Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz kafeteria

Prezent od serca

Polecane posty

Witam. Planuję stworzyć coś dla dziewczyny. Wpadłem na pomysł wyciąć w jakimś czerwonym materiale dwa serca i zszyć to tak aby wyszła z tego poduszka,a do tego wyszyć kilka słówek złotą nicią na tym. Z tym,że nigdy nic nie szyłem i sadzę,że to będzie porywanie się z motyką na słońce :o To jest mój plan A. I tu jest wasza rola,prosiłbym was o jeszcze jakiś pomysł na prezent. Co dostałyście,albo z jakim prezentem samo-róbką się spotkałyście? No i żebym był w stanie to zrobić Help :o

Gość ma najpierw
zrób sobie fotke artystyczną nagą, ale bez siusiaka, taka z tajemnicą;) wykonaj sam ramke i jej daj:) plus napis

Myślę, że dziewczyna bardzo doceni taki prezent . Nawet jeśli trochę nie wyjdzie. ;) Zawsze możesz poprosić kogoś o pomoc.

Hmmmm...na poduszce chciałem wyszyć: Chcę patrzeć z Tobą w jedną stronę Byś zapomniała o tych rzeczach Co łączą przemoc z domem Nie zbyt przesadzone? Bo ten tekst mi zawsze chodził po głowie i bardzo do niej pasuje... Flea: No mam,ale wolałbym coś zrobić zamiast kupić.

MERCI :) mysle ze twoja milosc jej wystarcza a prezent tp tylko moze byc jakis maly dodatek :)

"co łącza przemoc z domem" dobre checi masz ale jezeli dziewczyna jest po przejsciach to ten napis tym bardziej bedzie jej o tym przypominal.

Tekst jest długi, będzie Ci go ciężko wyszyć. Nie znam Twojej dziewczyny ale myślę, że lepiej byłoby gdyby na poduszce znalazło się coś lżejszego. Poduszki leżą zazwyczaj na wierzchu i myślę, że nie chciałaby, żeby każdy to czytał.

A wiecie gdzie można kupić taki materiał,żeby z niego wyciąć takie dwa serca? W jakich sklepach tego szukać? Czy może kupić jakieś prześcieradło czy coś?

najlepsza bylaby satyna, musisz znależć sklep z tkaninami, tam napewno jakas babka ci doradzi tylko jej powiedz co chcesz konkretnie z tego wykonac:)

Idź do tekstylnego czy coś. W Warszawie jest niezły na Madalińskiego. Prześcieradło będzie kiepsko wyglądać. Można kupić grubszą tkaninę. Panie w sklepie powinny ci doradzić.

A tym napisem to chyba zaniosę poduchę do babci(była kiedyś krawcem),ona wyszyje :) I kurde w piątek lecę coś kupić,żeby na Mikołaja zdążyc :)

Gość Mirka34
Ja również nie przepadam za oklepanymi prezentami, według mnie dużo lepszą opcją jest coś, w co wkładamy swoją pracę, dlatego idealnym prezentem może być fotoksiążka ze wspólnymi zdjęciami, w dodatku nie musimy sami kombinować, jak ją wykonać , bo są strony, jak ta http://www.colorland.pl/fotoksiazka , gdzie mamy gotowe wzory i wybieramy po prostu oprawę książki i to, jakie umieścimy w niej zdjęcia.