Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzena19891

Zamknięta w mieszkaniu

Polecane posty

Od 1.5 roku siedze zamknieta w domu. Mam tylko 20 lat i kupe energii. Wszystko zaczelo sie od klopotow finansowych mojego narzeczonego 2 lata temu. Na poczatku bylo ciezko ale byla nadzieja ze juz za niedlugo sie polepszy i okazalo sie ze zaszlam w ciaze. Wzielismy slub. Od czasu gdy zaszlam w ciaze siedze non stop w domu bo mąż pracuje (oczywiscie nic sie nie polepszylo- wrecz przeciwnie). Teraz tym bardziej nigdzie nie moge wychodzic bo jest dziecko. Moi rodzice sa akywni zawodowo wiec na nich nie moge liczyc. Nie wiem ile jeszcze jestem w stanie wytrzymac w domu.. dusze sie strasznie i codziennie placze. Dodam, że ostatni raz na imprezie bylam 2 lata temu w lutym. Bylam zawsze towarzyska osoba. Wszystko sie zmienio jestem bardzo nieszczesliwa. Nie moge wyjsc codziennie na spacer bo mieszkam na 4pietrze bez windy i nie poradzilabym sobie a pozatym park jest 8km od mojego miejsca zamieszkania. Myslimy o przeprowadzce ale kiedy to bedzie... wiem ze maz kocha mnie calym sercem i zawsze mowi mi ze wszystko mi wynagrodzi juz niedlugo.....juz niedlugo - wciaz to slysze:( Co mam robic:(