Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

była_optymistka

Kocha mnie czy tylko się mną bawi ?..Nie rozumiem:(

Polecane posty

Gość kot13
bo mężczyznę poznaje sie nie po tym jak zaczyna a po tym , jak konczy. To również dotyczy kolegi, który usłyszał od żony to, co usłyszał . Zamykamy drzwi, nie żałujemy straconego czasu traktując je jako doświadczenie. To nie jest łatwe ale ludzie muszą być silni i tyle.

Gość kot13
facet , który kopie psychicznie i tak leżącą dziewczyne mówiąc jej takie słowa jest zwykłym frajerem i powinnaś autorko Bogu dzizękować , że go jakaś inna przejmie- on zawsze tak się będzie zachowywał. zawsze będzie mu coś nie pasowało i zawsze będzie jęczał. Taki typ- dupek tak ma:-)

daj spokoj dziewczyno, nie warto marnowac czau na kogos takiego. widzialam wypowiedz ze czlowiek po alkoholu niby mowi praawde, ha, jedna wielka glupota. nastolatki tylko tak twierdza. czlowiekowu po alkoholu zbiera sie na sentymenty, wlacza sie love story i mowi rozne glupoty, robi rozne glupoty ktorych sie potem wstydzi. Nie kocha Cie po prostu.. wiem ze to boli okrutnie jesli kochasz. wiem ze ciezko jest sie oderwac od kogos kto przez tyle czasu zapelnial Twoj swiat i byl jego czescia. wiem ze trudno sie oddycha po stracie kogos takiego, ze mozna wyrywac sobie wlosy z glowy za to ze bylo sie z kims kto jak sie okazuje w ogole nie istnial. Los jest okrutny, ale przeznaczenia nie oszukasz.. latwo powiedziec ale musisz byc silna, spotykaj sie ze znajomymi, jak najwiecej czasu spedzaj poza domem. przetrwasz to. a nim sie nie przejmuj juz. to wszystko siedzi w Twojej psychice musisz za wszelka cene wmowic sobie ze Cie to wszystko nie obchodzi..zmien numer telefonu, tak by bylo naklepiej.

Gość tak wlasnie
mi sie wydawalo.. ze facet cos nawywijal i nie bardzo wie jak ma sie zachowac. widzialam juz cos takiego. rozne formy to przybiera. w sumie chyba lepiej tak, niz by po latach mialo wyjsc. jakis slub, dzieci i nagle taka scena. wiem, ze latwo mowic, ale dasz rade.

Gość co sie
stalo z trzecia strona tego watku?

Gość fiutek456
zostaw pijaka, bedziesz tylko miala udreke. rozejrzyj sie za innym. On chce cie tylko przelecic. Szanuj swoja godnosc!

Gość fiutek456
podaj mi swoj mail, to Ci powiem jak sie odkochac.

Wczoraj coś kafe nawalała... Jest mi dobrze, lepiej.. Czuje się silna :).. Nie płaczę nawet.. Coś we mnie siedzi, ale nie mam ochoty o tym myśleć.. Prawie w ogole nie siedzę w domu.. Tylko z przyjaciółmi, jest ok, a będzie jeszcze lepiej... Jak Wam minął dzień:*?

Gość kot13
każdy dzien autorko oddala Cie od bólu:-)

Gość bbbbbboli
sztuczny nakręcacz topików na kafeee. Szkoda czasu na wczutę :O

Gość rybka lubi pływać
ja chyba oddałabym pierścionek, odesłałabym, bez spotkań. Skoro kocha inną to niech jej kupuje pierścionki. Może to nim wstrząśnie, jak zobaczy pierścionek to chyba będzie dla niego jednoznaczne z tym, że wzięłaś sobie wszystko do serca i 100% na poważnie.

Gość Alicja u.
Ech.. Zgadzam się z przedmówczyniami. On się tylko Tobą bawi. :( Jak oddasz mu pierścionek, dotrze do niego, że to jak koniec, na zawsze.

Gość kot13
po cholere te sceny? Jego to i tak nie wzruszy.wyrzć pierścionek do śmietnika.

po co tak marnotrawic, sprzedaj w lombardzie i pojdz sie napic za te pieniadze:)

Gość guaga
facet juz nie chce z tobą być - i jest to jego świadoma decyzja. ale jeszcze nie uwolnił się od przeszłosci stąd to jego chwiejne zachowanie. szczerze mówiąc, tym co ty robisz - czyli pozwalasz mu na powroty, sama się do niego zgłaszasz itp - tylko pomagasz mu odchodzić od ciebie. bo facet najwyraźniej jest z tych którzy nie umieją jednym cieciem odejść, muszą powoli, małymi kroczkami. to co dzieje się teraz między wami - to jest po prostu jego żegnanie się i uwalnianie od ciebie. a ty mu pomagasz...niestety, robisz to swoim kosztem. i on doskonale o tym wie.