Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zanudzony Pawelek

Dlaczego facet który ma/miał dużo partkerek jest pozadany?

Polecane posty

Gość do oferma
wpiszcie sobie jej nick--------to szmata z EROTYCZNEGO agais.site:f.kafeteria.pl

Gość taki ruchacz zna sie tylko na
manipulowaniu i bajerowaniu - zadna kobieta by go nie chciala jakby nie oszukiwal dlatego musi uciekac sie do tak lipnych metod zeby wyrwac jakas laske

meskie szmaty w ogole nie znaja sie tak naprawde na kobietach na kobietach to znaja sie mezczyzni, ktorzy byli w dlugoletnich zwiazkach, a nie meskie szmaty zaliczajace co chwile kolejna

Gość -dokladnie---
taki ruchacz zna sie tylko na manipulowaniu i bajerowaniu - zadna kobieta by go nie chciala jakby nie oszukiwal dlatego musi uciekac sie do tak lipnych metod zeby wyrwac jakas laske" Dokładnie, a ta agais i kleofas są siebie warci :ONie mam szacunku do takich ludzkich popłuczyn. To manipulator i oszust jakich wielu teraz. Taplajcie się w swoim bagienku, nic innego wam nie zostało. :)🖐️

oczywiscie, ze powinien mowic ile mial kobiet!

agais: ne przejmuje sie, przejmuja sie niedojrzali z komplexami ;) "czy powinien mowic,ile kobiet mial? chyba nie,ew. zapytany powinien odpowiedziec." Ja tam wole nie mowic bo po co uruchamiac kobieca i nie tylko wyobraznie. W zwiazku licze sie ja i osoba mi bliska a co bylo to niewazne. Ja mialem zwyczaj mowic: - a ile ty mialas? ... Taak? A ja troche wiecej, - to nieistotne, bo nie mialo znaczenia, tylko my sie liczymy. A jesli chodzi o "drty talking" to trudny temat. Kiedys mialem dziewczyne ktora to uwielbiala, i to nawet bardzo wulgarnie az mnie to razilo, ale tez dziewczyna "ostra" byla. Zazwyczaj faceci zaczynaja pierwsi uzywac wulgarnych, chociaz ja wole romantycznie, ajkos wulgarnie mi ciezko przychodzi, no moze rzadko kiedy w chwilach uniesienia. Moze najlepiej zaczac od tych dirty_talking tak delikatnie i sie z czasem przelamiesz. Mow o tym co bys zrobila, na cpo masz ochote, co chciala bys zeby Ci zrobil, i nie rob nic przeciw sobie, musisz miec na to ochote, i jak sie miedzy wami wiez zaciesni to nie bedziesz miala oporow. P.S. Ja tez jestem daleko od moje ukochanej (miesieczny projekt za granica). A do innych sflustrowanych dzieciuchow: bylem wwieloletnim bo 5-cio letnim zwiazku i bylem wierny. Wczesniej i pozniej szukalem tej jedynej i zalazlem wiec spedzcie z Renia mily wieczor i dajcie odetchnac klawiaturze.

niedojrzaly i z kompleksami to jest ruchacz, a ty masz zrypana i spaczona psyche:o albo oklamales aktualna dziewczyne albo jestes ze szmata czyli sie dobraliscie 🖐️ choc znajac zycie to pewnie jestes sam jak palec tylko oszukujesz zeby sie wybielic - taki standard dla meskiej szmaty 🖐️

A do tych wszystkich zakomplexionych dupkow... odwazni jestescie bo anonimowi, a gdybysmy sie spotkali na mma to bys blagal o litosc. Do was tylko tak mozna przemowic bo argumenty rozsadku nie docieraja. A ja potrafie uzywac intelektu a gdy trzeba to i argumentu sily. agais: polecam przejsc na Isomnia.pl - tam moga pisa jedynie ci o sie zarejestruja i nie ma spamu, a jak ktos spamuje to ma bana i tyle.

dzieki,przejde teraz ide ogladac film,dobranoc!

buahaha taka z ciebie ciota a tu wirtualnie udajesz chojraka:o ruchacz to meska pipa z kompleksami!

Gość Tesco taniej kupuj w T esco
Kleofas, no ładnie ładnie, w związku powinna być szczerość nawet za cenę świadomości czegoś niefajnego, lepiej być uczciwym i powiedzieć ile się miało niż zataić to bądź pomniejszać. Bo równie dobrze można zdradzić (nawet niechcący ehem :D) i zataić "dla dobra partnerki". To tak jakby ta osoba nie wiedziała z kim żyje.

Gość kot13
A która normalna by go chciała, tylko głupia kobieta. żegnam :)

Tesco: ale wslanie o to chodzi ze jestem z osoba mi bliska i o tym co bylo wczesniej nie mowimy bo to nie istotne. A jesli ja mialem 3x wiecej partnerek niz moja partnerka to co z tego? Ludzie z doswiadczeniami nie mowia o takiej przeszlosci bo to tylko psuje duzo w relacjach, a ze wiele znajomosci bylo przelotnych to tym bardziej nie warto o tym mowic, i to nie jest klamstwo, bo ani razu mojej patnerki nie oklamalem, tylko powiedzialem zebysmy o tym nie mowili, bo po co wzbudzac w innych uczucia. Jestem zdania ze o bylych nie powinnio sie rozmawiac. Trzeba zyc przyszloscia i terazniejszoscia a nie wspomnieniami. Po co mowic o czyms nie istotnym, co nie ma zadnego wplywu na stan obecny. To ze sie mialo wiele partnerek nie ma zadnego wplywu na wiernosc, bo ja np nigdy nikogo nie zdradzilem, a znam takich ktorzy mieli 2 partnerki i teraz zdradzaja, wiec co lepsze?

Ale skad wym przyszlo na mysl ze ja kogos szukam, nie mam zadnego kontaktu do siebie przeciez. przeciez nie kryje tego ze jestem teraz ze wspaniala kobieta i nikogo nie zamierzam szukac. patrtzycie na toprzez pryzmat siebie, a to wy jestescie wlasnie sklonni do zdrady, i tacy jak wy zdradzaja. Znam takich... i sie wami brzydze.

Milej wieczornej zabawy z Renia. Mam dosc waszego prostactwa. Nie bede sie szarpal z masa zawistnych przyglupow.

ty nie zdradzasz tylko co chwile zmieniasz partnerki, co za roznica i tak jestes meska szmata:D "on byl wierny tylko one sie ciagle zmienialy"hahahah

na wirtualu pelno sie tego reklamuje

Gość gość
Nie zgodzę sie, a poza tym mezczyzni to się głównie przechwalają tylko, a gole dziewczyny widują tylko tutaj http://redtube.net.pl/ hahah :D