Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dafff

ahhh ta samotność...

Polecane posty

Gość uooogogoog
zwykła przeciętniaczka 5/5 ;D

Tak naprawdę totalną bezsensownością jest doszukiwanie się przyczyny samotności, czy jak ktoś woli: bycia singlem. Różnie się w życiu układa i czasami nie można po prostu znaleźć konkretnego powodu, a jak szukamy na siłę to są po prostu durne i idiotyczne:) Jak się bawić to na całego. Samoocena 6,5/8 Ocena znajomych 7/9

ja próbowałam kiedys na czacie, ale po 10 minutach znudzilo mi sie w końcu widząc w tym bezsens!:D

Gość dafff
tak szukanie na siłe to główny powód samotnośći między innymi również mój

Gość xzy
z tymi połówka to też ciezka sprawa. Czasem tak jest ze ludziom jest ze sobą dobrze a i tak nie są razem. Mam przyjaciela z którym świetnie się dogaduje. Lubimy razem spędzac czas. Jest nam razem dobrze w łóżku a i tak nie jesteśmy parą. chyba oboje się boimy ze mogło by nie wypalić a szkoda by było by nasze relacje miały się zepsuci

ja mam dwie śliczne córeczki z pierwszego zwiosku ale za maż nie wyszłam bo pokochał alkochol i miał za długie rączki odeszłam od niego a kidy mslałasm ze poznałam idalnego faceta to sie okazało ze kocha kobiety i został mi syn chyba moje szczeście w zycu to sa moje dzieci tylko one kochają dopuki nie dorosnąż i tak benda mnie kochac tyle mi zostanie

Szukanie na siłę często kończy się porażką, nie szukanie - zawsze:D

Gość szkoda ze
bo na siłe się nie znajdzie nikogo.Ale nikt nie zna dnia ani godziny, więc nigdy nic nie wiadomo.

a co w tym smutnego? skoro człowiek rodzi się sam to pewnie po to że bycie samemu to stan naturalny inaczej rodziliby się w parach

Gość szkoda ze
darken rall-dziwna teoria:) sam to wymyśliłeś?:)

ale ja wiem ze bede sama juz teraz , jestem tego pewnaaa! moje przyjaciolki spedzaja go z facetami, a ja z psem:(

Gość dafff
a właśnie, jak spędzacie sylwestra w tym roku? Równie samotnie co każdy wieczór ?