Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fala meksykanska

brak miłości

Polecane posty

Gość agababajaga
jak chcesz to możemy, ja mam ten etap co ty tearz mam za sobą, czasami owszem łamię się ale rzadko, staram się myslec pozytywnie

Gość fala meksykanska
a ile liczysz wiosen ? i jak myślisz z czego to wynika ,że miłość cię nie musnęła ? mi jest tak okropnie źle i jestem nieszczęśliwa i próbowałam wielu zaminników czasu i nic mi nie sprawia szczęścia bo w głębi dalej siedzi we mnie to pragnienie miłości,

Gość agababajaga
w sumie to wiosen mam wiele bo prawie 26 a Ty ile? Ja nie wiem z czego to wynika może to wina charakteru... trudno cokolwiek mi powiedzieć... może jakbym wiedziała to bym miała

Gość fala meksykanska
ja 19 i nie mów,że młoda i mam jeszcze dużo czasu bo nie szukam miłości życia tylko tak poprostu ot. miłości.

Gość agababajaga
we mnie też siedzi i naprawdę czasami sa takie chwile gdzie mam wszystkiego dosyć ale później zawsze się budzi we mnie iskierka nadzieje że może kiedyś spotkam kogoś kto mi zrekopensuje wszystkie lata samotnośći

Gość 26 lat to wiele?
:o

Gość kłania się ortografia
ani 26 ani 36 to nie duzo , bo każdy sam decyduje kiedy i z kim i nikomu do tego.:)

Gość agababajaga
jak mam Ci nie powiedzieć młoda:) Żartuje, znajdziesz uwierz mi postaw się w mojej sytuacji i humor Ci się poprawi:) to też żart, mówisz, że zaczełaś studia tu jest duża szansa, to co że wszyscy zajęci, może komuś się podobasz, poczekaj, cierpliwość podobno jest cnotą:)

Gość agababajaga
nie aż tak wiele, ja się czuje sama z soba niestety otoczenie czasami sprawia że cuje się jak 100letnia staruszka

Gość agababajaga
chciałam powiedzieć, że nie mam kompleksów z powodu wieku

Gość 26 lat to wiele?
to zalezy w jakim otoczeniu sie obracasz :)

Gość fala meksykanska
kurczę życzę Ci tego z całego serca . ;) a tak w ogóle to chyba już zmarnowałam życie, jeszcze poczekam jakiś czas, zrobię jak mówiliscie-zajmę się czymś,sesja i te sprawy. a jak nie doczekam to pomyślę o usunięciu się.

Gość agababajaga
mając 19 lat nie możesz powiedzieć że zmarnowałaś życie, tego nie można nigdy powiedzieć a studia odpowiadają Ci lubisz to

Gość Ja tez studiuje, ale jestem fa
cetem, tez nie bylem nigdy w zadnym zwiazku.

Gość fala meksykanska
jak sobie porównam swoje życie do życia innych to jest mega niewypałem. niedługo walentynki-dopiero się załamię :C

to ,że ktoś nie był w związku w wieku 20-stu paru lat to żaden wstyd.Nie dołujcie się tak ,przyjdzie i na Was kolej.:)

Gość 26 lat to wiele?
wlasnie :) a tym bardziej jak ktos nie byl w zwiazku w wieku 19-stu lat :)

Gość agababajaga
To nie porównuj masz tylko jedno życie i wykorzystaj je tak jak umiesz najlepiej, jeśli będziesz się uzaląc nad sobą to nic z tego nie będzie a do walentynek dziewczyno to prawue 4 mięsiące!!!!!!!!!!!!

Gość fala meksykanska
no spoko,tylko,że jeśli w ciągu 19 lat nic się nie wydarzyło to w te 4 miesiące tym bardziej ale dzięki, 'popracuje nad sobą... najpierw muszę zapomnieć o koledze z grupy. :]

Gość agababajaga
popracuj nad soba uwierz w sibie a na pewno będzie dobrze

Wiecie co ja mam juz 30-kilka lat , tez nie byłam w związku, ale sie tego nie wstydze , bo widocznie jeszcze na takiego nie trafiłam.a wybrac byle jak to żadna sztuka.Więc głowa do góry, będzie dobrze.:)

Gość fala meksykanska
ortografia-no nie żartuj ;> żadnego związku ? naprawdę dzięki dziewczyny,zawsze to jakieś wsparcie, chociaż w literkach ale zawsze coś. lecę,jeszcze tu zajrzę ;)

Fala mówię serio ,żadnego.Więc postaw się w mojej sytuacji.To ja powinnam się użalac nad sobą ,a nie Ty:)Miłego dnia Wszystkim tu piszącym.

Gość agababajaga
PAPA i Powodzenia