Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dafff

ahhh ta samotność...

Polecane posty

Gość dafff

oh samotności... brakuje bliskości drugiego człowieka prawda? Zwłaszcza w te długie, zimne wieczory...

Gość fa82
nooooooooo :-(

Gość uooogogoog
mnie też cholera ;[ przytul ;D

Gość szkoda że
Pewnie ,że brakuje.

Gość Inna forma kochania
to prawda brakuje tego ciepła:) ciepłych slów, ciepłego ramienia, pocałunków:) czasu we dwoje:) ech piekne wspomnienia:))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość szkoda że
pies czy kot to nie to samo co drugi człowiek

Gość dafff
nie mam psa lub kota, myślę, że to nie to kolejny rok a ta miłość nie przychodzi za cholerę

Gość fa82
dafff a Ty kobieta czy mężczyzna ?

Gość szkoda,że
a ile wiosenek liczysz?

Gość uooogogoog
dafff -czemu kolejny ? który to już ?

Gość dafff
kobietka, ponad 20 może tak to ujmę :) ale życie w samotności jednak to nie to samo co życie z kimś kiedyś śmiałam się z tych wszystkich związków itp teraz wiele bym dała, żeby móc poczuć, że ktoś mnie kocha ;)

Gość Inna forma kochania
w 21 wieku faceci nie umieją kochac.. Tracą czas..na robienie na złosc kobiecie, ublizaniu jej lub lekceważeniu jej..

Gość fa82
Ja też kobieta samotna ale nie sama.... A teraz z innej beczki troszke . Tutaj na formu poznałam fajnego faceta ( niestety nie dla mnie bo ja mężatka) ale on też samotny i szuka kobiety . I tak się zastanawiam jak to w życiu jest ,że tylu ludzi szuka tych drugich połówek i nic. Nie rozumie skąd to się bierze . On fajny przystojny facet od dawna szuka kobiety i nic nic nic ehhh.

Gość niestety nie
dafff a fajna dupa z Ciebie?

Gość szkoda że
bardzo trudno wbrew pozorom jest znaleźć te swoją połówkę.To nie jest takie proste

Gość dafff
no właśnie, też mnie to zastanawia... może to właśnie na tym polega ta przewrotność życia, że ludzie nie mogą się odnaleźć, zwłaszcza teraz w takim tłumie ludzi ! może to zależy też od tego, że boją się odrzucenia i są zbyt dumni. Lub szukają ideału, którego nie ma i nigdy go nie znajdą. hmm co do mężatki, wcale się nie dziwie bo takie sytuacje są coraz częstsze, czy kochasz swojego męża?

I tak się zastanawiam jak to w życiu jest ,że tylu ludzi szuka tych drugich połówek i nic. Pewnie nikt ich nie chce, po prostu.

Gość szkoda że
ja nie szukam ideału, bo takich nie ma.Ludzie dzisiaj tak naprawdę nie mają czasu na miłość.

Gość Inna forma kochania
no ciekawy temat.. A ilu ludzi się odnajduje niby jako te 2 połówki a i tak nie są razem. Moze to przez klątwy zazdrosnych? ex itp? a może nie kochają się na tyle..że wystarcza im że się gapią nie muszą byc z ta kobietą

Gość fa82
Tak samotna ,gdyz mąz nie pracuje w kraju :-( Tak kocham

Gość szkoda że
jak można nie chcieć swojej połówki.Jeśli kogoś się nie chce to znaczy,że to widocznie nie jest ta połówka.

Gość speeedyyy.
:-(

jak można nie chcieć swojej połówki Zwyczajnie - widzisz kogoś nieatrakcyjnego i nie sprawdzasz czy to twoja połówka, bo z góry zakładasz że twoja połówka powinna ci sie podobać.

Gość dafff
Zastanawia mnie jak można być samotnym w takim wielkim tłumie. Każdemu człowiekowi brakuje miłości chociaż większość się do tego nie przyznaje, żeby nie wyjść na słabego! Ot co moi drodzy. Nikt nie chce być samotnym bo to strasznie boli. Skoro kochasz męża bądź wytrwała, miłość to potężna siła, która może wszystko przetrwać jeżeli się ją pielęgnuje :)

Gość speeedyyy.
mnie nikt nie chce łeee:D

Gość szkoda ,że
jeśli to będzie moja połowka to zwrócę uwagę nawet na kogoś kto jest nieatrakcyjny.Pierwsze wrażenie to nie tylko wygląd twarzy, ale sposób mówienia, zachowanie, ubiór.

Gość dafff
speedy najwyraźniej mnie też nie heheh :P ale to już zaczyna się robić troszkę smutne... miałam kilka sytuacji, rozmawiając z chłopakiem mojej przyjaciółki zapytał "czemu jesteś sama? nie rozumiem tego." nie potrafiłam odpowiedzieć