Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;((((

Mam depresję..

Polecane posty

Gość ;((((

Czy jest tutaj jakaś osoba która miała/ma to co ja? jak bedzie wygladało leczenie?

Gość a skad ty to wiesz
byles/las u lekarze, ze wiesz, ze masz depresje, jak ja masz, to trzeba leczyc, psychoterapia u pechiologia i juz. Teraz taka poroa roku, ale ja jestem szczesliwa.polecam obejrzeniu filmu "sekret" online ejst w necie..

Gość ;((((
byłam u lekarza i jest stwierdzona, nie sezonowa... o czym jest ten sekret? dziekuje za odpowiedz :)

Gość a skad ty to wiesz
http://www.megavideo.com/?v=N0083U64 mas link i uwierz, ze ten film naprawde pomaga zaczac myslec pozytywnie!!! to bardzo znany film na podstwaiw ksizki, ktora chyba w 2007 czy 2008 r. byla nr jeden w usa. A terapia bedzi wygladac nastepujaco, spotkania z psychologiem i rozmawianie o Tobie, bedziesz opowiadac o sobie, psycholog musi znalezc powod takiego a nie innego stanu i bedzie tlumaczyl Ci pewnie rzeczy tak,ze zaczneijsz patrzec na nie pozytywnie, wiesz, to dluga droga i ciezko tak naprawde powiedziec, ale pscyhoterapie sa swietne nie boj sie tego. A film obejrzyj warto poswiecic 1,5 h i poczuc po nim,ze pozytywne myslenie przyciaga pozytyna aure :) zycze powrotu do zdrowia, depresja nie ejst niczym tak strasnzym i mozna ja wyleczyc.

Inwazyjne - najpierw lewatywa, potem seria na grubym wibratorze i do buzi 🖐️

Gość a skad ty to wiesz
miecho sp stad

Gość ;((((
a skad ty to wiesz Dziękuje własnie zaczęłam oglądać:) Tyle ze ja mam problem z tym otwieraniem się, nie potrafie komus, nawet bardzo miłej osobie powiedziec o sobie najprostszych rzeczy..jest to dla mnie nie mozliwe:( Wole siedziec i kogos sluchac.. Psycholog nie bedzie naciskac? Boje sie ze terapia wlasnie dzieki mnie,nie bedzie skuteczna :(

Gość a skad ty to wiesz
nie, nie bedzie naciskac, zreszta nie boj sie, ze bedziesz sie bala otworzyc, psycholog wie jak rozmawiac o co pytac i jak naprawic problem, a wiem o tym, bo studiuje psychologie, depresja jest teraz bardzo czesto spotykana i duzo ludzi przelamuje sie i prosi o pomoc specjaliste, nie nalezy tego dusic w sobie, to ejst choroba, ktora mozna wyleczyc! film polecam, bo to film o pozytywnym mysleniu, ktore jest najwazniejsze, jeszcze poleca gdyby film stanal po jakis 50min. bo tam sa limity trzeba odczekac jakas chwile,zeby ogladac dalej, ale mozna to obejsc zarejstuj sie na stronie tv.wrzuc.to a pzoniej wklej link z megavideo.. ten link co ci przeslalam wczesniej i mozesz ogladac bez limitu.. :) bedzie dobrze :) trzymam kciuki :D