Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smak chwili

kac moralny...

Polecane posty

Gość smak chwili

Miał może ktoś kiedyś to cholerstwo? To chyba gorsze od normalnego kaca... Chciałabym zapomnieć o wczorajszym wieczorze.. ale z drugiej strony nie mogę przestać o tym myśleć. Myślałam, że już w tym wieku nie będę miała tego typu problemów. Wszyscy w pracy będą o mnie jutro mówić :(

Gość moze i beda....
ale niedlugo zapomna ;)

Gość adiare
ja tez mam często... raczej każdy ma. A co zrobiłaś??

Gość to ja super gwiazda
opowiadaj to ci jeszcze dokopią :D

Gość smak chwili
impreza w pracy, dużo alkoholu, powiedzmy, że "dałam nadzieje" na coś więcej jednemu facetowi, a mam stałego. Nigdy nie zapomnę jego miny kiedy zadzwonił do mnie mój facet... (ten z imprezy nie wiedział, że mam kogoś) głupia jestem.

Gość smak chwili
Miki Małs opowiadaj :)

Gość smak chwili
wiem, wiem, jakbym napisała, że się z nim przespałam, to byłoby więcej komentarzy damn...

Gość smak chwili
ale się z nim na szczęście nie przespałam, jedyne co, to zrobiłam mu loda z połykiem

a zmusiłaś się do tego ? sprawiło Ci to przykrość ? jeśli nie to chyba nie ma problemu.....jeśli natomiast obawiasz się, że obrobią Ci d.... noi to tylko zależy czy poza Nim ktoś jeszcze był i czy Ci co wiedzą lubią plotkować . Poza tym jeśli nikt z tego powodu nie cierpi to chyba nie ma problemu

Gość smak chwili
o lodzie to ewidentny podszyw więc tego nie będe komentować... Wszyscy widzieli, że coś się dzieje między nami. Będą ostro plotkować..

tak się czasem zastanawiam czy to co inni piszą to tylko efekt bujnej wyobraźni lub efekt oglądania filmów , ale z drugiej strony spotkałem się już z tyloma dziwnymi zdarzeniami że nie powinno nic dziwić

Gość smak chwili
mam gg ale jak na razie wolę tu

Gość smak chwili
moja historia jest dla Ciebie dziwna? Różne głupie rzeczy robi się po alkoholu, niestety.

Nie nie jest dziwna, po prostu jedni mają dylematy a inni się nudzą podszywając sie na przykład lub zmyślając historie. Rozumiem że wolisz tutaj żeby być anonimową i żeby nikt Ci potem nie uprzykrzał życia. Rozumiem w końcu mnie nie znasz i nie masz pewności czy z drugiej strony siedzi dzieciak i robi sobie jaja czy ktoś poważny. Czasem moja otwartość się mści i dostaje jakieś niepoważne wypowiedzi ale szybko się nudzą więc się nie zniechęcam i moj numer GG jest dostępny dla wszystkich :-)

w ogóle ludzie różne rzeczy robią i to nie tylko po alkoholu ale czy dziwne ???? to tylko zależy od tego co kto uważa za dziwne a co za normalne.

Gość smak chwili
wiecie, chciałabym mu zrobić loda, bo mój facet nie podnieca mnie aż tak bardzo. tym bardziej mam kaca moralnego, bo niby jestem z jednym, ale chce ciągnąć druta drugiemu

Gość przypalowiec
co wy wiecie o kacu moralnym ?? ze sie przespałaś (chyba) z kimś z pracy, zdradzając swojego ?? to żaden kac. kac jest wtedy kiedy budzę się jeszcze naćpany po nocy spędzonej z dwoma dziwkami :/ zjazd po dragach plus puste kieszenie, wtedy dopiero dopada prawdziwy moralniak!

Oj każdy z nas ma cos na sumieniu. Ja na dwóch już imprezach po rząd przelizałam się z bratem mojego faceta. Po pierwszym razie ustalilismy dwa dni po, że nikt się o niczym nie dowie. Za drugim razem nawet nie poruszaliśmy tego tematu. Ale nie mogę powiedziec żebym się, aż tak fatalnie czuła z tego powodu.. Do niczego więcej nie doszło, choć mnie namawiał. Niestety alkohol robi swoje. Niczym się nie przejmuj. Do niczego się nie przyznawaj. Zachowuj sie jakby nic się nie stało i bedzie dobrze.

Gość mesynaaaa1199
to jest dla was powod do moralniaka...ja to mialam sytuacje niby przyjemna ale skutki..dobralam sie do kolezanki...do dzis tak ajkby zaluje choc wiekszych problemow z tego nie bylo i nadal sie przyjaznimy ale..

Gość ale obciach
kiedys byl taki temat ze laska sie bzyknela z kolega z pracy :D