Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandruniaxxx

Nie za wcześnie????

Polecane posty

Gość sandruniaxxx
ok słuchajcie, to była prowokacje ale tylko po części. Zaczęłam się spotykasć z chlopakiem 10 lat starszym. Chodzę z nim 2 tygodnie i po prostu się zastanawiałam jakby to było.

Gość sggs
Zupełnie nie rozumiem jak dorosłego faceta może podniecać dziecko! Przecież ty jeszcze nie jesteś kobietą.

Gość jtyi67u
prowo jak nic, a jak nie, to niezła latawicę sobie znalazl, ma za darmo pewnie wsyzstko co tlyko zechce!!! :O:O Żal mi cie. czy to mowie teraz do tej niby 13-tki, czy do jakies dziewuchy ktora temat wymyslila:O

Gość bo ja tu tylko tak
ja tam się cieszę, że w wieku 25 lat mam jedynie 2-letni przebieg, a nie 12-sto :o

Gość ktomitoda
zapytaj się pana prokuratora co on na to?

o ja pierdole ludzie co sie z wami dzieje? trzynastolatki uprwiaja seks i jest to dla nich tak normalne jak dla mnie to, ze jutro o 13 zjem obiad i popije sokiem. to jest przerazajace. przeciez trzynastoletnia dziewczynka jest jeszcze DZIECKIEM! I jeszcze kilka ladnych lat nim pozostanie. nie miesci mi sie to w glowie, naprawde..;/ brak mi slow.

Gość hhjgjhgdjh
MODERATOR'KA nie pisał by z POMARAŃCZKI, tylko z stałeggo nika "ADMINISTRATORZY KAFETERI"