Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaaaaaaaka ciekawa

pytanie o wzwód do panów

Polecane posty

Pytanie: czy penis zawsze staje pionowo, czy też możliwe jest prostopadle do ciała? A jeśli staje prostopadle, to czy to oznacza , że facet ma jakieś problemy z erekcja? No i wreszczcie, jesli miał wytryski w tej pozycji, to znaczy , że miał go na miękko ? ;)

Gość zla wiadomosc
jest to wazkie pytanie, gdyz wszyscy panowie wygladaja i sa zbudowani tak samo :classic_cool:

Perwersja jestem pełnoletnia :).

Gość zla wiadomosc
chyba fritzl cie w piwnicy trzymal w takim razie

Najwyraźniej, nie ma tu eksperta...;)

Ja bym Ci odpowiedziała, ale pytałaś panów :classic_cool: A Panowie gówno wiedzą, bo widzą przez większość życia jedną erekcją-swoją 😴

Gość zla wiadomosc
a niektorzy to kurwa zadnej nawet :D

Gość muuu muuu
wejdz na redtube i zobaczysz ja pierdolee :O

No to pytanie do pań również, bo najwyraźniej z panów kompleksy wylazły ;). A pytam, bo miałam taką sytuację ....i choć ja stanęłam na :) wysokości zadania i go nie pytałam, żeby mu nie robic przykrości.

Perwersja mow co wiesz :)

czy penis zawsze staje pionowo, czy też możliwe jest prostopadle do ciała ? Nie zawsze staje pionowo, dość często staje prostopadle, jednak grawitacja też robi swoje. A jeśli staje prostopadle, to czy to oznacza , że facet ma jakieś problemy z erekcja? Nie. To oznacza, że akurat jemu akurat tak staje. No i wreszczcie, jesli miał wytryski w tej pozycji, to znaczy , że miał go na miękko ? Nie. Po prostu jemu tak staje. Problemy z erekcją są wtedy jak nie jest do końca twardy, ale nie ma większego znaczenia pod jakim kątem stoi.

No dzięki Perwersja jesteś boska. Ale on nie był do konca twardy....choc wytrysk miał, to dopiero zagwozdka.

Gość zla wiadomosc
to niska jestes :D

Ech panowie te wasze tekompleksy....to chyba dobrze, że jesteśmy wrażliwe i nie zadajemy wam kłopotliwych pytań po, albo co gorsza wtrakcie ? ;) Ale wiedzieć chcemy:)

Gość zla wiadomosc
mamy miec kompleksy, ze twojemu fagasowi nie staje? :D

Gość poruszenie_W_bokserkach
tępo tępo :classic_cool:

Wiesz sposób...wypowiedzi wiele wyjaśnia...;). Ale nie zmieniajmy tematu. To można mieć wytrysk na miekko, czy są to problemy z erekcją?

Mam na myśli odbieganie od tematu

Gość marusia od cofniętych
a co za różnica jak stawa ważne że dogadza :classic_cool:

Nie sposób sie nie zgodzić, ale wiesz lepiej wiedzieć , no nie?

Gość checki
i tak trzymać ... znaczy stawać ... znaczy dogadzać ... zaplatałem się, o co było pytanie?

Gość poruszenie_W_bokserkach
pytanie było o kąt pod jakim staje pauka :P

To już wyjasniła mi Perwersja. Oj zmykam, bo widze, że nie ma kogo spytac. Dobranoc Paniom i Panom

Gość zwód
na twoje pierwsze pytanie odpowiem w te sposób Pion jest pojęciem absolutnym, jeżeli coś jest pionowe tzn, że jest zgodne z linią grawitacji- ciążenia ziemskiego; hmmm powstaje pytanie czy żołądź skierowany jest ku ziemi czy wskazuje Słońce i gdzie w tym całym układzie w stosunku do kierunku żołędzia znajduje się wejście do Twojej pochwy. No i oczywiście do czyjego ciała? chętnie rozwiał bym Twoje wątpliwości w temacie wzwodów panów, ale prosił bym o większą precyzję

Gość checki
aaaa to ja odpowiem, kątu nie należy mylić z prężnością, kąt można zmierzyć linijka, ewentualnie jak nie ma linijki to można na wyjściu członka przymocować sznureczkiem tampon tak aby zwisał do podłogi i wtedy przy wytrysku (zakładając ze wytrysk był i ze był mocny a lot spermy w pierwszym przybliżeniu nie był obarczony zbyt silą grawitacji) obliczyć odległość najdalszego zasięgu spermy: - dla członków skierowanych w dol na podłodze, - dla tych skierowanych w gore na suficie .... - dla tych prostopadłych należy jednak uwzględnić siły grawitacji :/ (ale tylko dla bardzo ciekawskich) Policzyć tez należy wysokość zawieszenia tamponu i z tego obliczyć kat z odwrotności tangensa (dla tych co trafili w sufit z cotangensa, a dla tych prostopadłych w sumie wiadomo, kat jest 90 stopni). Natomiast to czy jest twardy (przystojny) lub miękki (sflaczały) można mierzyć za pomocą uścisku reki, ust, zębów, zwieraczy dolnych i tylnych lub w wątpliwych przypadkach próbować czy ściśnie się imadłem.