Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala migotkaa

miesiąćzka

Polecane posty

Gość mala migotkaa

wczoraj dostalam okres a dzis juz jest skąpy miesiączka trwa u mnie zawsze 4 pełne moja temperatura wczoraj wynosiła 37,1

Gość mala migotkaa
juz niemam okresu a zawsze mam pelne 4 dni

Gość tak to mozliwe
mam 13 lat i bzykałam sie ze swoim chlopakiem

Gość mala migotkaa
staram sie z mezem juz 2 lata ale odpuscilismy ostanim czasy myslenie o ciazy ale sie nie zabezpieczamy ale nie wierze poprostu ze to ciąża po tak dlugim czasie starania sie

kochana nie zlamuj sie...ludzie staraja sie nawet 3 lata i zachodza wlasnie w taki sposob jak ty mowisz ze sobie odpuszczaja i wtedy jest to i po jakims czasie widzi sie te wymarzone 2 kreseczki na tescie..ile masz lat??

Gość mala migotkaa
Niunia888 28 lat dlatego pytam na forum wiem nikt tu wrozka nie jest tylko wlasnie moja miesaczka zawsze trwa 4 dni a tu raptem 1,5 dnia bylam nawet sikac i niccc dlugo sie staram dlatego ciezko mi bylo by uwierzyc ze sie wkoncu udalo bo sie pogodzilam z tym nie nie zachodze

ale moglo sie tak zdarzyc ze teraz twoj cykl byl krotszy krwaiwienie w ten sposob jest mniej obfite...a moze mialas jakies stresy i wogole przez to @ mogla byc krótsza...a moze zrob test napewno bedziesz spokojniejsza i wogole...

Gość mala migotkaa
Niunia888 ja mam zawsze co 28 dni dni zawsze!!!!!! i nie jestem chora ani przeziebiona nic z tych rzeczy zato od paru dni mam slinotok i gorzki posmak w ustach

Gość mala migotkaa
no brak juiz okresu moja tem wczoraj wynosila 38,1 wieczorem zawsze jest wysoka a dzis 37,2 boje sie zrobic test a jak okaze sie negatywny niewem