Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny przypadek bb

czy on na mnie leci?

Polecane posty

Gość dziwny przypadek bb

problem żywcem wyjęty z życia gimnazjalistki, no ale cóż, życie, dwudziestki też mogą się trochę pouwsteczniać. otóż studiuję i chodzę do grupy z pewnym facetem. jest outsiderem, trzyma się z boku, rzadko się odzywa do kogokolwiek innego niż pracownicy naukowi, z nikim z grupy nie wszedł w głębsze relacje (ale może to też wynikać z tego, że studiuje również drugi kierunek, jest trochę starszy). od początku tego roku akademickiego zaczął siadać koło mnie na prawie wszystkich ćwiczeniach i wykładach, często coś pożycza, zagaduje (o ile można o "zagadywaniu" mówić w przypadku takiego milczka :P, no, pyta o różne rzeczy, gównie związane z uczelnią, ale nie tylko - nie jakoś nagminnie, bo zbyt gadatliwy nie jest, ale i tak częściej, niż bym go o to podejrzewała), no i co rusz się na mnie gapi :O nie ma to jednak flirtująco-wyrywającego charakteru, przynajmniej nie w ten sposób, z jakim do tej pory się spotykałam...

Gość dziwny przypadek bb
no tak szczerze, to nie bardzo jest w moim typie ;p chociaż go na swój sposób lubię. nie chciałabym jednak ani się nakręcać i sobie czegoś wmawiać (to gdyby coś mi się bezpodstawnie oojeebaałoo), ani dawać mu jakiejś złudnej nadziei (gdyby jednak leciał ;p)

no nic nie zrobisz, zachowuj sie normalnie jak do tej pory , zobaczysz jak się sytuacja rozkręci

Gość Moim zdaniem nadinterpretujesz
Typowe dla kobiet..

Gość dziwny przypadek bb
dowiem się po magisterce, znając jego i życie :P

Gość Moim zdaniem nadinterpretujesz
Gdy facetowi zależy,wie jak zwrócić uwagę kobiety. Będzie ją adorował, podrywał, chciał jej zaimponować, nie pytał o notatki..

Gość deserek do kafe
jak już tu jesteś i masz to w głowie to znaczy, że jednak u ciebie też cos drgnęło:P

Gość dziwny przypadek bb
nie, po prostu kontempluję z braku laku, bo ni ma niczego ciekawszego na horyzoncie ;p

Gość Madmłazell
a czerwieni sie?

Gość dziwny przypadek bb
on ma taką karnację, że chyba w ogóle jest niezdolny do czerwienienia :D

Gość dziwny przypadek bb
ok, to teraz przyjmuję zakłady. leci czy nie leci? ;p