Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zanudzony Pawelek

Dlaczego facet który ma/miał dużo partkerek jest pozadany?

Polecane posty

Dokladnie, jakbys miala wczesniej wiecej partnerow tobys docenila jego wieksze doswiadczenie, a partnerki wczesniejsze nie mialy by dla Ciebie znaczenia. Ponoc: Mezczyzni sa zazdrosni o swoich poprzednikow, a Kobiety o ... nastepczynie.

Gość nieprawda........
Nie jest pożądany ruchacz.

Gość amicorum
kleofas ciebie bym nie chciała za dopłatą :O Rzygam na takich jak ty.

Gość fhfhfh
h

bo jest lepszym kochankiem,po prostu.

Gość kot13
Osobiscie nie lubie takowych przeruchanych :O

Taki co miał 1 jest ok, przelatywacz zdecydowanie nie.

czemu 'przeruchanych' ? a pomyslalas kiedys,ze seks moze byc czyms pieknym?...

amicorum: widzisz, czysto hipotetycznie gdybys sie ze mna spotkala w 4 oczy to bys inaczej powiedziala. A o ilosci partnerek bys sie ode mnie nie dowiedziala, tylko bys zauwazyla ze jestem niezly... I to nie chodzi tylko o sex, a bardziej o sfere emocjonalna i zrozumienie wrazliwosci Kobiecej, umiejetnosc wzbudzenia namietnosci, pozadania, rozpalenia zmyslow... Nie wiedziala bys czy jestem przeruchany, bo skad? Pozatym teraz szukam stabilizacji, juz sie dosc w zyciu wyszalalem. i Tyle ;)

Gość amicorum
brzydze sie takimi jak ty i tyle. Bajeruj sobie swoje kretynki. 🖐️

jak ktos mi kaze wypierdalac,to juz znak,ze nie ma udanego seksu zbyt czesto :P nie badz taka nerwowa :P

Gość mnkki
a ja woile porządnego faceta czyli takiego, ktory mial malo partnerek....tak samo bab jest kurwa maja kilku partnerow tak samo i facet majacy wiele kobiet to zwykla meska kurwa

Agais napisala: a pomyslalas kiedys,ze seks moze byc czyms pieknym? Dokladnie, sex jest przepiekny i tylko ludzie z komplexami albo skrzywieni mysla inaczej. O iile pamietam czesto zdarzalo sie ze partnerki z ktorymi znajomosc sie rozpadla z powodu niedpoasowania charakteru- nadal czasem spotykaly sie ze mna dla niezobowiazujacego sexu. Wszytsko to wynka z tego jak wygladal zwiazek i rozejscie, jesli dwie osoby potrafia sie rozejsc w pokoju, bez klotni (choc nie zawsze sie tak da) to nic nie stoi na przeszkodzie zeby sie potem spotykac jedynie dla sexu, zwlaszcza jesli obu stronom to sprawia przyjemnosc i kazdy jest w danym momencie samotny. Chociaz zdarzyla mi sie kiedys 2 takie przypadki ze z moja ex sie spotykalem w wiadomym celu, mimo ze ony byla z innym. Ale to juz byl ich problem a nie moj. O Syfa sie nie martwcie, zawsze z niestalymi partnerkami sie zabezpieczalem, i jak byly to choroby to same latwe do wyleczenia, typu rzesistek. Przed podjeciem wspolzycia zawsze od partnerki oczekiwalem badan i te same tez wykonywalem. To chyba najbardziej uczciwe. Ale to wam sie moze zdarzyc nawet jak sie powycieracie recznikiem w hotelu. Wiec tak naprawde nie wiadomo od czego to sie przytrafilo.

Gość mnkki
kleofaS ta juz widze jak kazda przed sexem prosisz o badamnia ahahaha...no ale coz tutaj bajki mozna dziecom czytac na dobranoc

