Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

merkaba

Orędzia Matki Bożej Królowej Świata

Polecane posty

jezus jest pośrednikiem do boga bóg Jezus i duch św to jedno a czy Maryja nie prowadzi do Jezusa nie przypomina módlcie i poście czytajcie biblie chodzcie na msze nawołuje do życia w bogu pisze w biblii ze post i modlitwa zwycięża sie demona przez czytanie biblii Powtarzanie słów Pisma świętego może prowadzić do nawrócenia ku właściwej teologii. W pewnej gazecie ukazał się artykuł opowiadający historię człowieka imieniem Ernie Hollands. mieszkającego nieopodal domu mojej matki w Massachusetts. Począwszy od 16 roku życia raz po raz trafiał do więzienia. Tak było niemal przez 30 łat. Kiedy miał być warunkowo zwolniony z aresztu, uznał, że być może wywola właściwe wrażenie na urzędnikach, jeśli powie, że nawrócił się do Boga. Człowiek ten pisze: „Przeczytałem całą Bibłię pięciokrotnie, czytając 1520 rozdziałów dziennie. Nagle uświadomiłem sobie, że coś się dzieje w moim wnętrzu. Przestałem nienawidzić ludzi. Przestałem się kłócić. Zacząłem nawiązywać przyjaźnie. Pewnej nocy ujrzałem w mojej celi Jezusa. Wszedł do środka, położył mi rękę na ramieniu i powiedział: >>Ernie l-lollands, to, co było poszło w niepamięć

umarł pedofil i poszedł do nieba. Św Piotr przy wejściu: a ty pedofilu, gdzie sie pchasz???? Pedofil na to: milcz stary dziadu, ja do Dzieciątka Jezus!

muzułmanie za nas to robią zaludniają ziemie ty tylko myślisz o seksie a nie o robieniu dzieci w europie europejska para ma jedno dziecko a muzułmańska para az 8 dzieci islam zaleje europe bez jednego strzału Kadafi powiedział ze zwyciężymy Europe przy pomocy brzuch naszych kobiet http://www.youtube.com/watch?v=CgK0uz2I9Yc&feature=related

JAK INDIANIN BRONIŁ CZCI NAJŚWIĘTSZEJ PANNY Ciężką walkę mają do staczania nasi misjonarze z pastorami protestanckich sekt w północnej Ameryce, którzy usiłują Indian dla swej nauki pozyskać. Pociechą dla naszych misjonarzy jest wiedzieć, jak ci Indianie wiernie stoją przy religii katolickiej. W Athabaska- Mackenzie, na samej północy Ameryki, pewien Indianin z szczepu Kri zręcznie i zwycięsko bronił czci Matki Boskiej wobec pastora protestanckiego. Pastor ten tak opowiada ów Indianin swojemu misjonarzowi, O. Grouardo M. N. razu pewnego zaprosił mnie do siebie; była zima i bardzo zimno. Grzałem się przy jego piecu, gdy on wziął swoją biblię i pytał mnie czy umiem czytać. Miałem swą książkę do nabożeństwa przy sobie i pokazałem mu ją. Wejrzał w nią i zobaczył imię Maryi. To mu dało powód do tłumaczenia mi, jak nieszczęśliwym ja jestem, że się modlę do zwykłej kobiety, równej innym kobietom, i dodał jeszcze, że w jego książce jest napisane iż do Samego tylko Pana Jezusa modlić się trzeba. Nie pośpieszyłem z odpowiedzią, bo nic nie umiem, jeno mu powiedziałem, że nie czuję się zdolnym, aby o tym z nim mówić. Ale pytałem go, czy ma matkę. Bo ja mam matkę, powiedziałem mu, i kocham ją. Czy ty też masz matkę? Pastor, trochę zmieszany, odpowiedział, że on też z nieba nie spadł, i że on też, jak i inni ludzie, miał matkę. Otóż, odpowiedziałem mu, tyś też z pewnością matkę swoją kochał i dobrześ zrobił. A ty byś chciał, żeby Pan Jezus nie kochał Swej Matki?, a ty mówisz, że Pan Jezus niezadowolony, gdy ja mówię z uszanowaniem do Jego Matki i gdy Ją proszę, żeby za mnie Syna Swego Boskiego prosiła? My w naszej religii nie rozłączamy Pana Jezusa od Jego Matki. Modlimy się naprzód do Pana Jezusa, a potem do Maryi Panny. Pastor nie mógł mi nic odpowiedzieć

Gość Zboczona Żaba
w Żyrardowe ostatnio Matka Boska się ukazała na drzewie za kościołem... znaczy na miejscu po ścietej gałęzi... świete słowa... ludzie nie szanuja niczego i nikogo... żadnych wartości... szatan zdominował ich serca i dąży do ich zagłady... :(

Gość gfchj
a ja mam pytanie: kto wymyślił Boga?

