Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyry

myslalam ze wylecze sie z samotnosci i kompleksow jak

Polecane posty

Gość errkkaa
no wlasnie wstawanie o 4 i powroty o 20 ... przeciez to nie jest zycie...

Gość tyry
ale ja nie mam nic lepszego do roboty nie mam nikogo kto by na mnie czekali kto by planowal ze mną np wieczor

Gość errkkaa
a moze to jest jedna z przyczyn twojej samotnosci. spotykasz sie z kims czy tylko ta praca zyjesz?

Gość no to sobie znajdziesz
czas na zmiany tyry

Gość o ty też?
darken to świat jest zepsuty, a nie dziewczyny, a ja też nie jestem zepsuta tylko świadoma tyry nie słuchaj ich jak zamieszkasz w W-wie będziesz nadal samotna, i do tego bez rodziny i kota, faceci wolą jak dziewczyna mieszka w W-wie, bo bliżej na randkę oni są często leniwi, ja tez dojeżdżałam

tyry - a ja nie myślę o samotności i jakoś żyję w sumie mógłbym ci odstapić jeden pokój - mieszkam na Starówce, tylko nie wiem czy byśmy sobie odpowiadali poza tym lubie być sam

Gość tyry
w weeekendy chodze na spotkania z netu

Gość o ty też?
A gdzie szukasz, bo ja jakoś w necie nikogo nie znalazłam?

Gość deserek do kafe
bo mnie nie bylo:) kompleksy tkwia w nas samych a inni moga je tylko powiekszyc lub rozpedzic. radze jednak uwierzyc w siebie i olac kompleksy, bo niby jakie sa? jestes samodzielna, zaradna a samotnych jest sporo. Takie czasy.Jesli nie masz kosmicznych wymagan, nie jestes negatywnie zakrecona, to wszystko gra. po prostu nie trafiłas a z kasa duzo moze popsuc jesli przywiazuje sie do niej zbyt duze znaczenie w zyciu i zwiazku. niekoniecznie facet musi poczuc sie gorszy. nie kazdy zarabia wiecej niz kobieta. sztuka tego nie wykorzystywac czy podkreslac

Gość ksiegowa przebitkowa....
dziewczyno 5tys w wieku 25lat? Toz Ty masz szczescie jak nikt. Zastepowalam laske po FiR, zarabiala w korpo 5tysi po 10latach pracy. Nie wiem jak ci sie udalo tak szybko dojsc do tej kwoty.

Gość samurajka213
Wiesz ja tu u Ciebie widze jakies wieksze problemy. Przede wszystkim napisz czy mialas juz jakies stale zwiazki, seks itd. czy niegdy niekogo do siebie nie dopuscilas? Poza tym biez kredyt i kupuj mieszkanie bo takie dojezdanie tez nie jest dobre- zawsze masz wieksza szanse by kogos poznac i jakos ustabilizowac zycie.

Gość zycie to choroba
Ja mam to samo. Tez pieronsko samotna. racuje w korporacji w krakowie.. mam wlasne mieszkanie.. niby super ale odziennie jedna wielka zwała!! po pracy nie mam co ze soba zrobic i ide po prostu spac.. jest gorzej niz zle. mam 24 lata

Gość it is mee
a ja kolejna taka sama :( pozapisywałam się na różne zajęcia dodatkowe po pracy, zeby nie siedzieć samotnie w domu, ale jak jest taki dzień jak dzisiejszy to normalnie dołek mnie dopada.

Gość it is mee
i nie wiem nawet gdzie tych facetów mogłabym poznawać. Na kursy językowe nie chodzą, na aerobik przecież też nie...więc gdzie :O

Gość tyry
dopuscilam pare meisiecy bymal z imz jak mialam 22 lata pierwsza milosc i jedyna.Starszy odemnie ale mna gardzil....powiedzial ze nie mozemy byc razem bo nie ma ze mna przyszlosci Bylam bardzo bedna nawet na wyjazd z nim nie mialam

Gość samurajka213
E tam to frajer jakis byl- rzucila cie bo nie mialas kasy. Mogl ci przeciez ufundowac cos od czasu do czasu. Zobaczysz ze jeszcze spokojnie kogos spotkasz. A co ty sadzisz o sobie- dlaczego jestes sama?

Gość po prostu jakis nik
rozumiem Cię autorko... nie jestes odosobniona w swym przypadku zwykle faceci nastawieni na interesy i kariere sa nudni bo ich zycie toczy sie wokol tego i niczym innym nie potrafia zaskoczyc i nie mowie o nietypowych pasjach itp tylko ciekawa osobowosc ktora przyciagnie i zatrzyma... no i musisz sie wyzbyc przywiazania do dawnej siebie, tej "biednej" jestes teraz mloda, zdolna, niezalezna niejedna by to chciala miec!! wiecej pewnosci siebie!

Gość deserek do kafe
it is mee...np tu:)