Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Mycha

Youtube i dźwięk w komputerze - nie dzialają !!!

Polecane posty

...w ogóle... wie ktoś co jest mojemu komputerowi :D w ogóle nie laduje strony... aaa i glosu nie mam już dlugo :P instalowalam sterowniki z różnych stron i w trakcie instalacji pokazuje mi jakiś komunikat o niezgodności z Windowsem i mam do wyboru "mimo to kontynuuj" albo "przerwij instalację" jak kontynuuję to się resetuje komputer. Jest tu ktoś kto będzie w stanie mi pomóc???

Gość Katarzyno będziesz moją
Wyglądasz na klawą dziewuchę, umów się ze mną a Ci naprawię gratis :classic_cool:

poważnie pytam :P sterowniki, które byly zainstalowane kiedy jeszcze wszystko dzialalo to realtek ac97 nie znam się zbytnio na komputerach dlatego liczę na Waszą pomoc.

Gość rtgrdfgz
zainstaluj sterowniki odpowiednie do kart dzwiekowej i dla twojego systemu co za problem :o

a co ja jajca sobie robię ? też poważnie odpowiadam. Może masz laptopa HP i rozwaliło ci gniazdo od słuchawek a może masz komputer NTT a może Ci się nudzi. Poszukaj sobie modelu płyty głównej , wywal wszystko co instalowałaś i zainstaluj właściwe.

Nie znam się na tym kompletnie dlatego pytam jestem w tym temacie zielona :o Nie mam laptopa tylko zwykly komputer, jakiś czas temu rozladowala się bateryjka w środku komputera i w ogóle się nie uruchamial, wymienilam, komp dziala ale nie ma już glosu i youtube nie dziala... Odinstalowalam wszystko w menedżerze urządzeń (audio), odlączylam kartę dźwiękową, próbowalam instalować wszystko od nowa i NIC. Sterowniki pobieralam różne, z różnych stron i doopa :( Nawet nie wiem jak tą kartę sprawdzić, w Aidzie mi pokazuje: Kontroler audio AC'97 Typ kontrolera audioIntel 82801DB(M) ICH4 Nazwa kodera-dekoderaSigmaTel STAC9750/51 i tu stoję i nie wiem co dalej, nie znam się kompletnie na tym...

Słońce uruchom program który Ci poda model płyty głównej, ew jak masz chęć i dobre oko to sobie otwórz komputer i przeczytaj. Na stronie producenta będą odpowiednie sterowniki. Karta musi być włączona w BIOSIE :).