Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swietny mam wieczor

moja matka sie upila

Polecane posty

Gość swietny mam wieczor

i zaczela mnie wyzywac od idiotek,mend,gamoni i ze mam wypierdalac z domu,a wszystko dlatego ze jej powiedzialam ze jest pijana i nie chcialo mi sie z nia gadac :o

Gość edusia...
przymusowe leczenie....idz do komisji rozwiazywania problemow alkoholowych sprawdz gdzie u ciebie w miescie sie znajduje i stara na odwyk

Gość psycholożka...
a to taki jednorazowy wyskok, czy regularnie się upija?

Gość tanie laski
TY LASKA wyprowadz sie jak ci nie dobrze

Gość swietny mam wieczor
nie moge powiedziec ze sie upija,ale piwko czy dwa to sa prawie codziennie.czemu niby mam sie wyprowadzic,to tak samo moj dom.

Gość psycholożka...
Może ma jakieś problemy i dlatego pije? Też czasami lubię wypić sobie piwko, albo Martini (jak teraz:)) ale wówczas, gdy nie idę następnego dnia do pracy, tak dla odprężenia. Moje dziecko jest jeszcze małe, ma 3 lata, więc już śpi:) oczywiście nie upijam się do nieprzytomności, tylko 2-3 lampki na rozluźnienie... Porozmawiaj z mamą (jak wytrzeźwieje rzecz jasna) zapytaj, może ma jakiś problem, potrzebuje rady, pomocy...

Gość edusia...
nigdzie sie nie wyprowadzaj mowie ci zrob porzadek z pijaczka stara!!!

Gość edusia...
dupa z cie nie psycholozka!!! walisz martini jak masz problem???bo co dziecko juz spi??? prosta droga do alkoholizmu idiotko

Gość swietny mam wieczor
tak dokladnie,pisze bo chce sie wyzalic!! wrocilam po pracy do domu,a ona niewiadomo czemu na mnie naskoczyla,a ja tylko odpowiedzialam na jej pytanie czy mam focha - powiedzialam ze jest pijana. i o to awantura i mnie zwyzywala,teraz spi nawalona i mi wszystkie swiatla pogasila w domu bo jej przeszkadza :o

jest jedna rada...z pijanym sie nie rozmawia. Ludzie różnie reaguja na alkohol, wiec lepiej sobie odpuscic zbedne komentarze bo czlowiek tylko naslucha sie na swoj temat.