Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszolomiona ona

cos tam

Polecane posty

Przyjechales... wkocnu cie zobaczylam, jestes cudowny.... prawie taki jak chcialam. Prawie, bo nie moj. I po raz kolejny chce w to brnac widzeac, ze skonczy sie jak wszystko inne, ze albo mi sie znudzisz albo ja nie bede wierna.... I mimo, ze to ja skrzywdze ciebie, sama bede cierpiec... tak wiem moze nie od razu ale wkoncu zrozumie,m ze tak jak w pozostalych w tobie tez widzialam czesc siebie. Czego my wszystkie chce my od zycia??? Faceta wiernego, spokojnego, szalonego... monotonii i spontanicznosci. Kwiatow, prezentow, zabiegania i stu procentowego oddania... Idiotki. Co dajemy wzamian? Poswiecamy sie, zostawiamy swoich przyjaciol i nagle staje nam przed nosem male widzimisie.... w postaci bylego lub przyszlego.... Przychodzi noc..... przychodza wspomnienia zaglebiamy sie w ich najciemniejsze zakamarki... Co wtedy czuje? Ile wypuscilam ze swych rak.. nie wcale nie zaluje.... jedyne co najlepsze w zyciu mozna zrobic to pojsc na calosc... calkowita calosc... ale widze ciebie pana numer milon w mym sercu numer dwa.... i pamietam cieplo dloni na policzku zrozumienie..... to jak mnie podziwiales... chwaliles sie mna calemu swiatu... interesowales sie dla mnie moda.... dla mnie gotowales i jak kochales.... pozniej jak cierpiales..... juz chce wracac, juz chce znow cie kochac, byc szczesliwa jak nigdy dotad, jak z nikim innym..... pozniej widze klotnie.... ta chwile gdy miedzy nas weszla prawda... i wszystko znika. Konczy sie noc nasteje dzien wraz z nim w mojej glowie rodzi sie terazniejszosc... uderza mnie tak jak sto lat temu kolega ceglowka.... W obu przypadkach czujesz taki sam bol.... tak samo upadasz... i tak samo boisz sie wstac by nie upasc jeszcze bardziej sie kaleczac.... ale w tym nowym dniu jest nadzieja... Codziennie powtarzam sobie : jest wczesnie do wieczora moze sie jeszcze cos wydarzy... Wiec nastaje ta terazniejsza i widze ciebie Pana nr ostatni, widze dla siebie szanse.... szanse na nowe zycie, na nowe lepsze zycie.... i szanse na kolejne utrapienie. Mowie sobie tym razem badz rozwazniejsza... trzymaj dystans i nie potrafie....

Gość deserek do kafe
hmm...Amen?

Gość deserek do kafe
o jej..:) Nieźle to ujęłaś

Gość Ruda az po same uda
czy jest tu ktos komu podoba sie ten tekst????? :/