Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczkazokieneczka

Kobieca przyjaźń-czy istnieje??

Polecane posty

Gość laleczkazokieneczka

Zastanawiam się,czy istnieje prawdziwa przyjaźń między kobietami, czy może istnieje tylko do czasu, aż którejś z przyjaciółek życie lepiej się nie ułoży... Niestety,ale sama miałam mnóstwo przyjaciółek w życiu,jednak życie pokazało,ze nie były to prawdziwe przyjaźnie...

Gość leszek_z
nie istnieje, albo istnieje do czasu

Gość laleczkazokieneczka
ale czy wy macie prawdziwe przyjacióki, na które mozecie liczyć?? Czy macie tylko koleżanki, na które lepiej uważac??

Gość niezalogowana furgonetka
no nie ma.... zawsez chcemy czuć się lpesze od koleżanek ...moje przyjaciólki mam wrażenie , ze nie przyjmują krytyki i odbierają to jakoś napaść na nie, i tylko muszą zawsez tez swoją uwage w moją strone rzucić.... przyjaciołki dobre są, zeby się zwierzyć, poplotkować, poimprezować, pobawić i mieć z kim iśc na zakupy, ale czasem to jest tak , ze mnie na maxa wkurzają:/ ale lubie je i tak:)

najbardzioej mnie wkurza jak chciałabym im coś powiedziec , ale boje się ich krytyki, a ze u nas jak jedna wie to i 2 tez , wieć niekóte rzczy zostawiam tylko dla siebie, choć trudno miz tym.... ale myśle, ze tak ma każdy.... mimo tego uważam je za przyjacipołki bo to baaardzo długa znajomość.. choć czasami mam wrażenie ze jestem dla nich leosza kimpelą niż one dla mnie....:/ ehh mpoze to tylko moje subiektywne odczucie

Gość laleczkazokieneczka
a co z przyjaźnią, jeśli pojawia się facet?? Czemu kobiety zrywają wieloletnie "przyjaźnie" kiedy na horyzoncie pojawia się jakiś facet?? Czy dla kobiet facet to jedyny cel w życiu?? Ja tego nie ogarniam!

Gość Aska0152
oczywiście że istnieje, ale wymaga ogromnego zaangażowania z każdej strony :)

to przyznam ,z ę u nas dziwczyny mają mimo wszytsko czas dla siebie nawzajem mimo chłopaka, choć teraz mieszkam z 1 i ejj facetem i nie trawie go:/ ona wszędzie z nim łazi, nie da się wyjśc na typowe damskie zakupy, taki obrażalksi gówniarz:/