Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zanudzony Pawelek

Dlaczego facet który ma/miał dużo partkerek jest pozadany?

Polecane posty

Gość Zanudzony Pawelek

Niech mi kobiety to powiedza... Czy chlopak ktory mial jedna dziewczyne jest gorszy od tego ktory zaliczyl kilkanascie i wiecej ? Jak czytam fora to ktos taki jest lepszy cokolwiek mialoby to znaczyc.

Gość Zanudzony Pawelek
hm ???:)

Gość bo to jest odwrotnie
głupi prowokatorze :D facet który jest pożądany ma wiele partnerek

Gość DiscoDiva
osobiście wolę takiego, która miał jakieś doświadczenia i tyle.ani prawika bym nie chciała, bo najpierw trzeba go wszystkiego nauczyć, a on i tak prędzej czy później zdradzi, żeby sprawdzić jak jest z inną, ani przechodzonego ruchacza, bo pewnie już wszystkie paskudztwa świata załapał no i po co mi ktoś, kto idzie na ilość :P

Gość dfwahtreuisahdgivudsftytr,m
bzdury wypisujesz. szukaj wartosciowej panny to jej nie bedzie przeszkadzalo ze nie miales duzo partnerek. ja osobiscie bym wolala byc pierwszą dla mojego chlopaka

Gość Nie Disco
Czy chlopak ktory mial jedna dziewczyne jest gorszy od tego ktory zaliczyl kilkanascie i wiecej ? " Nie jest gorszy, osobiście wolę takiego od przechodzonego ruchacza

"prawika bym nie chciała, bo najpierw trzeba go wszystkiego nauczyć, a on i tak prędzej czy później zdradzi" Akurat, że Ciebie to się nie dziwię.

Gość nie lubię ruchaczy
to jak zużyty, przechodzony towar.nie i tyle.

Gość Zanudzony Pawelek
:)

Gość DiscoDiva
Miałam 30 :P

Gość i na dyskotece dałaś dupy?????
divo?

Gość wlasnie jem nalesniki
no a niby gdzie ?:D krola dyskoteki ,tam mozna kazda wyrac na ladnego ryja, duzego kutasa, kase lub autko :)

Gość bombowa baronowa
nie wiem skąd masz takie informacje, ale raczej są one nie prawdziwe - ja osobiście wolałabym faceta który miał jedną kobietę niż takiego który miał ich 10, tylko należy pamiętać że nie na tym ile partnerek miał potencjalny przyszły facet opiera się wybór człowieka na partnera

Gość gdgdg
żadna normalna nie poleci na dziwkarza , jeśli tak to dla kasy.

Poleci, poleci - towar już przez kogoś sprawdzony jest pewniejszy niż całkiem nieznany.

Gość autorze to jak to jest
twierdzisz że taki facet który miał dużo partnerek jest pożądany ...to on jakiś napis ma na czole o tej ilości?...czy też przez megafon ogłasza się ze swoim przebiegiem?.......a wtedy chętne do poznania go biegną do niego kurcgalopkiem...coby załapać się na jego przebieg....czy jak? Jak on się reklamuje ze swoim przebiegiem? Skoro twierdzisz że ten przebieg jest jego głównym walorem....to jak on się reklamuje? Skąd one wiedzą że on taki pies aktywny na baby? Skąd one wiedzą że on miał dużo partnerek? Jakieś absurdy nam podajesz.

Gość 3t
Jeżeli facet szybko chce seksu, to istnieje sporo szansa, że ruchał już sporo.

Gość sexi-plexi
nie jest gorszy, wolałabymmniej doświadczonego, porządnego a nie męską dziwkę która zaliczyła pół miasta, okropne feeee!!!

Gość sexi lexi
Ja też , jeszcze się można zarazić od takiego jakimś syfem. W ogóle skąd taka absurdalna opinia . Lepszy który miał 1 niż casanova kurwiarz.

Gość oleoleolok
nie wypowiem sie w temacie:(

Gość bo faceci sie nie znaja i mysl
a ze kobity wola wlasnie takich don juanow :O

Jak dla mnie? Nie ma nic gorszego niż facet, który nie potraf policzyć swoich partnerek oraz faktu, że za mało mu jego kobieta i ciągle szuka towarzystwa u płci przeciwnej. A niestety ciągle na takich natrafiam. Nie kręcą mnie "Alvwaro" :) Jednak musi być męski i trochę pewności siebie też nie zaszkodzi, ale dla mnie, dla jego partnerki a nie dla 100 innych. Pozdrawiam.

Gość NIE jest pożądany
:O :O :O :O

Gość iwika1987
A dla mnie to nie ma znaczenia jakiegoś. Jeżeli mój facet miałby jedną kobietę wcześniej to ok, jeżeli było ich więcej to też ok. Nie wnikam w przeszłość. Liczy się moja przyszłość z nim. Nie przeczę, że cieszę się, że mój miał jakieś już doświadczenie, ale jakby go nie miał nie byłby to problem.

A Ja mialem okolo 30 partnerek, przy czym wiekszosc to przelotne znajomosci, teraz nawet nie pamietam imion ani wszystkich incydentow. Moja partnerka miala bo sie przyznala) ze miala 3 stalych i kilka nieistotnych. Nie przeszkadza mi to ze mi o tym powiedziala, natomiast stwierdzilem ze jej lepiej nie bede mowil bo po co. Powiedzialem ze trochee wiecej niz ona, ale tylko jedna ktora miala dla mnie znaczenie, ona jest ta druga ale ta jedyna. Wiecej do tego tematu nie wracalismy. Generalnie jestem zdania ze to ze kobieta powinan mowicjedynie otych znajomosciach ktore byly dla nich wazne emocjonalnie i tak tez kobiety czesto podaja. Faceci z kolei podaja liczbe partnerek ktore "zaliczyli". Tak czy inaczj jesli mamy partnera /partnerke niedoswiadczona to nie powinnismy mowic, a jesli doswiadczona to powinnismy mowic jedynie o tych najwazniejszych, nie podajac liczbya tym bardziej nie zdradzac zadnych szczegolow.

Gość marbus
FACECI NIE OSZUKUJCIE SIĘ ,ZDRADZACIE ,MACIE WRAZENIE ZE JESTEŚCIE FENOMENAMI ,W ZDOBYWANIU KOBIET ,A CO BYŚCIE BEZ NICH ZROBILI? A PÓZNIEJ POWRÓT DO SWOCH PRATNEREK ,ANIOLKI!!!! SAMI WIECIE CO DALEJ!!!

Gość NIE jest pozadany
:)

Gość ciotowatosc i pizdowatosc
moj mial przede mna jedna dziewczynee i szczerze, to wolalabym,zeby nikogo przede mna nie mial, zeby byl taki tylko moj, od poczatku ale moze to dlatego ze dla mnie on jest tym pierwszym i jedynym i nie wyobrazam sobie inaczej