Orędzie z dnia 25 grudnia 2010 r. „Drogie dzieci! Ja i mój Syn Jezus pragniemy dziś dać wam obfitość radości i pokoju, aby każdy z was z radością niósł i dawał świadectwo pokoju i radości w miejscach, gdzie mieszkacie. Dziatki, bądźcie błogosławieństwem i bądźcie pokojem. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.

Gość nowe oredzie
25. 01. 2011 Drogie dzieci! Również dziś jestem z wami i patrzę na was i błogosławię i nie tracę nadziei, że ten świat przemieni się na lepsze i że pokój będzie panował w ludzkich sercach. Radość zapanuje nad światem, bo otwarliście się na moje wezwanie i miłość Bożą. Duch Święty przemienia wielu ludzi, którzy powiedzieli „tak. Dlatego pragnę wam powiedzieć: dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie. Jest nadzieja, że ten świat się zmieni na lepsze: przyjdzie pokój, radość bo "odpowiedzieliście na moje wezwanie i miłość Bożą". Modlicie się, pościcie, spowiadacie się, przyjmujecie Komunię Świętą, czytacie Pismo Święte - tym zwyciężamy szatana. Dlatego Ojciec Święty Benedykt XVI może mówić o wiośnie Kościoła, przezwyciężaniu zła, które to przezwyciężanie zapoczątkował za swojego pontyfikatu Jan Paweł II. Jest nadzieja pomimo, że dzisiejszy świat odrzuca Boga, Jego prawo gwarantujące sprawiedliwość, miłość społeczną i pokój. Pokój jest darem wymodlonym między innymi też przez polskich robotników z natchnienia Jana Pawła II przybywającego z Rzymu do naszej Ojczyzny.

Gość ciut starsze
ORĘDZIE 2 STYCZNIA /2011 r Drogie dzieci. Dziś wzywam was do jedności w Jezusie, moim Synu. Moje macierzyńskie serce prosi, abyście pojęli, że jesteście Bożą rodziną. Ojciec Niebieski obdarzył was duchową wolnością, jesteście więc wezwani, aby samodzielnie rozpoznawać prawdę, dobro i zło. Niech modlitwa i post otworzą wasze serca i pomogą wam odkryć Ojca Niebieskiego przez mojego Syna. Kiedy odkryjecie Ojca, wasze życie będzie podporządkowane pełnieniu woli Bożej i tworzeniu Bożej rodziny, bo tego Syn mój pragnie. Będę z wami na tej drodze. Dziękuję wam. Mirjana poczuła, że może powiedzieć Maryi: „Wszyscy przyszliśmy do Ciebie z naszymi cierpieniami i krzyżami. Pomóż nam, prosimy Cię. Maryja zwróciła ku nam ręce i powiedziała: „Otwórzcie wasze serca, dajcie Mi wasze cierpienia. Matka wam pomoże. Maryja pobłogosławiła wszystkich obecnych, wszystkie dewocjonalia, i jeszcze raz podkreśliła wagę kapłańskiego błogosławieństwa.

Drogie dzieci! Gromadzicie się wokół mnie, szukacie swojej drogi, szukacie prawdy, a pomijacie to co najważniejsze zapominacie o modleniu się we właściwy sposób. Wasze wargi wypowiadają bezmiar słów, a wasz duch nie odczuwa niczego. Błądząc w ciemnościach, również samego Boga wyobrażacie sobie na własne podobieństwo, a nie takim jakim naprawdę jest w swojej miłości. Drogie dzieci, prawdziwa modlitwa pochodzi z głębi waszych serc, z waszego cierpienia, z waszej radości, z waszej prośby o odpuszczenie grzechów. Jest to droga, na której poznajecie prawdziwego Boga, a jednocześnie i samych siebie, gdyż jesteście stworzeni na Jego obraz. Modlitwa doprowadzi was do spełnienia mojego pragnienia, mojej misji tutaj z wami, do jedności w Bożej rodzinie. Matka Boża pobłogosławiła wszystkich obecnych, podziękowała i wezwała do modlitwy za księży.

