Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia:)

Musze kupić prezent na gwiazdke dla 11-sto latki...

Polecane posty

Gość mi np. się nie podoba
a w ogóle z ciuchami jest tak, że zawsze trafisz w czyjś gust, to niebezpieczny prezent. Może lepiej jakąś książkę dla nastolatków (o ćpunach, wapirach itp.), płytę, film, grę?

Gość Ups..........
Ja też mam 11-sto latkę ale te ubrania trochę słabe teraz to już nastolatki wolą bluzy dżinsy rurki, tuniki bardziej młodzieżowe a ta druga to jak dziecięca sukieneczka.

czyli źle wymyśliłam:( trudno:) ja jestem teraz na etapie 4-latków :) a doradzicie coś?:)

mnie sie wydaje ze moze cos z hello kity....ja mam juz duze dzieci 18 i 14 ....ale hello kitty nadal na nie dziala....

ona raczej Hanna Montana:(

Gość Nie moze ciagle sie patrzyc
te 2 ładniejsze. 11 lat to dziecko. A nie mała lolita. To 1 na 13-14 latke. I ładnie ją uczesz. To bedzie cały prezent. Moze dokup fajne rajtuzy? z jakims wzorkiem?

Gość Romek Polański
Taka dojrzała kobieta potrzebuje czegoś wyjątkowego - polecam wibrator w rozmiarze XXL :classic_cool:

Kup jej jeansowe rybaczki, zapinane na szelki. Albo właśnie taką sukienke:) zapinana na szelki jeansowa. Za kolano. Do tego rajtuzy w paski poziome rózne kolory.

do UPs 11 tez moze miec swój styl a nie ubierac sie jak setki innych.. zawsze trzeba niwelowac. Jak rurki..to golfik z rysunkiem np mis czy hello kitty dzieciecy. A nie bluza jak na 15 latke.

11 latka to rzeczywiscie nie lolitka ale dziewczynka w tym wieku czuje ze ma swoj styl a jzu na 100 procent chce wygladac jak jej rowiesniczki ..-my na to nic nie poradzimy ale tak jest ze zarowno dziewczynka jak i chlopiec w tym wieku porzada rzeczy ktore maja jej kolezanki i koledzy w szkole

Gość martynaaa
ja mam 10-letnia siostre i ona jak tylko przyjdzie ze szkoly to przebiera sie w leginsy, bluzke tunike, rozpuszcza wlosy, bierze torebke, maluje blyszczykiem usta i udaje pancie.. wniosek z tego taki ze teraz takie dziewczynki nie chca juz sie ubierac jak 7-latki, tylko udawac dorosle. moja siostra wlacza hanne montane :-O albo inne gowno i spiewa razem z nia. nie kupuj jej tego co w pokazalas w linkach. rozowych ciuchow tez nie, no chyba ze ona lubi taki kolor. kup jakas odjazdowa tunike, albo spodnie rurki lub leginsy. albo jakas bransoletke, zegarek.. perfumy do tego pomadka. podpatrz jak sie ubiera, w jakie kolory, podpytaj co chcialaby dostac.

dziecko powinno miec swój styl i tak ją ucz jako ciocia. Ja miałąm ciocie i zawsze mi sie jej styl podobał. fajnie sie ubierała. Inaczej, ale do niej pasowało. Moze dlatego sama mam swoj styl. Teraz moda na rurki i leginsy wiec tuniki modne..i stare młode i dzieci sa tak ubrane. Ale to nie jest ani ładne..Nie kazdemu pasuje. Np Osoba chuda..o długim tułowiu..jak ubierze tunike to ma jeszcze bardziej optycznie wydłuzony tułów..okropnie to wygląda. Hanna Montana okropnie wyglada..wysoka chuda..wymalowana..taka mała lolita. I ja to szpeci. Natomiast dzieciom w tym wieku imponuje ktos Inny utalentowany, kto ma inne zycie. Stad popularnosc serialu. Ona spiewa. Jak chcesz na sportowo..to kup jej bluze z kapturem na zamek a do tego spodnie które bedzie sobie odwijała do pół łydki. Kozaki. kucyk plus slimaki. Torebka przez ramie. I bedzie fajnie wyglądała.

jesli lubi rózowy..widac matka ja tak ubierała od niemowlecia.. ucz ja innych kolorów. Jak róż..to nie malina..bo to najgorsza tandeta. A bardziej wrzos..pudrowy róż. Zależy jaki ma kolor włosów. ucz ją, że to kolor jest ładny, że w tym kolorze bedzie slicznie wygladała. Moja ciocia była blondynką..o czekoladowej cerze..i piwnych oczach. A ubierała się w błekity brązy zielnie..slicznie:) Ma i miała gust. Jak widze blondyne w różu to mnie mdli.

Gość katarZnosa24444
Kup jej worek cementu niech się przyucza do zawodu

Gość nie kupuj rzeczy
takie jak Ci sie podobaja. Jej sie moga nie spodobac. ! moze podpytaj rodzicow czego jej brakuje,a nie na slepo. po 1. stracisz kase a po 2. beda sie na Ciebie krzywo patrzec niby nic ale np ja nie chce zeby ktos mi cos kupowal bez konsultacji ze mna, mam wlasny gust i tyle

Słucha Justina Biebera ale płyte już ma. Rodziców nie bedę pytać bo jak w zeszłym roku zapytałam to mi powiedzieli że chciałaby dostać telefon komórkowy:( a na takie prezenty nas nie stać:(

Gość moglas powiedziec
że telefon to sprawa rodziców a ty pytasz o prezent ktory moglabys kupic, masz ograniczony budzet i niech sie w ogole ciesza ze cos dostanie. a jak nie to zwykłą czekoladę;) to twoja chrzesnica?

"ja mam juz duze dzieci 18 i 14 ....ale hello kitty nadal na nie dziala...." :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o No chyba, że miało być 8 i 14, ale i tak o to 14letnie dziecko już bym się martwiła :o