Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fala meksykanska

brak miłości

Polecane posty

Gość fala meksykanska

tak w skrócie: studiuję,do tej pory nie żyłam w żadnym związku,czyli zero czułości,zainteresowania,namiętności i miłości. brak mi tego najbardziej na świecie, żadne pieniądze tego nie zmienią,tak desperacko pragnę miłości, nie chcę pieprzenia od was,że miłość przyjdzie sama... nie,bo nie przyjdzie,już tak mówią mi ludzie od wielu lat i gó. prawda. otóż tak,chyba się zakochałam ale jak zwykle bez wzajemności, jestem w obcym mieście, studiujący u mnie faceci już mają dziewczyny,nie ma szans na cokolwiek. czasem mam poważną ochotę umrzeć i pragnę tak jak człowiek umierający na głód- miłości. poradźcie coś , na psychologa nie mam szans bo nie mam pieniędzy ani czasu wiadomo,bo studia...

Gość tez sie zakochalam
i tez nic z tego nie bedzie:(

Gość fala meksykanska
a czemuż to ? możesz się wygadać ;> :C

Gość tez sie zakochalam
idę na śniadanie, może później napiszę:)

Gość kłania się ortografia
Powiem tylko tak, nie trac nadziei, bo nigdy nie znasz dnia ani godziny.Nie szuka się miłości na siłę, bo wtedy nic z tego nie wychodzi.

Gość agababajaga
Rozumiem Cię, bo mam tak samo...z jednej strony mnie to przeraża bo przed sobą mam wizję wiecznej samotnośći ale z drugiej próbuje sobie z tym radzić i nie myśleć otym, że wszyscy wokół mają kogoś a ciągle sama...pernamentnie... znajduje sobie co rusz to nowe zajęcie..to jest najlepsza terapia staram się myśleć pozytywnie, dostrzegać w codziennościach coś nowego...i staram się mieć nadzieje że kiedyś kogoś znajdę

Gość fala meksykanska
no to zajeiście. to ja prędzej umrę od tego, i nie żartuje bo mam myśli by skończyć z sobą.

Gość fala meksykanska
agababajaga- a miałaś kiedyś kogoś ? ale dla mnie to jest ogromnie ważne i ja powoli umieram od tego. strasznie cierpie... zwłaszcza jak widzę zakochane parki. czym się tak zajmujesz?

znajdź sobie zajęcie, żeby tak o tym nie rozmyślac.Może dlatego ,że chcesz za bardzo ,to odstraszasz potencjalnych kandydatów.

Gość agababajaga
Dziewczyno to nie jest powód żeby kończyć życie!!!! tez miałam takie pomysły ale nie warto, czy naprawdę myślisz, że na braku faceta kończy się życie i do tego się tylko sprowadza że by byc z kimś

Gość agababajaga
A czy myślisz z drugiej strony, związek może Ci przynieść więcej bólu

Gość facecikkk
ol kobity, sam szukam milosci i co i nic nie ma nie zakochuje sie juz od dawna ale i tak macie latwo bo ja jestem facetem "normalnym" a wiec nie z tych babiarzy wiec poszukiwanie kobiety jest dla mnie trudne a wiem jak latwo mozna znalezc milosc jesli idzie z kobietami a wiec jest sie babiarzem bo od czulosci sexu spotkan do milosci tylko krok wiec nie rozumie waszego zalamywania sie, co to jest poznac faceta i chciec z nim tworzyc zwiazek milosc sie pojawi zazwyczaj (nie zawsze ale czesto) jesli juz bedzie ten sex czulosc spotkania poznawanie sie

Gość fala meksykanska
ale zrozumcie jak może być ciężko takiej dziewczynie jak ja, chodze po tym cholernym mieście i widze miłości miliony ludzi, podczas gdy ide sobie taka ja i czuje sie wypalona,pusta, niepotrzebna... beznadziejnie patrzeć jak komuś innemu spełniają się twoje marzenia...

Gość agababajaga
Nie zgodzę się z Tobą, kobiety też mają ten sam problem, znalazienie fajnego faceta to naprawdę problem

do facecika.Tobie tylko tak się wydaje ,że kobietom łatwiej znaleźc odpowiedniego faceta.Mylisz się i nawat nie wiesz jak bardzo.

Gość facecikkk
fala meksykanska oj tylko ci sie wydaje, interesuje sie tymi sprawami ze wzgledu na moj charakter przez ktory ciezko mi jest wejsc w zwiazek bo kobiety szukaja pewnych siebie rozrywkowych a to nie ja i powiem Ci ze wiekszosc z par nawet nie jest zakochana i dlatego mowie ci ze to jest latwe dla was kobiety tylko dla faceta jest to trudne bo on musi zdobyc zeby mial zwiazek ty mozesz wybrac i jesli powiesz tak to juz go masz

dlatego nie miej miny nieszczęśliwej osoby, więcej się uśmiechaj , bądź wesoła, bo osoby szczęśliwe przyciągają do siebie inne, facetów też.

