Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yugh8g7878

Chce wstapic do Policji- jakie wymagania?

Polecane posty

Gość yugh8g7878

czy ktos posiada moze informacje na ten temat??

Gość yugh8g7878
aha, jestem mezczyzna

Gość to jest moja...
szkoła wystarczy średnia z tego co wiem pewnie trzeba mieć kondycję

Musisz być niekarany/a . Składasz w swojej jednostce Dokumenty wydrukowane i wypełnione ze strony głównej Policji. Wykształcenie co najmniej średnie,im wyższe tym więcej punktów zbierasz (w szczególnych przypadkach uznają zawodowe).Potem testy ze znajomości prawa, multiselect czyli test badający predyspozycje, wywiad środowiskowy, rozmowa z psychologiem, testy sprawnościowe - za wszystko musisz uzbierać określoną ilość punktów. potem szkółka, po - 3 lata "służby" po których dopiero zostajesz policjantem.

Gość yugh8g7878
dzieki Ostra Siostro, moglabys przyblizyc na czym polega test multiselect, test badajacy predyspozycje? wydawalo mi sie ze to po prostu wywiad psychologiczny. Jestem po medycynie jakies punkty dodatkowe moga za to dodac?

Z tego co wiem, dodatkowe punkty masz za skończone studia związane z pracą w policji. Test ma duzo pytań, ma na celu sprawdzenie Twoich predyspozycji , pytania się powtarzają ale są zadane w różnej formie (ważne,żebyś odpowiadał zawsze zgodnie z prawdą w innym wypadku potem polegniesz na całej linii) np. pytanie czy lubisz dzieci odpowiadasz,że nie, potem 50 pytań innych i 51 czy mógłbyś pracować w szkole - jak odpowiesz tak już coś jest nie tak.Rozmowa z psychologiem jest po multi.Są też pytania np jakiej cyfry brakuje w ciągu cyfr.

Gość to jest moja...
OstraSiostra- skąd tyle wiesz np. o tym ciągu cyfr? próbowałaś zdawać na kadetkę xD

Gość Obalam teorię
Test multi select polega na absolutnym odpowiadaniu zgodnie z prawdą, dlatego że pytania są podchwytliwe i na bodajże około 300 pytań przejedziesz się na paru, jeśli wcześniej skłamałeś, nie radzę!!!

Gość Obalam teorię
Daj spokój, jaka kadetka, pytania o ciągu cyfr są niemal na każdym teście badającym iloraz inteligencji.

Gość Obalam teorię
yugh8g7878 - wiesz o tym, że teraz nie ma już ogólnych zbiorczych dat określających czas egzaminów? Oczywiście one są określone, ale wewnętrznie, zaś nie są podane do publicznej wiadomości. Teraz wszystko dzieje się indywidualnie. Czyli składasz papiery i czekasz aż przyjdzie do Ciebie osobiście list.

Gość yugh8g7878
Jeszcze raz dzieki Ostra Siostro :)

Gość Obalam teorię
Ostra - ja zdawałam, ale oblałam na teście sprawności fizycznej :( Przeszłam jako nieliczna wśród dziewczyn (dokładnie trzecia) cały tor, dziewczyny odpadały na piłkach lekarskich, ale niestety brakło mi 10 sekund!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😭

Pomarańczo moja koleżanka niedawno uporała się ze szkółką w Legionowie, teraz jest w prewencji. Z tego co mówiła sprawnościówka jest trudna, przy piłkach ręce bolą no i ten manekin nieszczęsny.

Gość Obalam teorię
To było jakieś około 3 lata temu, potem wyjechałam za granicę na te 3 lata, a teraz znowu chciałam próbować, jednak z powodów osobistych muszę odłożyć to na co najmniej okres 1,5 roku :( Szkoda, bo czas leci, ja mam wyższe prawnicze i dużą wiedzę, no ale tak się teraz porobiło, ehh, ale interesuję się tym na bieżąco.

Gość yugh8g7878
Obalam teorie- wiem o tym , chcialem sie po prostu zorientowac co do ogolnych wymagan. Juz znalazlem informacje na temat multiselectu. Dzieki wszystkim :)

Gość Obalam teorię
No właśnie manekin!!! Ja z piłkami jako naprawdę nieliczna - chwalić się nieładna rzecz, ale prawdę piszę, nie miałam naprawdę żadnych problemów, tylko ten sakramencki, śliski manekin zabrał mi te cenne sekundy, no cholera podnieść go, a właściwie utrzymać to nie lada sztuka, śliski jak cholera. A Twojej koleżance gratuluję, też tak chcę!

Gość Obalam teorię
Ostra, dam radę, no ale teraz dziecko w drodze... muszę więc poczekać. Jak się dostanę to założę o tym temat na forum ;) taka będę szczęśliwa. Dzięki za link do stronki, gromadzę co się da w tym temacie :)

Jakbyś chciała mam namiary na faceta który ma aktualne testy z wiedzy , mój mail ostra9@onet.pl . Szczęśliwego rozwiązania ! 🌼

Gość Obalam teorię
To prawda, trzeba go odpowiednio uchwycić, a ja przyznaję że do sprawnościówki nie przygotowywałam się niemal wcale, więc w sumie byłam dumna z siebie że przeszłam caly tor, a dziewczyny które płaciły za sale gimnastyczne i trenowały przed tym doszły tylko do połowy, ale dziś wiem, że gdybym wtedy potrenowała z manekinem, to zapewne bym zdałam, ale mea culpa, człowiek uczy się na błędach. Życzę powodzenia tym co chcą zdawać do Policji.

Gość Obalam teorię
Dzięki, akurat aktualne testy posiadam, ale nie wiem jakie będą za półtora roku kiedy będę zdawała, więc póki co poczekam, bo może się coś jeszcze zmieni, no a teraz cieszę się ciążą :D Pozdro 🖐️

Gość Obalam teorię
A, nie doczytałam, dziękuję w swoim i dziecka imieniu :D