Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123/123

Test ciazowy

Polecane posty

Gość 123/123

Chcialam zapytac czy wazne to jaki sie robi test ciazowy? W sensie firma, cena itd? Podejrzewam u siebie ciaze, ale z testem chce poczekac jeszcze kilka dni aby go zrobic w dniu spodziewanej @. Mam test z tesco - myslicie ze wyjdzie tak jak kazdy inny drozszy? Kolezanka mi mowila ze te wszystkie testy to takie same tylko ludzi w glupka robia. Powiedzcie co myslicie?

Gość gryczka
Nie ma znaczenia firma ani cena:-) Ja robiłam od dawna najprostsze testy paskowe z Allegro, po 1,50zł za sztukę:-) Kiedy nie byłam w ciąży - zawsze wychodziły negatywne. Kiedy zaszłam - test wyszedł pozytywny juz przed spodziewaną @.

mysle że wszystkie działają tak samo,ja dla pewności kupiła 2 firmy i zrobiłam w różne dni rano. Gratuluje jak by co:)

Gość 123/123
Dzieki. Czyutalam na innym forum ze jedna laska zrobila test z tesco i wyszedl negatywny, po 3 dniach znowu to samo a poszla do gina i zobaczyl u niej pecherzyk ciazowy w macicy o wielkosci 2mm, zrobila tez krew i wyszlo, a test nie pokazal niczego. Dziwne..

Gość gryczka
Zdarza się, że test nie wykrywa hormonu ciążowego, bo jego stężenie jest zbyt niskie lub po prostu test może być wadliwy. Ale to raczej nie zależy od jego ceny, zdarzają się wadliwe wśród tańszych i wśród droższych... Tak że myślę, że nie warto przepłacać, a ewentualnie dla pewności zrobić dwa różnych firm.

Gość 123/123
No to super, dzieki. Za kilka dni zrobie test, oby wyszedl pozytywny. Jak nie to kupie drozszy, coz :/

Kupiłam test z Tesco (chyba 4 zł kosztował) i pokazał ciążę. Wg mnie nie ma znaczenia, po prostu niektóre są droższe bo się reklamują.

Gość gość
Łatwo można sobie wynik odczytać na teście Stream tutaj nigdy nie ma jakiś niedomówień i niejasności – albo albo.