Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbuntowana100

180cm i OBCASY!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Pytanie do facetów więc:
Wolicie filigranowe kobiety czy właśnie takie, które mają 180 cm wzrostu?

Gość 347
Nie widzę przeszkód w noszeniu obcasów.

Gość Monisia isia
współczuję ci

Gość ae45pol
mój drogi, szpilki nie są wyznacznikiem tego,żebym się komuś podobała. Ja po prostu nie chcę mieć faceta :P a szpilki zakładam, ale głównie na imprezy.

nie lubię filigranowych, wole takie do 165 ja mam 185, ale to nie problem, że kobieta byłaby równa ze mną zwyczajnie takie wysokie kobiety cięzko się prezentują pomiedzy kobietami normalnego wzrostu wiem, bo moje laska ma kumpelę powyżej 170

Gość ae45pol
niee... ja zakładam obcasy - rzadko, ale wtedy się czuję jak żyrafa. I tyle. Nie napisałam,że nie zakładam :)

Gość fghdhsdfgsdfgsdfgrtdbgds
Sosssss " raczej przepadamy za tymi niższymi dziewczynami : ) ale jak juz taka dziewczyna jest wysoka i chce znalezc kogos to lepiej niech nie dodaje juz sobie cm : ) takie kobiety mozna podziwiac ale raczej zaden facet nie chce byc z kobieta ktora jest wyzsza od niego" Jak się wypowiadasz to mów za siebie a nie za większość facetów bo ja nie chcę aby ktoś taki jak ty mówił co ja wole.

Gość ja mam 166 i ...
chciałabym być wyższa, tak z 175, ale bym była dłoooga 180 też bym nie pogardziła ;) spoko, noś szpilki, małą czarną i brązową kurtkę będzie zajebiście :)

no ja moglabymbyc z chlopakiem rownego wzrostui wtedy napewno bym zrezygnowala z obsacow ni chyba ze on chcialby zebym je nosila :)

Gość jak dobrze się czujesz
to zakładaj i już ludzie są różni wysocy niscy grubi każdy znajdzie swoje miejsce

ja mieszkalam kiedys z dziewczyna, ktora miala 176 cm i nosila 9-centymetrowe! ale jakos nic sobie z tego nie robila i nawet udalo jej sie dosc szybko znalezc faceta - nizszego co prawda, ale co to ma za znaczenie :)

mi sie wydaje ze jezeli chlopak jest pary kilka cm to az tak zle nie jest, chcociaz preferuje wyzszych mezczyzn , nie zebym mowila ze ci nizsi sa gorsi, poprostu czulabym sie niebo lepiej gdyby byl wyzszy :)

najlepiej noś obcasy tylko na wyjątkowe okazje, nigdy nie wiadomo kiedy spotkasz faceta Twojego wzrostu. Jeżeli bedziesz mieć wtedy 10 cm obcasy na 99% się wystraszy ...

Gość 183cm
tyle mam wzrostu ale nie nosze obcasow bo wtedy musze patrzyc pod nogi zeby nikogo nie nadepnac :)

pod wrażeniem na pewno będą, ale zakompleksieni na punkie wzrostu faceci nie podejdą ... 180 cm to i tak dużo, z jednej strony fajny wzrost z innej nie. Wszystko ma swoje plusy i minusy :)

Gość marrrrr
ja mam 178 i zawsze chodzę na obcasach przeważnie 10 cm. nigdy nie miałam problemów ze znalezieniem chłopaka- wprost przeciwnie

No mi sie wydaje,ze jesli kobieta ubiera obcasy to mezczyzni spojrza na nia inaczej , wydaje mi sie to takie kobiece. kazda prawdziwa kobieta powinna od czasu do czasu ubierac obcasy, tylko teraz ta kwestia wzrostu...

Gość marrrrr
kompleksy miałam tylko w podstawówce a moja dewiza to nie ja mam problem tylko niscy faceci

Gość haneczkkka
ja myśle, że można znależć faceta przy każdym wzroście kobieta może być duża ale bardzo dalikatna z charakteru i tym nadrobi a męzczyźni czasem tez nie mogą znależć partnerki i czasem sie okazuje, że ta duża da im więcej szczęścia niż te normalnego wzrostu\nie ma reguł