Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziarek7

co mam o tym myslec?

Polecane posty

Jestem w trakcie kursu na prawko. Mam swietnego instruktora, ktory mi sie podoba ale nie pokazuje tego. Pare dni wczesniej jak mowilam ze chce z tym drugim pojezdzic to mi stanowczo odradzal z usmiechem tak jak by nie chcial czegos powiedziec i powiedzial ze gdyby on mial decyzje podejmowac to do niego by mnie nie dal..Ostatnio jak mu powiedzialam ze godzine z tym drugim pojezdze to zrobil skrzywiona mine bo nie byl zachwycony tym bardziej ze to jego kolega.Pozniej dopytywal sie na kiedy i na ktora sie z tamtym umowilam. Po za tym normalnie sie dogadujemy nie tylko na temat prawka. Co ja mam o tym myslec?

Gość OoooNieee
nie mysl juz o tym, nic takiego sie nie stalo a ty sie podniecasz tak, ze az drugi temat zakladasz..

Gość loooo
pewnie placa im od liczby godzin, i jak poszlas do innego jemu nei zaplacili tylko temu innemu. wogole zalosne jest sie tak podniecac bo ktos jest dla nas mily, a potem takie laski twierdza ze ktos dawal im sygnaly co jest bzdura.

Gość laski z kafe
bo my laski juz tak mamy ze najpierw kradniemy kutasy a pozniej do cipek chowamy i takie sa tego rezultaty

Gość loooo
ja pisze z punktu widzenia kobiety bo meni to wkurza jak sie jedna z droga podnieca bo tamten "dawla mi sygnały" co w rzeczywistości jest zwykla uprzejmoscia.