Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klasyk_18

Ważne antykoncpecja pomóżcie

Polecane posty

Część mam pytanie bardzo ważne dla mnie. Jesli dzisiaj dostałam okres o godznie 15 .. to czy mogę wziąć pierwsza tabletke dopiero o 6 rano nastepnego dnia?.? czy nie mogę??

Gość a co was to obchodzi
a dlaczego nie dzisiaj /nie masz?

Gość a co was to obchodzi
a swoją drogą to o 6 rano chcesz je brać,czy po prostu tą pierwszą tak wyjątkowo? bo jeśli tak to wex ją rano a kolejną np wieczorem tak jak planujesz brać tabletki

no bo własnie nie wiem czy lepiej bd mi je brac przykładowo tak jak jest teraz o 23 czy rano ? jak uważacie ? lepiej wieczorem czy rano ? doradzcie mi bo to sa moje pierwsze tab.

Gość musisz wziąść
w pierwszy dzień miesiączki !

Gość koteczka miau miau
Cos mi tu nie pasuje. Bierzesz po raz pierwszy? bo normalnie to się bierze przez 21 dni potem przerwa 7 dni i ósmego dnia bierzesz pierwszą z nastepnego opakowania. jesli pierwszy raz to w dniu dostania miesiączki i to nie ma znaczenia czy dziś czy jutro rano. Jesli dziś to zawsze wieczorem, jesli rano to rano. Możesz wziąc dopiero pierwsza jutro rano, ale potem zawsze rano. Ja nie przestrzegam dokładnych godzin i 2 godz wcześniej lub później biore. Oprócz tego palę, piję, korzystam z solarium, opalam się na słońcu i jakoś nie zaszłam przez 12 lat.

hym chodziło mi bardziej że są to moje pierwsze tabletki w zyciu., pierwsze opakowanie. a dokładnie biorę Qlaire może słyszała któraś z was o tych tabletakch i może cos o nich powiedzieć?