Gość facecikkk
kłania się ortografia - wiem o co chodzi - i rzeczywiscie jak sie szuka idealu to macie jeszcze gorzej - ale wcale tego nie trzeba szukac i nie o to chodzi jesli ktos na prawde chce zwiazku tak samo jak facet jakby chcial idealu szczuplej seksownej mlodej kobiety to tez moze miec przesrane albo jesli jest babiarzem to znajdzie taka

Gość fala meksykanska
nieprawda, jest pewna osoba w której powoli się zakoch uję a ona wcale nie wydaje się być mną zainteresowana, więc ....twoja teoria pada... ciężko znaleźć, albo chwyta się razem żyłkę, albo nie.

oj facecik ,facecik ile Ty masz lat? Nawet nie wiesz jak trudno jest miec faceta,dziewczynie , która nie jest rozrywkowa, nie upija się , nie jest wulgarna, jest osobą spokojną.Takich dziewczyn się nie zauważa.Więc to nie jestdla nas również łatwe.

Gość fala meksykanska
ortografia- no właśnie ja mam minę wiecznie zadowolonej a aktualnie nie umiem się uśmiechnąć... nawet jak widzę tego faceta bo mi przypomina o tym,że nie jest mną zainteresowany.

Gość agababajaga
do facecikk : dziwne jest to co mówisz, kobiety też muszą się starać aby zdobyć faceta, jeśli każda z nas miała tylko wybierać to wogóle nie byłoby tematu

Gość facecikkk
kłania się ortografia - no trudno bo rzeczywiscie sa to zazwyczj niesmiale osoby ale ja nie bede radzil za duzo bo sam musze wynalezc taka kobiete i jeszzce zeby mnie chciala i wiem ze to trudne bo nawet jak podejdziesz to do zwiazku jeszcze tak duza spraw w ktorych ona bezie przeszkadzala ze to naprawde wyczyn dla normalnego faceta coz doradzic wiecej otwartosci jesli juz ktos chce was poznac zatanczyc nastpenie wziasc numer nastepnie umowic sie umowic sie 2 raz 3 raz pocalowac wziasc do siebie - pozniej juz jest zwiazek w ktorym albo powstanie milosc i slub dzieci albo nie powstanie i sie rozpadnie tak dzialaja rozrywkowe kobiety i dlatego je widzicie ciagla z kims i tak dzialaja rozrywkowi faceci i ciagle kogos maja a my spokojni mamy ciezko przy czym szczegolnie faceci

do fali , nie wiem co Ci powiedziec.Na pocieszenie dodam tylko,że ja mam juz trochę po 30 -stce i jestem sama,ale byc może jeszcze spotkam na swojej drodze odpowiedniego faceta. do facecika,A kto szuka ideału? takich nie ma.Tylko,że trzeba tez miec jakieś wymagania wobec tej drugiej osoby,ale bez przesady.

Gość agababajaga
to działa w obie strony kobiety spokojnie też mają problem

Gość fala meksykanska
powoli czuję,że jestem jakaś może nienormalna,że nie umiem przyciągnąć niczyjej uwagi ? chyba się czymś zajmę lepiej, muszę wyłączyć mózg... znów zresetować myśli i pocieszać samą siebie. znów to samo :C

Gość facecikkk
NAPISZE OGOLNY WNIOSEK I WYLACZM BO NIE MAM CZASU rozrywkowi faceci i rozrywkowe kobiety po 3 spotkaniu (w wiekszosci przypadkow bo sa i te co robia to wczesniej ale zadko pozniej) laduja w lozku a po tym zaczynaja sie spotykac i tworzyc zwiazek czasy sa szybkie juz nie podchodzi sie pol roku nie chodzi sie z kwiatami nie patrzy sie po 3 miesiace za kims nie zakochuje sie widzac kogos caly czas i pozniej nie marzy ze fajnie by bylo z nim byc tylko robi sie jak wyzej napisalem i oczywioscie jestem pewien na 100% ze zadna z was wypisujacych tutaj nie robi ani nie robila ani nie ma(lub nie miala) takiego zamiaru wiec taki problem a nie inny wiec co doradzic: dostosowac sie do realiow nie bedziecie same - a jesli wy nie bedziecie same to i ja nie bede sam koniec ide...

Gość agababajaga
Do fali: przepraszam nie odpowiedziała na Twoje pytanie, nigdy nie miałam faceta

Gość fala meksykanska
facecik-ale ty chłopie pieprzysz ,ale jak sobie tak kminisz to kmiń dalej ;> babajaga-a chcesz o tym pogadać ?

Gość agababajaga
znam z doświedczenia ważne to się nie łamać znajdź coś co lubisz i nie myślisz o tym, ja mam nadziej,ze kogoś spotkam i robie swoje