Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helena p

dodziewczyn mieszkających ze swoimi facetami, bezdzietnymi :)

Polecane posty

Gość ja z moim
gramy w karty, pijemy szkocja i palimy trawke

nie nudzimy się oglądamy tv czy filmy, czytamy, gramy, rozmawiamy tudzież wykonujemy rózne prace domowe

Wychodzimy do kina, restauracji,pubu albo albo na spacer, często wpadają do nas znajomi. Jak jesteśmy sami to uprawiamy seks, rozmawiamy, pijemy, oglądam tv, sluchamy muzyki itd

oki a jaki macie metraż? czy po np 3 dniach raem non stop nie denerwuje cie kazda pierdółka u twojego faceta?

Jak zaczyna mnie denerwować to wychodzę gdzieś z przyjaciółmi albo jego wyganiam z domu. Zresztą kłotnie czasem się zdarzają,a ja bardzo lubię się godzić.

Gość po drugim widać
my jemy,pijemy,palimy,oglądamy horrory i filmy dokumentalne, ostatnio jeszcze serial animowany "amerykański tata"

Gość po drugim widać
a jaką chciałaś odpowiedz, napisałem jak jest czy miałem ściemniać ,że zamawiamy masażstki tajlandzkie, garmaż, tone k o k o ???

Gość Wrednaaaaaaaaaaaa
dziewczyna portugalczyka - jestes brzydka, a ten koles ma gruby ryj.

jeśli cie obraziłam to sorki... hmm.. za jakiś cza będe mieszkac z facetem, będziemy miec mały metraż 23 m... i boje się że nasz świat zamknie się przed tv...

Gość po drugim widać
bo tak będzie + otwarta wiecznie lodówka

eh w karty grac to on nie umie (i nie lubi) na spacery nie chodzi (mówi że wkurwia go chodzenie bez celu) zwierzeta odpadają zostaje tylko tv... i juz mi sie nóż w kieszeni otwiera na sama myśl :(

Ja póki jeszcze nie miałam synka, to razem z mężem a to wyskoczyliśmy do kina,a to do znajomych, czy też znajomi wpadli do Nas. Wspólne kolacje, obiady, często włączyliśmy sobie jakiś film i wtuleni oglądaliśmy. Wspólne mieszkanie nie od razu musi oznaczać rutynę, melancholię zycia codziennego! Wystarczy kreatywność i po prostu chęci, a każdy wieczór można ciekawie spędzić!:D

boje się własnie tej rutyny i zwykłości dnia codziennego... ost juz mi mówil że gdzie on bedzie spał jak sie pokłucimy, chyba w wannie ;) hihihi boje się ze będzie mam za ciasno

My z mężem również na początku mieszkaliśmy w małej klitce. Z czasem się wybudowaliśmy, ale powiem Ci, że bardzo miło wspominam tamte czasy:D Ile macie lat, jeśli mogę wiedzieć?:)

Gość niwejka__
my jeszcze nie mieszkamy razem, a juz rutyna nas zjada. w lecie praktycznie w domu nie bywalismy, nawet sexik w plenerze najczesciej. a teraz coraz zimniej, dlugie spacery i caly dzien na powietrzu odpada, wychodzimy czasem do pubow, jakas imprezka, jakis sport ale jednak najwiecej czasu w domu. oboje mieszkamy w bloku, z rodzicami, wiecznie ktos jest w domu, pokoje nasze sa malutkie, jak jestesmy u niego to rzeczywiscie tv najczesciej chodzi, ja u siebie nie mam. robimy to co inni pisali, rozmawiamy, ogladamy flm, sex, i na tym sie konczy :O przerobilismy gry planszowe, karty, ogladanie starych zdjec, porzadki, sesje zdjeciowe ;) a na codzien robi sie nudno. wlasne mieszkanie, nawet male to juz co innego. mozna cos pogotowac, wyjsc do kuchni, wspolne kapiele i ogolnie pojeta swoboda. a my siedzimy zamknieci w pokoju jak w klatce;)

ja 22 on 26.. jestesmy ze soba 5 lat.. hehe pierwszys raz razem bedziemy mieszkać... głupia sprawa oboje mamy trudne charaktery, oboje jestesmy uparci i honorowi no więc sie troszke boje....

Gość niwejka__
dlatego wymyslam jak najwiecej zajec zeby gdzies wychodzic, bo nie mam pomyslow na zajecia w domu, w pokoju

a najgorsze jest to ze nasz zwiazek wisi na włosku.. przestajemy się dogadywac więc wymyśliliśmy sobie ze musimy nauczyc się życ razem... jak to mieszkanie razem nam nie wyjdzie to się rozstajemy takie ustalenie :)

Gość a ja:
"hmm.. za jakiś cza będe mieszkac z facetem, będziemy miec mały metraż 23 m... i boje się że nasz świat zamknie się przed tv ..." my na takim metrazu od lat kilku, bez tv, nie robimy nic szczegolnego i wyjatkowego - nie zjada nas rutyna, nigdy nawet nie pomyslelismy, zeby spac oddzielnie - nie klocimy sie, jak juz to dyskutujemy i wyjasniamy nasze punkty widzenia, tak aby zasnac wtulonym w siebie. nic nas u siebie nie denerwuje jakos szczegolnie. jest wspaniale. ja bym na Twoim miejscu nic szczegolnego nie planowala, to wychodzi samo :)