Jak przelotna znajomosc to sie zabezpieczam - prezerwatywy - znasz? Sex oralny tez nalezy do bezpiecznych metod. Agais : nie przejmuj sie ludzmi bo nie wedza co traca. przejmuja sie jakimis dziwnymi skrzywionymi zasadami moralnymi, Kazdy ma prawo postepowac jak ma ochote. Spotykac sie z kim chce i dlaczego chce. Facet ktory w wieku powiedzmy 34 lat mial tylko jedna partnerke, takiemu nalezy wspolczuc, bo nie jest dobrym kandydatem na meza chocby z biologicznego punktu widzenia. Nie sa samcami alfa i maja gorsze geny. Potem wcghodza w zwiazki i ich partnerki nie sa z nimi szczesliwe bo sie okazuje ze facet nie zna psychki i emocji kobiet. Nawet jakby sie w sexie dobrze wyszkolil to wciaz malo. Bo dla Kobiet sex to nie wszystko, wazniejsze sa uczucia i ich trwale podtrzymywanie. A jak facet mial jedna Kobiete to prawdopodobnie nie nauczyl sie skomplikowanej psychiki kobiet. Ja Kobiety znam bardzo dobrze. A to jest podstawa zeby kobieta byla przy mezczyznie szczesliwa. A potem sie dziwic ze sa rozwody. A jakie ma znaczenie ile facet mial partnerek? Po prostu szukam tej jedynej. Jak odbiega od mojego idealu to nie ciagne znajomosci na sile. A jak sie maja 2 osoby dosiebie zblizycz i zaciesnic wiezi, skoro sex jest waznym czynnikiem do zaciesnienie takowych. Mam wrazenie ze wiekszosc osob krytycznych dotego co pisze jest malo doswiadczona i wten spossob wyraza swoje flustracje, bo moze tez by tak chcieli. Albo maja jakies komplexy.

"kijem od miotły bym takiego nie tknęła" A jak bys mnie poznala na ulicy i wiedziala ze mialem duzo partnerek? Mozesz mi odpowieedziec an to pytanie?

Ale poziom... widze flustracje niezaspokojonego pseudosamca- prostaka. a widzisz, w przeciwienstwie do Ciebie takich wulgarniosci nie uzywam tylko jestem dobrze wychowany. Kobiety szanuje i rozumiem ale mam swoje zdanie, jestem typem dominujacym, dobrze wksztalcony, wysoki, atrakcyjny, i zawsze krecilo sie wokol mnie duzo kobiet. W przeciwienstwie do flustratow sie na widok kobiet nie slinie, tylko jestem trudno dostepny i wybredny w wyborze kobiety ktora sie jestem w stanie zainteresowac. cwel... hehe, dobre, uzywasz zwrotow z gwary wieziennej a nie znaszu ich znaczenia. Cwelem jest Twoj Renia ;)

Gość DO kLeoFas
Wypierdalaj na EROTYCZNY,tam twoje miejsce szmato męska!!!!!!!

o i ta mysl popieram. Wreszcie ktos napisal rozsadnie.

Gość do kleofaSA
PO 1 : fRustracja po 2 : to ze przeleciales tabuny kobiet wcale nie znaczy ze je dobrze znasz :O Ty poprostu lubisz ten sport ...

A jakioe jest wasze zdanie na ten temat? Czy facet powinien kobiecie mowic ile mial partnerek?

Gość ghytgrfeds
Tu nie chodzi o to kto mial ile partnerek. Tak jak pisze kleofas czesto jest tak ze nawet nie wiemy naprawde ile facet mial przed nami kobiet. Tu chodzi o pewnosc siebie,umiejetnosc poderwania kobiety i oczarowania jej. Jak facet mial jakies partnerki to z reguly znaczy ze potrafi oczarowac kobiete i wie jak postepowac w zwiazku. A ktos kto nie ma doswiadczenia. Jest przy tym bardziej pewny siebie i to przyciaga (pewny siebie nie mylic z chamem). Swoja droga widac ze dzieci maja ferie, wypowiedzi na poziomie kraweznika...

Gość ghytgrfeds
Kurde zjadlo mi jedno zdanie :D mialo byc "A ktos kto nie ma doswiadczenia czesto jest bardzo niesmialy i przez to mniej zauwazalny,brak mu pewnosci siebie"

kleofas,nie przejmuje sie :) wchodze na forum gdy mi sie nudzi,bo akurat mam samotny moment. wczoraj mialam kochanka u siebie,dzisiaj nie bedzie go-chyba. i dobrze,bo lubie zatesknic...z drugiej strony chcialabym sie spotkac,ale coz. kleofas,doradz mi jesli mozesz jak przelamac sie i rozpoczac 'dirty talking'. to moja bardzo slaba strona,chce tego ale nie moge z siebie wykrztusic,wydaje mi sie,ze brzmie sztucznie i smiesznie. a ostatnio-spodziewalam sie tego- padlo z jego ust 'talk dirty to me' on mowi do mnie caly czas,raz romantycznie,raz bardzo wulgarnie,uwielbiam to,i chcialabym sie zrewanzowac...

czy powinien mowic,ile kobiet mial? chyba nie,ew. zapytany powinien odpowiedziec.

Gość ghytgrfeds
spierdalaj,

Gość agais ty masz coś z garem
spierdalacie na erotyczny szmaty :Oagais ty kurwo żeby cię zostawił !!

Gość ghytgrfeds
jem gówna ofermy:classic_cool:

Gość ghhdhd
spierdalaj szmato tam gdzie twoje mijsce.