Gość Rufussa001

Jak tam wasze figury po ciazy ? Co robicie zeby znowu wygladac jak kobieta.

Gość Rufussa001
Ponawiam; ile przytylyscie w ciazy. Jak dlugo wracalyscie do swojej wagi po porodzie.

ja w kazdej przytylam 20-22 kg schudlam-oczywiscie nie w miesiac ;) z figury jestem zadowlona :) moj przepis (nic nowego ;) ) uwazac na to co sie je, cwiczyc (bieganie, fitness, plywanie)

Gość Do Evi_
No ale ty to masz super figure i jak widac nie masz tedencji do tycia.

ja jestem w5 miesiącu i przytyłam już 9 kg. mam tendencje do tycia. boje się co bedzie na końcu ciąży.... strach pomyśleć

Moja waga zawsze mieściła się między 52-55 kg. W ciąży przytyłam 17 kg. PO porodzie do wagi wyjściowej wróciłam w ciągu 3 miesięcy ;)

Gość godzinę przed porodem 63kg
wyjsciowa 52 kg

ja ważyłam 55 kg przed ciąża a jak szłam do porodu to ważyłam 80kg i wciagu trzech miesiecy wszystko stracilam

Gość godzinę przed porodem 63kg
pół roku po porodzie 46 - chudłąm strasznie, jedząc wszystko - nie karmiłąm

ja jestem teraz w 33 tc, mam 173 cm i 10 kg na plusie - obecnie 71 kg.. myślę, że nie powinnam przekroczyć 15 kg

Gość kuszka z grudnia
przy moim wzrośie 175 ważyłam przed ciążą 58kg. Obecnie jestem w 36 tygodniu ciąży i waże już 80kg :)

Gość dfghjkl;'
Ja dużo ważyłam. W pierwszej ciąży przy wzroście 172 cm przytyłam 24 kg :/ Z 80 kg na 104 poszło Zrzuciłam wszystko w ciągu niecałego roku. Potem zaszłam w drugą ciąże i z 78 kg zrobiło się 92 kg czyli 14 kg na plusie. Od porodu minęło 1,5 roku a ja ważę teraz 73 kg. Także mniej o 5 kg niż gdy zachodziłam w drugą ciąze :)

przed ciążą jakiś miesiąc 54 kg w dniu porodu... 88 kg!!! 4,5 roku po porodzie 69,4 kg, ale jestem na diecie. Jakiś miesiąc temu miałam 76 :) Po ciąży w zeszłym roku zrzuciłam do 61 kg, ale w ciągu kilku miesięcy wróciłam do tych 70paru

Gość kasiunia
w 1 ciazy przytylam 22kg na koniec waZylam 64 kg przy wzroscie 162, jakies pol roku po porodzie 42 a pzoenij 40 przed zajsciem w 2 ciaze przytylam do 43 , teraz jestem w 9 tyg ciazy inarazie 1kg naplusie czyli 44kg

Gość matrioszka85
w ciąży przytyłam 18kg. Przez pierwsze dwa miesiące schudłam 15kg (karmienie piersią, stres bo synek urodził się chory). Obecnie syn kończy 7 miesięcy a ja wyglądam lepiej niż przed ciążą. Ważę tyle co przed ciążą, ale mam smuklejsze ramiona. Karmię piersią, chodzę na długie spacery (lubię to), nie ćwiczę.

ja chyba po 5 dniach miałam wagę sprzed ciąży, potem zeszło jeszcze parę kg, a w kolejnych miesiącach od siedzenia w domu z bliźniakami dupa mi urosła do startowej wagi sprzed ciąży.

Gość 23 latka
Ja przytyłam 11 lub 12 kg. Podaję złoty środek na odzyskanie sylwetki sprzed ciąży: KARMIENIE PIERSIĄ!!! Teraz wyglądam jak tyczka - aż mi samej się to nie podoba: szkielet!!! (jestem 7 miesięcy po porodzie i nadal karmię, ponieważ chcę). Dodam, że mam ponad 170 cm wzrostu. Jem dużo.

Gość 27latka ale fajna matka
przed ciążą ważyłam zawsze około 57-58kg prz 169cm, podczas ciąży mocno tyłam w 9mcu ważyłam 93kg, po ciąży długo dochodziłam do siebie równo 9mcy i ważyłam tle co przed ciążą, obecnie nie wiem może to z biegiem lat bądz jednak ciąża dała się we znaki waże 63kg przy uprawianiu sportu

Gość 23 latka
Dodam, że nie ćwiczę wcale, a jem już teraz wszystko - słodycze, smażone itp. Po zakończeniu karmienia jednak będę musiała słodycze ograniczyć ;).

Gość 27latka ale fajna matka
tak właśnie mi się unormowała waga-najpier wróciłam do swoich 58kg ale z czasem stanęło na 63 i nic nie schodzi

Gość 23 latka
Nie wiem czy to prawda, ale słyszałam, że podobno w ciągu 6 miesięcy po porodzie jest najłatwiej schudnąć, później już coraz ciężej...

Gość oleczka12345
Hej, ja przytyłam 14,5, dziś czyli 9 miesięcy po porodzie ważę 56kg, zachodząc w ciążę ważyłam 57,5kg. Wszystko jadłam z umiarem, karmiłam tylko pierwszy miesiąc i przede wszytskim jeśli chleb, to ciemny z ziarnami.

eee tam nie koniecznie, ja nie karmiłam, ale nie przytyłam nic ponad normę (11 kg na plusie to tyle co ważyła 2 dzieciaków łożyska wody itd.)

Gość 23 latka
Karmienie bardzo ułatwia zrzucanie zbędnych kg, ale rzecz jasna nie jest JEDYNĄ metodą :). Jeśli ktoś ma silną wolę, będzie pilnował diety i ćwiczył to da radę.

Gość ggggggg ggggg
przed ciaza ok 49 kg, przed porodem 57 kg, 4 dni po porodzie 43kg wiec nie odchudzalam sie wcale

Gość varvara
21tc i 4kg na plusie :)

Gość nika nika*
Przed 51 na porodówce 74. 51 znów 2-3 mirsiace po porodzie.. Pisałam już na jednym topiku, że ciąża to chyba jednyny czas w moim dorosłym zyciu gdzie mogłam bezkarnie zjeść pizzę (po raz pierwszy od 7 lat) czy rurkę z kremem.

Gość kkkooolllaa
płód - 3,5 kg macica - 1 kg łożysko - 0,8 kg płyn owodniowy - 1,2 kg piersi - 0,5 kg woda zatrzymana w organizmie - 1,5 kg zwiększona ilość osocza krwi - 1,5 kg razem 10 kg. I tyle powinno sie przytyć w prawidłowej ciąży. reszta to tłuszcz.