Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulga..

komornik a ulga prorodzinna

Polecane posty

Gość ulga..

Dziewczyny mam do was pytanie wiem że nie ten dział ale może ktoś się spotkał z podobnym problemem. Ostatni dostałam aż trzy zawiadomienia od komornika o wszczęciu egzekucji za jazdy bez biletu sprzed prawie czterech lat i teraz moje pytanie bo wiem że komornik zajmie mi zwrot podatku za dzieci ale czy zajmą mi cały podatek czy tylko tą kwotę co jestem im winna a resztę US mi zwróci??

Gość komornik zajmuje tyle
ile jest do spłaty razem z kosztami sadowymi i komorniczymi oraz odsetkami. jesli cos zostanie jeszcze to ci oddadzą

mojego męża tak ostatnio dopadli :) mandat miał sprzed 4lat za przechodzenie na czerwonym 50zł, a ściągnęli ponad 100

Gość ulga..
no właśnie kwota mandatu za jazdę bez biletu było 100zł a teraz ze wszystkim jest ponad 500zł

a nie masz, żeby wcześniej zapłacić? Może być tak, że do przyszłego roku jeszcze wzrosną te odsetki :/ zwrot podatku będziesz miała dopiero jak dobrze pójdzie w marcu i do tego czasu z 500zł może się zrobić więcej

Gość a nie lepiej bylo zapłacić
te głupie 100zł 4 lata temu?.. tym bardziej ze zasłużenie mandat dostał?...

Gość ulga..
a ja wtedy myślałam młoda i głupia byłam miałam wtedy 16lat a teraz mnie dorwali też myślałam żeby wcześniej wpłacić i chyba tak zrobię ale też jest problem bo ten komornik jest aż z poznania a ja jestem z łodzi

Gość ulga..
ale on tam podali nr konta na tych papierkach

Gość no to Ci ściągną z konta
sami. albo idz gdzie trzeba, zaplac ten mandat i dopilnuj żeby komornik dostał zawiadomienie o spłacie długu - to Ci zejdzie z konta.