Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia:)

Musze kupić prezent na gwiazdke dla 11-sto latki...

Polecane posty

Gość ciocia:)
to męża chrześnica. nie chce ich pytać. mamusia zaproponowała nam żebyśmy się złożyli razem z nimi i chrzesna i kupili jej laptopa na zakończenie podstawówki.a że to dopiero w lipcu ( mieszkają w Anglii ) to zdążymy uskładać:( chore to jest no ale cóż:(

Gość IsmenaxD
Ja mam 11 lat:) (wiem widziałam datę,ale to pisze jakby ktoś jeszcze wszedł) Rok temu na gwiazdkę dostałam Mp4 (bardzo z niej jestem zadowolona) A w tym roku poprosiłam rodziców o książkę Ala Makota,Maksymilianie Ja,2 ( autor: Małgorzata Budzyńska) i kosmetyki firmy For Teens (dla dziewczyny w moim wieku są świetne) Więcej propozycji na temat prezentu. Jesli lubi czytać to POLECAM książki : -dziewczyny z hex hall(Rachel Hawkins) -monster high.upiorna szkoła(Lisi Harrison) -Zmierzch(Stephenie Meyer) -Księżyc w nowiu(Stephenie Meyer) -Jutro(John Marsden) -Pamiętnik księżniczki(Meg Cabot) -Magiczne drzewo. Olbrzym(Andrzej Maleszka) -Baśnie(Marta Tomaszewska) -Emil ze Smalandii(Astrid Lindgren) -Oj Hela!(Barbara Stenka) i Gre The Sims 3 itp. Wy wszyscy myslicie Że Hannah Montana jest na topie,owszem ona jest na topie,ale u 6 latek,nas nastolatek takie bzdety nie kręcą.

Gość 11 latkaa
ja jestem tą 11 latką... ja chcę namówić na to mamę, gdyż nie są takie drogie... szukajcoe w Allegro :)

Gość Donia 11
Mam 11 lat i koniecznie chce....Furby'ego!!!!!!!!!!!!!