Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama jedynaczki

Topik dla mam nastolatek

Polecane posty

naprawde masz 15 lat ? w stopce masz r.1995 mialam kolezanke ktora tez zaszla w takim wieku ulozyla sobie dobrze zycie skonczyla szkole pozniej studia ale wszytsko przy pomocy rodzicow ... w kazdym razie powodzenia ;)

Witaj ja mam syna co prawda skonczy 12 lat ale zaczyna sie okres pierwszych milosci :)powazny ten moj synek sie zrobil konczy 12 w grudniu:)

jezuuuuuuuuuuu :D:D faktycznie ja wogole zle zajarzylam topik dla mam nastolatek :D jezuuu przepraszam :D:D przez to moje rozkojarzenie az same mi rece opadaja

o widzisz jak ja zajarzylam az literke zjadlam zdarza sie* mialo byc:O

Gość a ja mam nastolatka
więc się pod ten topik nie kwalifikuję :P

Gość kaaasia23
Cześć wszystkim, nie ma tematu o miesiączce ale nurtuje mnie bardzo jedna rzecz. Mam 17 lat i nie uprawiam jeszcze stosunku. Moj chlopak jest w tym samym wieku. Od niedawna uprawiamy peting. Bardzo uwazamy i staramy sie abysmy nie wpadli przez jakas glupote. Jednak okres spoznia mi sie 3 dni [dodam, ze miewam jeszcze nieregularne miesiaczki]. Ostatnio robilismy to na moim lozku i przypadkowo jego nasienie wypryslo na moja posciel. Spie w bieliznie dlatego bardzo boje sie, ze moglismy wpasc? Prosze o pomoc!

nie mam jeszcze mlodszego synka i we wrzesniu stracilismy dziecko...

Ja tez jestem po rozwodzie i z drugim mezem stracilimy dziecko obaj chlopcy sa z pierwszego malzenstwa:)