Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angel94

Czy ON coś do mnie czuje?

Polecane posty

Gość Angel94

Hej . Mam pewien problem...Kocham pewnego chłopaka i nie wiem co on do mnie czuje. Zachowuje sie troche dziwnie. Np raz pisze słodkie smsy a potem parę dni wogole sie nie odzywa...na spotkaniu cały czas się we mnie wpatruje, uśmiecha sie, niby przypadkiem mnie dotyka,mówi że jestem śliczna, że mnie uwielbia...raz nawet mnie przytulił...a potem np pyta czy się spotkamy i potem znowu parę dni się nie odzywa, i nic nie wspomina o spotkaniu a potem wyskakuje z takim słodkim tekstem...byliśmy dopiero na kilku spotkaniach ...chociaż ja go już od roku kocham ;D. Myślałam że jest typem podrywacza, ale jego przyjaciele mówią że on taki nie jest, i wogóle że przy mnie zmienił się na lepsze. Nie mam pojęcia o co mu chodzi, np raz byłam umowiona z kolegą a jak on sie o tym dowiedzial to potem byl obrażony i jakby zazdrosny...a raz np sam się z koleżanką do kina umowi i oczywiscie nie zapomina mnie o tym poinformowac...i niedawno powiedzial cos o mnie swojemu kumplowi i jak pytalam tego jego kumpla co to było, to on się tylko tajemniczo uśmiechał i powiedzial ze nic nie powie. Prosze pomozcie. O co jemu tak wlasciwie chodzi?

Gość bóóóóóóóóóóó
jakaś taka ciota z tego chlopka twojego. pogadaj z nim o tym,nie ma jak szczera rozmowa. skąd my do cholery mozemy wiedziec co mu siedzi w tej łepetynie ?

Gość jkhkjgjkgjk
A ile lat ma chłopak? Może jeszcze nie wie, co i jak :)

Gość Angel94
ma 16 lat ; d

Gość jaskrawaaaaaa
pewnie jest zazdrośnikiem i się focha, gdy czuje się narażony na innych panów. Skoro jesteście już tak blisko, nie masz wyjścia i rozpocząć temat co do ciebie czuje, no. Albo twój facet to cipsko a nie facet