Gość swiadectwo kobiety
Orędzie z 2 marca 2011 Mirjana Moje matczyne serce cierpi ogromnie, kiedy patrzę jak moje dzieci z uporem przedkładają to,co ludzkie nad to, co Boże, moje dzieci, które pomimo wszystkiego, co je otacza i pomimo wszystkich dawanych im znaków myślą, że mogą iść bez mojego Syna. Nie mogą! Idą ku zatraceniu wiecznemu. Dlatego zbieram was, którzy jesteście gotowi otworzyć mi wasze serca, którzy jesteście gotowi być apostołami mojej miłości, abyście mi pomogli, abyście żyjąc miłością Boga byli przykładem dla tych, którzy jej nie znają. Niech post i modlitwa dadzą wam do tego siłę, a ja was błogosławię matczynym błogosławieństwem w Imię Ojca, i Syna i Ducha Świętego. Dziękuję wam. Po zakończeniu objawienia Mirjana powiedziała, że Matka Boża była bardzo smutna. Orędzie z 25 lutego 2011 „Drogie dzieci! Przyroda się budzi i na drzewach widać pierwsze pąki, które dadzą przepiękny kwiat i owoc. Pragnę abyście i wy, kochane dzieci, pracowały nad waszym nawróceniem i byście dawali świadectwo własnym życiem, aby wasz przykład był dla innych znakiem i bodźcem do nawrócenia. Jestem z wami i oręduję przed moim Synem Jezusem o wasze nawrócenie. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.

Gość ehhhhhe
tak a poza tym towszystko ok, jak rozumiem

Gość wszyscy sa szczesliwi
25 maja 2011 r. Drogie dzieci! Moja modlitwa jest dziś za was wszystkich, którzy prosicie o łaskę nawrócenia. Pukacie do drzwi mego serca, lecz bez nadziei i modlitwy, w grzechu i bez sakramentu pojednania z Bogiem. Dziatki, zostawcie grzech i zdecydujcie się na świętość. Tylko tak mogę wam pomóc i wysłuchać waszych modlitw i prosić o wstawiennictwo przed Wszechmogącym. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie

Gość wszyscy szczesliwi
Orędzie z 25 sierpnia 2011 r. „Drogie dzieci! Dziś wzywam was, abyście się modlili i pościli w moich intencjach, bowiem szatan chce zniszczyć mój plan. Zaczęłam tu od tej parafii i wezwałam cały świat. Wielu odpowiedziało, ale jest wielu , którzy nie chcą ani usłyszeć ani przyjąć mojego wezwania. Dlatego wy, którzy powiedzieliście TAK bądźcie silni i zdecydowani. Dziękuję, że odpowiedzieliście na moje wezwanie."

Gość pierdolicie bez sensu i o
dajecie się nieźle nabierać

Gość slea
ostra siostro czy jak ci tam BOG ma imie!!!!tylko ludzie nie chcą je znać....Sama w modlitwie mowisz " ojcze nasz(...)swiec imie twoje"? a nie wiesz jak Bog sie nazywa? to po co ludzie klepia ta formulke...W Biblii Tysiaclecia , prawdopodobnie 2 wyd. zostalo imie JAHWE zamienione na PAN BOG....etc. a przeciez PAN BOG TO NIE IMIE!TO TYTUL...Kazdt posiada imie prawda? Bog takze....a "jestem jaki jestem"- tak jak mozna znalezc w niektorych przekladach, interpretujemy jako, ze Bog moze byc kim chce i znalezc sie w danej roli, dla dobra ogolu...

Gość Bóg ma imię, a i owszem ma
ale nadał mu jej ktos ostro napalony ziołem marnego gatunku. Imienio to dowiedział sie od "gorejącego krzewu", a brzmi ono: jestem, który jestem, niektórzy nazywają Go, Boga, JHWH. Jeśli dodamy do kompletu gadające węże w raju , mamy kompletny obraz judaimu i chrześcijaństwa, kupa naćpanych marnym ziołem i winem-sikaczem, starych głupków , bełkoczących bez sensu i składu.

Gość slea
ale nadał mu jej ktos ostro napalony ziołem marnego gatunku. Imienio to dowiedział sie od "gorejącego krzewu", a brzmi ono: jestem, który jestem, niektórzy nazywają Go, Boga, JHWH. Jeśli dodamy do kompletu gadające węże w raju , mamy kompletny obraz judaimu i chrześcijaństwa, kupa naćpanych marnym ziołem i winem-sikaczem, starych głupków , bełkoczących bez sensu i składu. pytanie do ciebie: Co ty paliles ze tak twierdzisz?:) kazdy ma prawo wierzyc lub nie wierzyc..w Boga ale zeby od razu takie teksty? hmmm...ja bynajmniej nie cpam i nie pale ani sikaczy nie pje:p

Gość Bóg, ma imię, a i owszem, ma
sugerujesz mi jakoby bym sobie coś zapodał, niestety, daleki jestem od wszelkiego rodzaju używek, wybacz, ale jeśli Biblię mamy brać poważnie, a nie jakieś bajki dla dzieci, to gadający krzak, może być ale w urojeniach ćpunów, mówiąc współczesnych , wrednym językiem.

