Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfxbcsr

rzucilam faceta i placze :(

Polecane posty

Gość Można taką znaleźć
ghfxbcsr "moze mialam, moze nie... czuje ze mu na mnie nie zalezy, ze mowi, ze kocha a tak naprawde ejst ze man z rozsadku.." Nie chcę cię dobijać, ale niestety życie pokazuje, że w takich sytuacjach intuicja nas nie zawodzi. Gdy czujemy, że facetowi na nas nie zależy, nawet jeśli nie potrafimy racjonalnie sobie czasem wytłumaczyć, dlaczego tak przypuszczamy (bo nie zrobił niczego takiego, co by jasno to pokazało), to po pewnym czasie okazuje się, że wcale go nie obchodziłyśmy. No chyba że liczył na seks lub że coś dzięki nam zyska, ale to wszystko. Mój ostatn eks to właśnie dokładnie taka sama historia, choć podobno niby świata poza mną nie widział. A to był tylko stek bzdur. Po rozstaniu szybko się przekonałam, że nie znaczyłam dla niego zupełnie nic.

Gość niezły kocur
niestety promil facetów reaguje na kobiece potrzeby i empatie. Przewaznie osiadaja na laurach i zapominaja jak sie dba o zwiazek i kobiete. Zdobył i uwali sie jak zwierze. Potrzebuje wulkanu albo cichej myszki a najpredzej kopa w tylek. Przynajmniej poznajecie realia i mozecie sie i zwiazek okreslic. Kobieta jest jak kwiat, który wymaga ogrodnika a nie mechanika

Gość ghfxbcsr
No chyba że liczył na seks lub że coś dzięki nam zyska, ale to wszystko. na seks na pewno nie liczy, tzn. akurat dla niego jest to sprawa calkowicie druga czy nawet tzreciorzedna :) dzieki mnie tez nic nie zyska, no chyba ze kogos kto go kocha... nie wiem, zobaczymy dzisiaj. zobaczymy jak bedzie sie bronil..

Gość lustrzane odbicie
i jak tam?

Gość lustrzane odbicie
i jak tam.....??????

Gość lustrzane odbicie
przepraszam ale mój net coś dziś wariujeeeee