Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmaja

wozek terenowy:)

Polecane posty

witam, mam straszny problem pn nie mam pojecia jaki wozek kupic. moglybyscie cos doradzic?? moje kryteria to: - taki ktorym moźna jeźdic do parku i lasu( po supermarketach raczej nie jeżdżę, a chodniki nie nalezą do zbyt równych)- wie musi miec duze pompowane kola -pn nie mam windy a mieszkam na 3 pietrze bede trzymac go w malym baganiku auta( Punto ) . ewentualnie sam stelaz moge trzymac - jesli wielofunkcyjny to cena z fotelikiem + torba+ oslonami max 1500 zł - sama gondola tak do 800 zł nie mam pojecia jaka firma. moglybyscie cos doradzic??

Gość Ana Banana
Nowe lub używane: Emmaljunga, Teutonia, X-lander, Maxi-Cosi, Bebe-Confort, Jedo, Implast, Roan, Easy Walker, Mountain Buggy, Koelstra, X-adventure, Jane, Bebecar, Mutsy, Mutsaerts, ABC Design, Casualplay, oraz niektóre modele Mothercare, Mamas and Papas i Graco.

Gość kolumna dorycka
gdyby nie ten maly bagaznik to polecilabym ci tako x jumpera jest swietny na wyboiste tereny i wiem co mowie bo mam porownanie z innyml zejszym wozkiem tako x jumper jest rewelacyjny :)

Gość paolaola
x-lander

Gość implast:)
implast:)

Gość leviroo
Leviroo Due albo Leviroo City na allegro nowe 3 w 1 to około 1200 zł już z przesyłką