Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ghfxbcsr

rzucilam faceta i placze :(

Polecane posty

Go艣膰 Mo偶na tak膮 znale藕膰
ghfxbcsr "moze mialam, moze nie... czuje ze mu na mnie nie zalezy, ze mowi, ze kocha a tak naprawde ejst ze man z rozsadku.." Nie chc臋 ci臋 dobija膰, ale niestety 偶ycie pokazuje, 偶e w takich sytuacjach intuicja nas nie zawodzi. Gdy czujemy, 偶e facetowi na nas nie zale偶y, nawet je艣li nie potrafimy racjonalnie sobie czasem wyt艂umaczy膰, dlaczego tak przypuszczamy (bo nie zrobi艂 niczego takiego, co by jasno to pokaza艂o), to po pewnym czasie okazuje si臋, 偶e wcale go nie obchodzi艂y艣my. No chyba 偶e liczy艂 na seks lub 偶e co艣 dzi臋ki nam zyska, ale to wszystko. M贸j ostatn eks to w艂a艣nie dok艂adnie taka sama historia, cho膰 podobno niby 艣wiata poza mn膮 nie widzia艂. A to by艂 tylko stek bzdur. Po rozstaniu szybko si臋 przekona艂am, 偶e nie znaczy艂am dla niego zupe艂nie nic.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 niez艂y kocur
niestety promil facet贸w reaguje na kobiece potrzeby i empatie. Przewaznie osiadaja na laurach i zapominaja jak sie dba o zwiazek i kobiete. Zdoby艂 i uwali sie jak zwierze. Potrzebuje wulkanu albo cichej myszki a najpredzej kopa w tylek. Przynajmniej poznajecie realia i mozecie sie i zwiazek okreslic. Kobieta jest jak kwiat, kt贸ry wymaga ogrodnika a nie mechanika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfxbcsr
No chyba 偶e liczy艂 na seks lub 偶e co艣 dzi臋ki nam zyska, ale to wszystko. na seks na pewno nie liczy, tzn. akurat dla niego jest to sprawa calkowicie druga czy nawet tzreciorzedna :) dzieki mnie tez nic nie zyska, no chyba ze kogos kto go kocha... nie wiem, zobaczymy dzisiaj. zobaczymy jak bedzie sie bronil..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lustrzane odbicie
i jak tam?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lustrzane odbicie
i jak tam.....??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lustrzane odbicie
przepraszam ale m贸j net co艣 dzi艣 wariujeeeee