Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxx;p

jaka rasa?

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxx;p

moja młodsza siostra uwielbia koty wiec postanowilam jej kupic z prezencie na 17 urodziny. jakie rasy polecacie? (zaznaczam ze kwota pieniezna nie ma znaczenia) myslalam nad kotem perskim.

no jak dla ,mnie to tylko pers lub dachowiec, o jakich innych myslalas? koty innych ras sa obrzydliwe i zdradliwie, a najgorsze chamidla to syjamskie. persa jej kup sa piekne, potulne i nie kazdy je ma :)

Gość xxxxxxxxxx;p
jeszcze norweski leśne sa piekne :)

Gość rhtehy
mnie sie podobaja norweskie lesne, ale nie wiem jaki maja charakter. moze podpytaj siostre albopoobserwuj, jakie najbardziej jej sie podobaja.

Gość xxxxxxxxxx;p
a orientujecie sie gdzie najlepiej w okolicach kielc moge kupic takiego kotka i w jakiej cenie?

Gość hhhhhhhhhhhh hhh
na widok perskiego zmiazdzonego ryja zbiera mnie na wymioty ;p osobiscie polecam Main Coon, Koty Brytyjskie Blekitne (wygladaja jakby wiecznie sie usmiechaly ;P ) i moje osobiscie ukochane Norweskie Lesne jednak one potrzebuja mieszkac w domu z ogrodem bo potrzebuja mnostwo ruchu. Sliczne sa jeszcze Koty syberyjskie, neva masquarade (ale osobiscie polecam tylko te biale z ciemnymi znaczeniami na pyszczku lapkach itp :) )

Gość hhhhhhhhhhhh hhh
Norweskie maja wspanialy charakter, bardziej przypominaja w tym psy. Sa wierne jednemu wascicielowi dla ktorego zrobilyby wszystko, reaguja na imie, wymagaja sporo uwagi ale warto :) cena ok 2 tys za rodowodowe

Gość ...aaa
Pytanie chyba najważniejsze. Siostra wie o tym prezencie? Zwierze to nie rzecz i nie wolno obdarowywać bez wiedzy i zgody obdarowanego, nawet jeśli jest miłośnikiem. Moje zdanie. Jak rasowego to z rodowodem z dobrej hodowli. Jak nierasowego to ze schronu