Gość gość
Matka Boża mówi o wielkim Ostrzeżeniu całego świata : " ... Kiedy przyjdzie Ostrzeżenie wszyscy ludzie będą wiedzieli, że to co było przepowiedziane jest prawdą. Także będą znaki zdarzenia, które nastąpią zgodnie z Pismem św. Po czasie wielkiego Ostrzeżenia nastąpi wielki chaos na świecie i zamieszanie . Życie, które dotąd prowadziliście normalnie zmieni się na zawsze. Wielka liczba ludzi będzie starała się dostać do Kościoła, aby tam znaleźć sposób na oczyszczenie swej duszy. Wielu ludzi wiary będzie musiało być w pogotowiu, żeby jak tylko oczyszczą swoje własne dusze, pomóc Kościołowi w przygotowaniu na powrót wielu moich dzieci do Boga. Moje dzieci, wielu umrze doświadczając to, bo ich słabe serce po prostu tego nie wytrzyma. Inni umrą dochodząc do swego wyznaczonego kresu życia. Trzeba się często i żarliwie modlić. Wasza pomoc będzie wielce potrzebna, aby uczyć tych zagubionych: modlitwy, sakramentów i Pisma św. Ludzie będą żądni tych wszystkich informacji. Chcę wam powiedzieć także, że to jest powodem dla zaopatrzenia się w żywność, wodę i świece. Wasze życie dramatycznie się zmieni na jakiś czas. W sklepach nie będzie ludzi, którzy nimi kierują i sprzedają. Wszystko co człowiek produkuje zatrzyma się, jak tylko ludzie zaczną szukać pomocy w Kościołach. Nie martwcie się wcale o sklepy, o transport i o inne rzeczy. Myślcie tylko o potrzebie pomocy tym, którzy chcą zachować swoją duszę. Będzie wielu, którzy nie będą reagować na zmianę innych, kiedy przyjdzie Ostrzeżenie. Będą uparcie odwracać się od Boga. Będą żartowali z Was. Nie wolno wam odwrócić się od nich, jak wielu ze strachu mogłoby uczynić, lecz starać się próbować oszczędzić ich duszę. Okres ten także będzie czasem, kiedy antypapież będzie próbował wejść do władzy Kościoła. Ten człowiek będzie pokazywać wam jak on jest oddany w to, co jest Boże i święte, aż do czasu kiedy zasiądzie na tronie św. Piotra. Pamiętajcie, że papież musi oddać swą władzę zanim antychryst pojawi się na scenie. Tak długo jak Kościół pozostaje u władzy w Rzymie, antychryst nie może wejść do władzy. Moje dziec****apież Jan XXIII starał się ostrzec was przed odstępstwami nadchodzącymi w Kościele i ma/so/nach będących w Rzymie. Antychryst już teraz posiada swych zwolenników pracujących w Kościele powodując w nim odstępstwa, zmiany, podziały i brak zaufania.

Gość gość
16 VII 1988 r. - Pan J.ezus " .. Powiedziałem wam niedawno, że dla jednego człowieka zawierzającego Mi gotów jestem uratować miasto, a wy dziwiliście się, że nie powiedziałem jak duże miasto. (...) Bo widzicie, dzieci , wasze zawierzenie jest dowodem wobec wszystkich sił ciemności, że jestem tu kochany (w tym mieście), i wtedy mogę wystąpić jako Pan waszych serc - a Ja mogę wszystko. (Z rozeznania: zawierzenie B.ogu jest wyznaniem w.iary, że tylko B.óg ma prawo rządzić - i wtedy Pan będzie naprawdę rządził.) - I proszę was, dzieci, nie myślcie o waszej nicości i o tym, że was mało, bo to dla B.oga nie ma znaczenia. Przez jedno „fiat" skromnej, biednej dziewczyny przyszło na świat zbawienie. Więc weźcie Matkę moją za wzór, za Matkę pełną mocy i miłosierdzia. Bo My zawsze jesteśmy razem ... ".

Gość gość
głupoty z pism stworzonych przez starych żydów na pustyni.