Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podałem to info pierwszy

Ludzie chyba się zaczęło zobaczcie co znalazłem w necie

Polecane posty

http://www.iran.ir/ irańskie media podały że z terytorium ich kraju w kierunku północnym(prawdopodobnie europa) zostały wystrzelone pociski z głowicami jądrowymi

Gość wgl, mnie ladnie wygladasz
umiesz czytac te hieroglify?:-0

Gość wiem że jesteś tam
to powinno byc karalne takie sianie chorej paniki

ale jaką panikę przecież podaje wam fakty miejmy nadzieje że do Warszawy jeden z tych pocisków nie leci

Gość to ja też wejdę do biedronki
dupoaaaaaaaaaaaaaaaa tam na tej stronie nic nie ma.... http://en.iran.ir/ oto angielska wersja strony:-)

ciekawe jak to przeczytales?:-P

Gość asiasracsa
gowna prawda, przepuscilam strone przez googlowskiego translatora i nie ma tam wzmianki o tym wydarzeniu :D

Gość ty głąbieee
ty jełopie przecież dla anglików utaili to info

Gość fgzfzfuzfuf
tam nic nie ma na taki temat.ktos sobie jaja robi i wstawil linka do tej str.wlasnie sobie ja przetlumaczylam i gowno tam nic nie ma ,nie sluchajcie tego idioty

Jestem tłumaczem: tam piszą tak: Koniec świata dzień, po którym nie pozostanie żaden ślad po Ziemi. Przepowiednie o nim pojawiały się zazwyczaj co tysiąc lat, choć ostatnio (głównie przez innowacyjne sprzęty komunikacyjne) znacznie częściej. Przypadkowo, nie wyszło w 2001 roku, to może wyjdzie w 2012. Część obywateli już prowadzi zakłady, czy ta data okaże się prawdziwa. Inni swoje pieniądze wydają na próbowanie najdroższych potraw i wyjazdy do kurortów zagranicznych, by skorzystać z ich uroków, póki jeszcze istnieją. A to wszystko przez to że jakimś Majom czy Czerwcom się kalendarza dalej pisać nie chciało. Potencjalne Końce świata * 31 grudzień 999 rok myśleli, że tysiąc lat po przyjściu Chrystusa świat się skończy. * 31 grudzień 1999 rok to samo. * 06.06.2006 liczby Szatana. * 17 kwiecień 2008 tak stwierdzili Amerykańscy naukowcy. * 04 grudnia 2010 A-ha gra swój ostatni koncert * 21 grudnia 2012 jedno z powyższych. * 2015 następca II wojny światowej, według Dżona Cycora. * 2080 Tak twierdzi Izak Niuton. * 31 grudnia 2099 koniec kalendarza w systemie Windows. * 16 marca 2880 wielki kamień o nazwie (29075) 1950 DA przywali w ziemię. Szansa na to wynosi 0,33%. * 4006 r. Podobno Leonardo da Vinci ukrył tę datę w obrazie Ostatnia Wieczerza. * Około 910 milionów lat Słońce zmieni się w czerwoną pomarańczę.

Gość kkgyigy
haha przeżyłam już trzy końce świata :D

Oblubienica jakas ty durna wlazisz na kazdy topik i udzielasz sie a nie masz nic madrego do pwoiedzenia:O

Ruda serio jestes tlumaczka?