Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziunia 24

Byłybyście z facetem, który 5 - 10 godzin dziennie spędza na kafeterii?

Polecane posty

Gość Madziunia 24

Co sądzicie o facecie, który codziennie marnuje kilka godzin na gadanie o głupotach na babskim forum?

No a co sądzić o babie która robi to samo? Ze zdumieniem zauważam że mimo iż ostatnio poświęcam bardzo dużo czasu na kafe (ok, do szkoły nie chodziłam) jestem w miarę normalna, to dlaczego facet nie miałby taki być? I to że kafe jest babskim forum to wg mnie bzdura Aha i czasem naprawdę można komuś pomóc więc nie wiem czy wszystko to takie głupoty

Gość deserek do kafe
No ja bym nie był...ba...nie jestem:) To stanowczo za długo i w dodatku zaniedbywana kobieta...Co za koleś:(

Gość Madziunia 24
Kultura mam na drugie "KAFETERIA - Forum dla kobiet" Ja uważam, że facet powinien zająć się ciekawszymi zajęciami, a babskie pogaduchy są dla bab i tyle :P

Gość Skoda Fabia Combi
a po co komu pasożyt?!?!?!?!?!?

Gość głupia jesteś jak but
:o

Gość Madziunia 24
głupia jesteś jak but - gratuluję orginalnego pseudonimu :) no i ogromnej dawki samokrytycyzmu wobec siebie, miło mi - Madzia jestem :) głupia jak but oprócz swojego pseudonimu zapomniałaś wpisać treść> ha ha ha :D:D:D

Gość nie chciałbym takiego
,

Ojej, stworzono je z myślą o kobietach, a z czasem przestało takim być o to mi chodziło A to jest bardzo stereotypowe myślenie że tylko kobiety mają potrzebę mówienia. Żyjemy w takich czasach, że facet już nie wszędzie musi zgrywać twardziela którego nic nie rusza Nie podejmuje kwestii mówienia dla mówienia. Jeśli ktoś jest uzależniony od kafe to obojętne czy to kobieta czy facet to i tak jest coś nie w porządku

5-10 godzin to bardzo dużo. Jeśli byłby uzależniony tzn. w konfrontacji z innymi rozrywkami zawsze wybierałby kafeterię to nie chciałabym.

Gość to by bylo technicznie
nie mozliwe. Kiedy mialabym z nim byc?

Gość ooIga
że jest uzależniony :O

5 godzin? tyle godzin siedzenia non stop to ja (mimo iż uważam że dużo siedzę na kafe) nigdy nie osiągnąłem. ba pewnie jak będę pracował to znacznie skróci mi się ten czas, a granie i inne rzeczy które robi na kompie znacznie zredukuje czasowo

Gość ja bym takiego nie chciala
za doplata

"Madziunia 24 Co sądzicie o facecie, który codziennie marnuje kilka godzin na gadanie o głupotach na babskim forum?" Ja sądzę, że taki facet lubi czytać wypociny głupich i zawistnych kobiet. Takich jak autorka :D

Gość Madziunia 24
--Bimbałek-- pajacu :) czytaj ze zrozumieniem :) chyba sam jesteś facetem nie mającym znajomych w realnym świecie i jedyne, co potrafisz, to siedzieć na babskim forum

Gość curry
nie byłabym nigdy w życiu z takim ulomnym gosciem

Gość curry
wtedy śpi 5 godzin lub zostaje zwolniony z pracy lub jego długotrwałe bezrobocie i brak wiary w siebie jest tego przyczyną

Madziunia 24 --Bimbałek-- pajacu czytaj ze zrozumieniem chyba sam jesteś facetem nie mającym znajomych w realnym świecie i jedyne, co potrafisz, to siedzieć na babskim forum - :D :D :D :D Myślałem, że jesteś tylko zabawnie głupiutka, ale teraz widzę, że także żałosna :D

Gość Madziunia 24
bimbałek żałosny jesteś ty myśląc, że mówię o sobie "kultura mam na drugie imie" jesteś bezgranicznie tepyyyyyy :D:D:D:D:D

Gość belle de jour1
bimbalek hahahahaha kultura mam na drugie to nick kogos z kafe. Co za pacan

Wiem, że to był nick, ale ty pewnie się nie uczyłaś w szkole polskiego i nie wiesz, że nalezy taki nick zaznaczyć np. ujmując w cudzysłów. Wykorzystałem to mało bystra istoto i "Włożyłem w twoje usta". Tylko sobie nic nie kojarz :P

Gość curry
Madziunia a co zastawiasz sie czy chodzic z tym gosciem?

Gość Mnietek Robiący 100 minetek
Taki facet to skarb :P

Gość Madziunia 24
belle de jour 1 ale dzięki takim ludziom jak ten pajac można czasami wybuchnąć gromkim śmiechem :) curry Nie :) na szczęście mój facet jest normalny. Pytam z ciekawości. Kultura mam na drugie Wierz mi jest jeden koleś, który spędza tu tyle czasu, na dodatek opowiada o swoich niesamowitych podbojach sexualnych, czym rozśmiesza mnie do łez, a wypowiedzi dziewczyn na mój topik mówią same za siebie.

Gość Madziunia 24
?