Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertyuiop

jak to jest, że zły facet to pociągający facet?

Polecane posty

Gość wertyuiop

wiem, że nie nadawałby się na chłopaka. co więcej, wiem, że nie jest mną zainteresowany. drażnią mnie jego przeszywające spojrzenia kiedy tylko się mijamy lub siedzimy niedaleko siebie. ale jest tak pociągający, że mimo tego, że jest skur.wielem to oddałabym mu się bez żadnego 'ale'. Źli faceci przyciągają laski, dlaczego tak jest?

bo to swiadczy o testosteronie koleś! baby to pciąga! facet z marginesu albo agresywny typ to źródlo testosteronu, które szmaty wyczuwaja na mile i dały by mu się, chociaż żeby je w dupe bez mydła ładował!

Gość Myrevin jak zwykle czujny
Coś w tym testosteronie jest :)

Gość Romek Polański
Dlatego właśnie nie ma się co gniewać, gdy facet nazywa was albo ogół kobiet per kurwy. Jesteście kurwami, takimi stworzyła was matka natura i koniec - dlatego właśnie potrzebujecie faceta, który wam od czasu do czasu przypieprzy.

Gość wertyuiop
z tym testosteronem się zgodzę. ostatnio słyszalam, jak dziewczyna zerwala z facetem, bo byl 'za grzeczny i zbyt mily'. Dziewczyny nie lubia 'cieplych kluch'. Z takim mozna zrobic wszystko, co mu nie powiesz on to zrobi, jak jakas marionetka.

najlepiej jak przypierdoli w łeb - to znaczy że kocha... jak szanuje i traktuje jak nalezy to się kuwa nie podoba!

Gość Myrevin jak zwykle czujny
pewnie jest nudno :classic_cool:

Gość wertyuiop
nie rozumiesz. chodzi mi o to, ze kobieta lubi kiedy facet potrafi postawic na swoim, kiedy jest stanowczy w niektorych kwestiach a nie poddaje sie temu co ona mowi. czasami lepiej jest sie poklocic i posprzeczac niz ciagle slyszec od faceta 'tak kochanie, dobrze kochanie, tak wlasnie zrobimy kochanie, nie ma problemu kochanie'. nie mieszajmy do tego bicia/maltretowania/ponizania.

Gość deserek do kafe
gorzej jak ktoś ma po prostu taki kluchowaty wygląd a swoją drogą grzeczne i miłe laski też niekoniecznie są w cenie. Z testosteronem to jednak przesada. Widać za daleko od małpy nie jesteśmy skoro rządzą geny,seks i prokreacja a reszta to dodatki lub przykrywka

Gość wertyuiop
zapewne kwestia jest tez wyglad. facet jest niesamowicie przystojny. patrzysz na takiego i rozbierasz go w myslach. czy to jest kwestia samego wygladu?