Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dafff

ahhh ta samotność...

Polecane posty

Gość szkoda ze
speeedyyy a może nie wiesz,że ktoś Cię chce? Kto mówi,że lubi samotność , ale na dłuższa metę, ten kłamie.

Gość niestety nie
dafff może jesteś taka brzydka, że nikt Cie nie chce?:P

Gość speeedyyy.
dafff te same pytania mi zadają, czasem biora mnie za leesss :D

Gość speeedyyy.
szkoda że, NIKT MNIE NIECHCE :D

Gość dafff
niestety nie może i jestem i może dlatego?

A Ja śpię z 8 miesięcznym synkiem bo facet wolał kolejną z jego listy dramat ale ja dam rade dla dzieci warto życ.

Gość speeedyyy.
ja jestem brzydka jak noc :D i w tym chyba tkwi problemos madafakejszyn :P

"dafff Zastanawia mnie jak można być samotnym w takim wielkim tłumie. Każdemu człowiekowi brakuje miłości chociaż większość się do tego nie przyznaje, żeby nie wyjść na słabego! Ot co moi drodzy. Nikt nie chce być samotnym bo to strasznie boli." Mnie wcale nie boli, nawet wolę być sam. Jedyna odmiana którą bym przyjął to jakaś piękna dziewczyna, ale to naprawdę musiałąby być fajna dupeczka. inne tylko by mnie denerwowały

Gość uooogogoog
ja jestem sama całe życie i to niesprawiedliwe i mam kompletnie identycznie jak wy. ciągle pytania- i ty nie masz faceta ? tak cholera,nie mam i mieć pewnie nie bede miała :C

Gość dafff
fakt, jeżeli masz dzieci to masz dla kogo żyć brzydota i piękno to jest pojęcie względne czasami nawet nie chodzi o fizyczność jak dla mnie każdy ma w sobie coś pięknego

Gość uooogogoog
spedyyy moze ocenimy ? wątpie,ze jestes brzydka, naprawde rzadkosc widziec brzydką dziewczyne, chyba,ze jestes zaniedbana.

Gość szkoda ze
speedyyy-a może to Ty nikogo nie chcesz? :) Dlaczego sądzisz,że nikt Cię nie chce?

Gość speeedyyy.
bo jestem samaaaa ciągle wiec problem tkwi we mnie na bank :P bo jak to inaczej wytlumaczyć

Gość dafff
fajna dupeczka hmmmm i co to ma być za określenie, zresztą myślę, że ta fajna dupeczka by Cie na dłuższą metę denerwowała bo była by tylko obiektem seksualnym, to się kiedyś kończy kiedy masz problem i nie możesz się do nikogo zwrócić ...seks ich nie rozwiąże speedy właśnie dlaczego myślisż, ze NIKT Cię nie chce na pewno było wiele sytuacji, w których KTOŚ Cię jednak chciał ale nie był odpowieni dla Ciebie

Gość speeedyyy.
Wiecie co jak sie mieszka na typowym zadupiu to człowiek dziczeje :D:D

"dafff fajna d**eczka hmmmm i co to ma być za określenie, zresztą myślę, że ta fajna d**eczka by Cie na dłuższą metę denerwowała bo była by tylko obiektem seksualnym, to się kiedyś kończy kiedy masz problem i nie możesz się do nikogo zwrócić ...seks ich nie rozwiąże" ale ja nie mam problemów a jeżeli sie zdarzają to sam je bez problemu rozwiązuje i nie byłaby tylko obiektem seksualnym ale podmiotem moich uczuć

Gość niestety nie
Samoocena. Ile sobie dajecie w skali do 10, jedna ocena za wygląd, druga za charakter:D Ja zacznę żeby nie było - 7 za wygląd, 3 za charakter:D

Gość speeedyyy.
dafff nie bojaj i ty sie wkońcu zakochasz szczesliwie :P zawsze gdy mowie takie cos jakies osobie po pewnym czasie okazuje sie ze mialam racje:P

Gość speeedyyy.
hmm, 3/7 odwrotnie :D

Gość hwr
a ja mysle zeby zostac les, ale czy to rozwiazanie? jestem po dwudziesce, cale zycie sama, czy ktoras mnie zechce? ;( Podszywom dziękuje ;)

Gość uooogogoog
ja zechcę każdego kto mnie pokocha ;D

Gość szkoda ze
moja skala to 9/9

Gość dafff
podmiot uczuć to fajna dupeczka? ok nie wnikam ale gratuluję co do oceny hmmm wygląd 7 charakter 9 bo bywam wredna

ja to mam dopiero pecha mnie na pewno nikt nie pokocha faceci boja się kobiet które maja dzieci

Gość dafff
gonioa to wcale nie jesr prawdą. mam kilka znajomych par, które były w takiej sytuacji ale sięodnaleźli

gonioa, moja ciotka juz 4 raz zmienia męża, ma dwoje dzieci , i jak narazie nie spotkala faceta któremu by to przeszkadzało, a spotyka ich dość dużo

Gość szkoda ze
w skali znajomych też 9/9, głównie, wystawiając sobie notę, opierałam się na ich zdaniu.