Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssssssssssssssw

typowy informatyk.O to co napisał

Polecane posty

Gość ssssssssssssssssssw

nazywam się XXXXX i mam 28 lat; pracuję w firmie komputerowej w centrum Warszawy jako helpdesk; lubię coca-colę, frytki, pizzę; nie lubię salami; lubię komputery, jazdę na rowerze i kolor czarny; nie lubię przemocy; ogólnie lubię ludzi, ale nie lubię ludzkości jako całości; nie lubię mięsa, ale nie jestem wegetarianinem; do niedawna miałem rybki akwariowe, ale ostatnio z nich zrezygnowałem; czytam książki fantastyczne oraz prasę komputerową; lubię słuchać określone gatunki muzyki; nie piję kawy, wolę herbatę; Tak odpowiedzial na pytanie o sobie.. nie widzicie sztucznosci i dretwosci?przemsylonego kazdego zdania?

Gość ssssssssssssssssssw
ssssssssssssssssssw

Gość The Special One
Jak dla mnie to pisze jak komputer . Jakby był jakoś zaprogramowany

a co twoim zdaniem powinien napisać? Wymiary, ulubioną szminkę i kolor mydła?

Gość ssssssssssssssssssw
bylam z nim na spotkaniu...eh...nie zrozumiecie bo trzeba znim pogadac zeby zrozumiec jaki jest dziwny i przerazajaco sztuczny malo naturalny bez emocji The Special One-idealnie to okreslilas dokladnie

Gość gffffffff
no niestety logika a wiec bez emocji a dla was kobiet emocjonalnych stworzen to cos dziwnego coz...

Gość ssssssssssssssssssw
o tej wiadomosci mialam obawy ze to schizofrenik.Zmienia tematy nie konczy watkow jest chaos w wypowiedzi..Jest w niej cos anormalnego.Ale wyszlam na spotkanie nie kazdy musi miec wprawe w pisaniu na gg pomyslalam ze w realu moze byc kepiej..A bylo to samo...Mialam wrazenie ze kazde zdanie bylo zaplanowane wymuszone jakby mial je zaprogramowane w glowie....NIGDY nie rozmawialamz tak dziwnyc czlowiekiem To bylo okropne

Gość oh no
Moze mu bylo ciezko cokolwiek napisac, I takze ciezko rozmawiac z obca osoba. Czasem ludzie ktorzy pracuja jako informatycy maja to: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_Aspergera Ja tez to mam, I mimo ze jestem wlasciwie geniuszem w matematyce i informatyce, I wielu innych dziedzinach, nigdy mi z ludzmi latwo nie lecialo, I jak by ktos sie mnie zapytal pytania o mnie, to odpowiedz by mogla byc tez sztuczna a napewno przemyslana. To nie koniecznie znaczy ze to zly czlowiek, wielu ludzi z takim mozgiem zarabiaja kupe forsy ale jej nie wydaja na wiele kobiet, bo maja problemy ze zlapaniem wielu.

Gość n-imfoman
Informatycy przeszli pranie mózgu. Żeby przyswoić sobie taką wiedzę trzeba poświęcenia i zaangażowania. To nie jest wiedza dla każdego. Niestety, czasy wymuszają i wymagają pewnych poświęceń, a życie staje się mnie wrażliwe i czułe, a przeobraża się w automat, mechanizm, program. Dziś już łatwiej grać niż być sobą.

Gość ssssssssssssssssssw
nie wiem znalam dwoch informatykow plus ten.Kazdy bym dziwny co nie oznacza ze uwazam ze byli zlymi ludzmi.Moze i byli inteligentni..napewno przerastali mnie inteligencją,nie przecze.ale w relacjach miedzyludzkich takich normalnych dialogach byli autystyczni albo uposledzeni nie umialabym wytrzymac z taka osoba dluzej niz godzine

Gość hahahaahat
tragedia ale nie można tego generalizować moj mąż jest informatykiem i jest normalny:)

Gość typowy?
z jakims zjebem sie spotkalas i na tej podstawie probujesz charakteryzowac miliony innych? :D

Gość oh no
My musimy ciezko pracowac zeby nawet miec emocje. Rodzimy sie z bardzo mala czescia emocjonalna mozgu, ale mozemy to naprawic przez tej czesci mozgu czeste uzywanie. :) Tylko ze emocje to taki bajzel, zawsze cos zlego z nich wychodzi.

Gość idiotyzmy jakich mało
00:26 [zgłoś do usunięcia] n-imfoman Informatycy przeszli pranie mózgu. Żeby przyswoić sobie taką wiedzę trzeba poświęcenia i zaangażowania. To nie jest wiedza dla każdego. Niestety, czasy wymuszają i wymagają pewnych poświęceń, a życie staje się mnie wrażliwe i czułe, a przeobraża się w automat, mechanizm, program. Dziś już łatwiej grać niż być sobą. to co powiedziec o medykach?

Gość leczcie dalej kompleksy
taaa informatycy , lekarze i prawnicy ;) na takich to lubicie się nieuki wyżywać ;) ciule bez matury

Gość aha i achh
konkretnie, krótko, rzeczowo, podał ci ważne informacje o sobie. u mnie miałby plusa, a jaki jest, to bym sprawdzila w realnym świecie a nie na pdstawie tych kolku zdań

Gość a co źle napisał ?
krótko ,zwięźle i na temat.Czepiasz się.:)