Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna___

jestem nudna

Polecane posty

Gość joanna___

Jestem podobno ładną i atrakcyjną dziewczyną. Dobrze się ubieram, jestem szczupła i mam naprawdę piękne włosy. Wiem, że fizycznie podobam się facetom. Jednak wszystkie moje relacje z facetami, kończą się po pierwszej randce. Powód? Jestem nudna. Nie potrafię zainteresować sobą nikogo, nie umiem rozmawiać z ludźmi. Wiem, że inni się przy mnie nudzą. Poradźcie mi, o czym mam rozmawiać z facetem na randce? Jak mam go zainteresować swoją osobą?

Gość kochani wszystko zależy
Nie musisz rozmawiać. znajdź takiego który będzie gadał i o nic nie pytał :classic_cool:

Gość fiklttt
bądź spontaniczna,zmieniaj temat, nie wstydź się mowić o głupotach. Może jesteś mało spostrzegawcza,czekasz na adorację, a tak np. można gadać o wszystkim

no w to nie uwierze! moe zdejmij chabit? wiekszy dekolt... wtedy twoja gadka bedzie mało istotna!

Gość joanna___
Bo dlaczego tematy które mnie interesują, nie są ciekawe dla innych. Psikusy kotów sa naprawdę niezwykle zabawne i ciekawe. Czasami mam dość innych. Mam wrażenie, że rozumieją mnie tylko moje koty

moze tylko ci sie wydaje ze jestes ladna itd jesli faceci odpuszczaja cie po pierszej randce to raczej za ladna nie jestes albo wstyd z toba przebywac, ja roumiem jak by cie zucali po numerku ale nie po randce

Gość sprawdzony sposób
Musisz znaleźć faceta, z którym będziesz mieć wspólne pasje. Wtedy, braknie wam dnia na rozmowy.

Gość joanna___
Ale rodzina zawsze mi mówiła że jestem najładniejsza ze wszystkich dziewczyn które znają :(

Gość fiklttt
dziewczyna która opowiada o swoich kotach nie może być łatwa, może to ich odstrasza

Gość joanna___
U nas w Pomszczylewie jestem najładniejszą dziewczyną i mam branie w remizie

Gość joanna___
to wyżej do podszyw. Hamal, a ty zamiast pouczać mnie jak mam się ubierać (chociaż nie masz o tym pojęcia, jakie ubrania noszę), zacznij czytac słownik ortograficzny. Jestem nudna, wiem o tym. Nie potrafię się wyluzowac przy facecie i rozmawiać z nim o głupotach. Ciągle się spinam. W dodatku nie mam prawie żadnych zainteresowań :O tzn interesuję się typowo babskimi sprawami, ale przeciez nie będę rozmawiać z facetem o najnowszej kolekcji jakiegoś sklepu, czy o tuszach do rzęs :O Właściwie jedyną ciekawą rzeczą, którą mogę o sobie powiedzieć, to jest to, że jestem wolontariuszką w schronisku dla zwierząt. Naprawdę nic poza tym.

Gość joanna___
Czy to że mieszkam z babcią i mam 5 kotów oznacza że nie mogę być łatwa?

Gość joanna___
Nie mam żadnych kotów, to podszywy :O

Gość joanna___
A może to fakt, że działam w podwórkowych kółkach różańcowych i o tym cały czas opowiadam facetom ich tak zraża..

Gość nie obrazaj starych lisow
osz sie usmialam dzieki :D

Gość joanna___
Koty sa lepsze od remizy i kółka różańcowego prawda?

Gość kochani wszystko zależy
To z Pomszczylewem było gites malines und motzne.

babcia tez mówi że jarek jest przystojnym chłopcem ale on jest gruby! jak słoń jest gruby! dla rodziny zawsze bedziesz najładniejsza chocbyś wazyła tonę!!!

sam fakt ze jestes wolontariuszka w schronisku sprawia ze jestes z pewnoscia bardziej interesujaca od innych dzieczyn. problemem jest chyba raczej to, ze nie umiesz tego zaprezentowac. musisz sie bardziej wyluzowac, w tym chyba problem

Gość iceman_
A możesz ze mną się ponudzić? Też lubię być nudny inaczej :)

Gość joanna___
a moze chcecie moje piekne zdjecie, zeby mnie ocenic?

już się zaczerniłam ;) wiem, że jestem nudna, właśnie o tym mówię. I kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić :( Gdybym jeszcze chociaż miała jakieś zainteresowania, coś o czym mogłabym opowiadać godzinami, to może byłoby inaczej. Ale ja naprawdę nie interesuję się niczym szczególnym :O wiem, że brzmi to strasznie, jakbym była jakąś pustą lalą (nie jestem taka), ale nie mam żadnej pasji, niczego.

Kiedyś namiętnie uczyłam się języka francuskiego, nawet chciałam studiować romanistykę, bo chciałam poznać Francję i jej kulturę. Ale niestety nie dostałam się na te studia i poszłam na inne, które mnie kompletnie nie interesują, studiuję tylko po to, zeby być mgr.

Gość iceman_
no to dawaj swoje nudne zdjęcie na wolf70 @interia.eu :)

Gość iceman_
Źle! Nie "zeby być mgr" ale żeby mieć TYTUŁ mgr. Bo BYĆ to nikt nie jest. A fotka gdzie?