Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bizneswoman1212

smalec na głowie

Polecane posty

Gość bizneswoman1212
Hej kupiłam dziś sobie szamponik Catzy, zielony ;-) Jutro siedzę cały dzień w domku, więc dziś nie będę myć włosów, rano umyje ;p Jestem bardzo ciekawa efektu ... Aha i kupiłam sobię jeszcze silicę na wypadanie włosów, bo ostatnio jakaś inwazja wypadania ...

Gość lakier, mąka i suchy szampon
a właśnie umyj sobie, zobaczysz jak jutro po jednym dniu będą wyglądać. będziesz mogła ocenić. a kiedy dokładnie jedziesz?

Gość bizneswoman1212
Dokładnie to jadę w poniedziałek o 15 ;-/ Więc rano mogłabym umyć włoski

Gość myjesz je dzisiaj czy jutro
ciekawi mnie jak Twoje włosy zareagują po pierwszym myciu, dlatego tak pytam :)

i czy już po pierwszym myciu będzie widać jakiś efekt, że dłużej będą świeże

aha, i jedna rzecz. to jest tak, że w przypadku szamponów leczniczych, po pierwszym myciu może nie być efektu, ba, może być tak, że łupieżu będzie więcej, bo musi zejść co tam jest. dopiero po kolejnych widać efekt. to jest tak jak np z lekami przeciwtrądzikowymi, też po pierwszych stosowaniach bardziej może wywalać, bo musi wyleźć ten syf ze skóry, a później następuje etap leczenia.

Gość bizneswoman1212
Dzia ;-) Wiem, wiem ... czytałam też na opakowaniu tego szamponika, że trzeba myć w nim włosy codziennie przez całą kurację. Potem będzie efekt. Ale i tak się cieszę, może w końcu przestaną się przetłuszczać ;) A najgorzej to grzywka...

Gość bizneswoman1212
Hej właśnie umyłam włoski w szamponiku Catzy ;-) Nie mogłam się powstrzymać ;p Wysuszyłam je i na szczotce układałam. Są teraz takie miękkie i puszyste, sam szampon cudownie się pienił... Jutro poniedziałek - specjalnie włosłów nie będę myć, zobaczymy co będzie (najwyżej rano we wtorek umyję). Mam wrażenie, że ten szampon to dobry wybór. Czuję jak skóra mojej głowy jest taka 'napięta' i 'mrowi'. Dzięki Kobietki za pomoc ;* ;-) Nie ma to jak Kafeteria ;p

Gość bizneswoman1212
*włosów

Gość przetłuszczanie włosów
co za bzdury zal.pl

Gość to napisz we wtorek czy
dłużej wytrzymały

Gość najlepsza rada to to to
1 kieliszek spirytusu na 2 kieliszki wody. wymieszac i wcierac w skore glowy - tylko skore. umyc potem szamponen

Gość no i jak pomaga
?

Gość gh vn555
mrowi cię,bo masz łojotok,zbadaj sobie poziom hprmopnów,polecam pić napar z pokrzywy 2 razy dziennie przez 3 miesiące i wcierać przed myciem w skórę głowy :UWAGA!!!!ZWYKŁY OCET!!!!następnie umyć szamponem dla dzieci:ocet zwalcza łupież i łojotok,włosy są po nim sprężyste i się tak nie tłuszczą. i niestey,weź wolne albo w weekendy przetłuśc włosy,nie myj codziennie,wykorzystaj zimę,pod czapką nie będzie widać,musisz to przetrzymać,przestaną się tak przetłuszczać wszystko napisałam na własnym doświadczeniu,bo miałam kiedyś łojotok i żaden dermatolog prywatnie nawet nic nie pomógł,przetestowałam wszystkie szampony i odżywki bardzo drogie apteczne

Gość bizneswoman1212
Niestety obudziłam się z ... hmmm nawet nie wiem jak to nazwać... coś strasznego!! Włosy całe pozlepiane ;( musiałam szybko myć rano ... Widoczne muszę całą kurację zrobić, efekty pewnie później będą. No i zstosuję się do waszych doświadczeń ;)

Gość kiedyś po kilku godzinach
miałam strąki, teraz myję co drugi dzień i jest spoko. staram się wydłużać ten okres niemycia.

Gość sianowatta
Mnie pomógł szampon Kadus do przetłuszczającej się skóry głowy, który reguluje pracę jej gruczołów. Jest drogi i na efekt trochę się czeka, ale warto.

Gość fdhtht
kup sobie suchy szampon. ja mam z klorane, taki z owsem, pryskasz włosy i są czyste, ale to tylko takie rozwiazanie od czasu do czasu w twoim przypadku powinno się sprawdzic:)

Gość dla mnie klorane jest w ogóle
porażką, kompletnie nieskuteczny. no ale zależy co dla kogo.

Gość hahahhahaha
To załóż prywatny biznes.:D:D Sorry, wzięło mnie na humory, ale to przez twój temat i nick.

Gość bizneswoman1212
Ahhh masz na myśli biznes-smalec?? ;p ;p ;d \

Gość niesmaczne żarty
((:classic_cool:)))

Gość bizneswoman1212
Oj, to nie jest śmieszne ...

Gość fhbsenhstnh
podnoszę

Gość bizneswoman1212
cały szampon catzy wyczerpałam ... Po ilu myciach wam przeszło?? Ja codziennie w nim myję i nic ...

Gość bizneswoman1212
Mi tłuszczą się już po południu ;/ Jak myję je np. o godzinie 23 to następnego dnia o 16 mam już tłuste... Dermatolog nic mi nie doradził, pójdę do trzeciego teraz.

to nie prawda że trzeba przetrzymać włosy i nie myć ich za często jeśli tłustych włosów nie będzie się myć wtedy gdy jest to konieczne to można się nabawić łojotokowego zapalenia skóry i wtedy to jest problem bo dochodzi straszne swędzenie i czerwone plamy

ja mam z tym problem od zawsze i najlepiej myć głowę rano wtedy fryzura jest świeża ja z tego powodu ścięłam włosy na krótko i rano umycie i ułożenie fryzury zajmuje mi gora 15 min. i mimo że nie mam łupieżu to od lat stosuje heden souders do włosów tłustych a odżywkę w sprayu żeby nie obciążać włosow

To chyba oczywiste,że po jedwabiu się szybciej tłuszczą:) Wypróbuj szampon dermena:) Z tym,że musiałabyś go stosować jakieś dwa tygodnie.Po tym czasie włosy wytrzymają spokojnie 2 dni:)