Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debil jakich mało

moja dziewczyna płacze ciągle... co mam jeszcze zrobić?

Polecane posty

Gość debil jakich mało

Na poczatku listopada mialem dola, poklocilem sie z nia, powiedzialem pare slow za duzo, ze kocham ja mniej niz na poczatku, ze nie chce sie zenic chociaz sie oswiadczylem jej rok temu, ze mnie wkurza itp. nie zerwalismy ale bylismy pokloceni,bardzo to przezyla ciagle plakala, potem znalazla ze pisalame na gg z kolezanka ze mi sie podoba ale nic nie bedzie bo mam sowoja dziewczyne i tylko ja kocham. i ona to zobaczyla.zerwala ale wrocila. ciagle placze jest smutna i gada jakies glupoty ze serce ja boli i ze by umarla zeby nie czuc jak ja boli i ciagle placze. co mam zrobic zeby przestala?i zeby byla jak dawneij?

Gość Smakoszana 12336
Zarobic wiecej pieniedzy, wzias ja na urlop do cieplych krajow, zycie , to nie dupaka, i cieplo domowe. Czlowiek chce cos widziec i przezyc.

Gość 347
Jak mogłeś jej powiedzieć, że kochasz ją mniej niż na początku??? Myślałeś że takie słowa jej nie zranią? Jak ty byś się poczuł???

Gość adaaadasdasdads
ma depresje, zmien laske , wyglada na problemowa

Gość ożeń się z Nią
;) zaskocz ją;) ustalcie datę ślubu i zobaczysz,że jej sercowe kłopoty miną;)

Powiedziałeś jej cos takiego i myślisz , że zwykłe przepraszam załatwi sprawę ? Moim zdaniem ta dziewczyna nawet jak wybaczy , nigdy nie zapomni tych słów...to ona powinna Cię zostawić-takich rzeczy nie powinno się mówić.

Gość z kciuka wyssana
kup jej wielki bukiet kwiatów i zacznij litanie na temat jak to Ty jejniekochasz,jakie to ona ma piekne oczy itp .. ;)

Poyebało Was do konca, jakby Wam facet powiedzial, ze przestaje Was kochac (to znaczy to samo co kochac mniej - o ile w ogole mozna użyc takiego okreslenia:O), to kwiaty by wam wystarczyły? :O:O:O Mam nadzieje autorze, ze Twoja dziewczyna Cie zostawi i znajdzie fajnego faceta. :O 🖐️

Gość jap........
debil jakich mało znajdź sobie inną bo to jest problemowa kobieta,nie żeń się z nią

Gość polomerjgughj
bazienka ale pierdolisz. ciekawe jakiby twoj facet ci tak powiedział to czy tez bys sie dalej uwazamla za historyczke, czy bys nie plakala, itp. sory ale za taki tekst bys dostał w ryja debilu. i bym cie puscila kantem,.

Gość emiovior
ja mojemu chłopakowi kiedyś powiedziałam pod czas kłótni że go nienawidze, na co on mi odpowiedział " No popatrz, darzę Cię tym samym uczuciem". Płakałam jak nigdy, zamknęłam się w sypialni .. On spał w salonie.. Rano przyszedł do mnie, położył się koło mnie, i zaczął mnie przepraszać .. Ja oczywiście też, głupio mi było bo w końcu ja to powiedziałam pierwsza. Kocham go nad życie i nie potrafiłam się na niego gniewać.. przez reszte dnia co chwile mówiłam "kocham Cię skarbie" bo ciągle mi było głupio.. Skoro ona się tak gniewa na Ciebie tyle czasu, ja bym się zastanowiła.. Jeżeli zachowuje się tak a nie inaczej, może wątpi w to co czuje do Ciebie Powinieneś z nią poważnie porozmawiać

Gość polomerjgughj
a dziwicie sie tej biednej dziewczynie? najpierw facet jej tak powiedział, a pote, zobaczyla ze prawie ja zdradza z inna z tym pisaniem. dla mnie jestes niedoroslym dupkiem, mam nadzieje ze cie kopnie w dupe i bedzie szczesliwa a ty cale zycie bedziesz zalowala ze tak postapiles i ja straciles.

Gość niuniavv
wole uslyszec w zlosci "nienawidze cie" bo wiem ze to w zlosci mozna wykrzyczec ale slowa "kocham cie mniej"... to juz by cos znaczyly.. takie slowa w zlosci moga oznaczac ze sa prawdziwe." nie dziwie sie twojej dziewczynie....

Twoja dziewczyna Cię kocha takie słowa Ją zraniły .., a że jest wrażliwa boi się ,ze Cie straci .., jest smutna bo to strach , a może płacze by pogodzic sie z ta sytuacja i przygotować na rozstanie bo czuje ,ze Wasz związek się kończy .. Ty jeżeli chcesz z nią być..musisz ja przekonać i odbudować to co spieprzyłeś ..choć nie wiem czy to się da odbudowac .., pozostanie w niej ten lęk ,że skoro raz tak powiedziałes mozesz to znowu zrobić !!!! A TAK POZATYM WIĄŻĄC SIE KIMŚ BIERZEMY ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA TEGO DRUGIEGO CZŁOWIEKA ! często nie zdajemy sobie sprawę ,ze możemy kogos zabić słowami "juz Cię nie kocham odchodzę " naprawdę tylko silni psychicznie ludzie uporają się z tym ciosem , płacząc , smucąć się .. by ujrzeć słońce w przyszłości !!!

Kłam. Kłam, że tylko ona Ci się podoba, że tylko ją kochasz. Kłam, kurwa i nigdy w życiu nie mów jej prawdy!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja ja rozumiem sama
mialam to kiedys co ona, bardzo cierpialam, ciagle plakalam , nie moglam dojsc do siebie, bylismy razem 4 lata i nie moglam zniesc tego ze juz go nie bedzie, uzaleznilam sie od jego obecnosci, sama mialam mysli samobojcze nawet probowalam sie pociac. nie tak latwo sie odkochac po paru latach, po planach, po wielkiej milosci.

Gość oszolomiony pieknoscia
zwal se konia to ci przejdzie :classic_cool: