Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikolas

Pytanie dla Pań

Polecane posty

Gość nikolas

Drogie Panie. Jestem w związku od 3 lat mieszkamy z dziewczyną ponad 2 lata. Do tej pory wszystko było ok,ale parę dni temu znalazłem w jej telefonie wiadomość od nie znanego nr KIEDY SIĘ SPOTKAMY? jej odpowiedz była Jak mi się okres skończy!!!Oczywiście zapytałem jej co to ma znaczyć?Było ostro kłótnia itd.Powiedziała mi że miała zamiar mnie zdradzić!No cóż szok.Dodała że nie zrobiła tego,że tylko o tym myślała,Przeprosiła,powiedziała że to błąd,że mnie kocha i chce zemną być.Ktoś się łapie o co chodzi?najpierw chce mnie zdradzić,później mówi że mnie kocha??? Co mam zrobić?zostawić ją?Wybaczyć? Czuje się jak ......... Zostaje kwestia zaufania,nie wiem czy jej zaufam ponownie,wiem ciężka sprawa,ale może coś mi doradzicie?Dziękuje i sorki że zawracam głowę ale musiałem się wygadać POZDRAWIAM

juz cie zdradziła, byc moze fizycznie byc moze emocjonalnie, nie ma prostej recepty na twój problem długie szczere rozmowy bez krzyku i wyzwisk moga rozjasnic istote problemu wszystko nie stało sie bez przyczyny

Gość smutna sprawa....
Radze Ci Kolego uciekaj od tej panieniki jak najszyciej....Skoro miala to w planach i jej nie poszlo po mysli zrobi to na bank - tylko tyle ze teraz dobrze sie zamaskuje...Ale laska miała tupet...:(( wspolczuje...

Gość wiesz co Nikolasie
nieładnie czytac czyjes wiadomosci. a odpowiadajac na pytanie to zastanowiłabym sie nad znajomoscia z ta dziewczyna.Ciekawe , co bybyło gdybys nie zapytał, to czy ona by tego nie zrobiła.Zaufanie w takich sytuacjach jest bardzo trudno odbudowac.Musisz zdecydowac sam ,bo ja nie znam tej dziewczyny.

Gość nikolas
Wiem że nieładnie czytać czyjeś wiadomości ,ale co by było gdybym tego nie zrobił? ale mam mętlik w głowie

Gość smutna sprawa....
Przestań mieć wyrzuty sumienia odnosnie tego ze buszowales jej po telefonie... Zastanow sie lepiej co dalej zrobic ze swoim zwiazkiem jesli mozna wasz uklad tak nazwać... wydaje mi sie ze ona to Ci to zrobi...Jak byś nie nakrył jej na tych sms-ach to juz dawno zdradziła by Cie:((

prawodobodobnie juz masz rogi... "Zostaje kwestia zaufania,nie wiem czy jej zaufam ponownie,wiem ciężka sprawa,ale może coś mi doradzicie?" oj, to sprawa indywidualna i zadne rady na nic sie zdadza ... mozesz zawsze próbowac, ale ta niepewnosc chyba nigdy nie zniknie

Gość wiesz Nikolasie
taki mętlik to normalne, bo człowiek ufa drugiej osobie ,a tu taka niespodzianka.dobrze sie zastanów, ale dopiero wtedy jak troche opadna emocje.