Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Co myslicie o tym zestawie ubran???

Polecane posty

Te ubrania sa z lumpeksu. Na dodatek nie prane. ... Brzydkie nie sa. Klienci tego allegrowicza sa zadowoleni, wiec mysle, ze mozna kupowac. Wszystko zalezy od tego, jakie sie ma oczekiwania.

Nie rozumiem dlaczego sprzedajacy nie wyprał tych ubranek Mi tak srednio sie podoba ten zestaw no i cena jeszcze nie jest ostateczna - nie wiadomo na ile podskoczy a wtedy wedlug mnie juz opalac sie nie bedzie

Gość Anicaa
Bardzo fajne ubranka

Gość bejbiiiiii
Na zdjęciach wszystko pięknie wygląda... Osobiście nie jestem zwolenniczką zakupów odzieży przez internet.

Gość skad wiesz ze z lumpeksu?
??

Ten sprzedawca sprzedaje ubranka w kazdym rozmiarze. Trudno mi uwierzyc, ze ma dzieci w kazdym wieku. Poza tym kazdy rodzic przed sprzedaniem czegos pierze ubrania (lub po prostu wyciaga wyprane z polki). Jesli sprzedawca deklaruje, ze sa nie prane, to sprawa jest jasna- dostal jakis woz ciuchow z Anglii, porobil zestawy i chce je szybko sprzedac bez tego calego prania i prasowania.

Gość babie lato_
Hej kobietki :) Zapraszam Was na nowe forum dla kobiet www.babie-lato.pun.pl Rozmowy w miłym gronie gwarantowane! :D Mamy też dział dla Mam i kobiet oczekujących dziecka :) Wejdźcie na nasze forum i zarejestrujcie się :) ZAPRASZAMY SERDECZNIE 🌻

Gość ppppo
brzydkie

część bardzo ładna, część taka sobie. w sumie za 130zł czy ile tam one stoją mozna by wziąć... pytanie jaki jest ich stan rzeczywisty. a ze nie prane - ja i tak bym uprała jakby przyszły wiec to chyba nie problem. umow sie tylko jagódko - jakbyś wzięła ten zestaw - ze jak beda plamy nie do sprania to Ci czesc kasy zwrócą - bo czemu nie...

Niestety, nie moge ich obejrzec, gdy tylko widze ta lalke, czy jakiekolwiek inne lalki poprzebierane w ciuszki dzieciece, od razu mnie odrzuca od takich aukcji:OAczkolwiek na allegro lubie sie licytowac;)

Gość a ja mysle ze lepiej
uzywane to tak czy tak jest ale moim zdaniem ubranka sa ladne a cena tez ok

A ja mysle, ze ten sprzedawca jest troche przewrotny. Nie chcialo mu sie wrzucic rzeczy do pralki i potem porozwieszac, a mial czas na zabawe w przebieranie lalki:O A przeciez wyprasowanie sztuki ubranka zajmuje tyle samo czasu co zalozenie go na lalke:O Od dziwakow nie kupuje, bo nie wiadomo jakie moga potem robic problemy:O