Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A von B

Jak to jest z tym ukladem?

Polecane posty

Gość A von B

Jestem z pewna dziewczyna w tzw. ukladzie. Ona jest "po przejsciach" i bardzo nieufna w stosunku do facetow, poza tym jest raczej typem "artystycznego samotnika" i niczym kot chodzi wlasnymi drogami, ja nie ma za soba zadnego "powaznego" zwiazku, a i niepowaznych niewiele. Od samego poczatku Ona zarzekala sie, ze "nic z tego nie bedzie", a ja liczylem, ze zmieni zdanie. Sytuacja wyglada tak, ze mieszkamy blisko siebie, ale nie ze soba, widujemy sie czesto codziennie, czasem na drugi dzien, bywa tak, ze ona mowi mi, ze "dzis sie nie spotykamy, bo chce miec caly dzien dla siebie". Nigdy nie przyznala, ze cos do mnie czuje, ale widze, ze zawsze moge na nia liczyc: kiedy jestem chory, przyjedzie z lekami i owocami, kiedy ja poprosze, moge wpasc na obiad, kolacje, wyzalic sie. Kiedy sam nie moge, odda mi ksiazki do biblioteki, poszuka pociagu w Internecie, kupi cos na Allegro. Zawsze ma dla mnie czas, chocby odrobine (kiedy prosi mnie, zebym nie przychodzil - bo ma np. wazny projekt i przeszkadzam, a ja mimo wszystko przyjde, mowi "wypijesz herbate i sobie pojdziesz" - nigdy nie zamknela mi drzwi przed nosem, nigdy nachodzac ja przypadkiem nie spotkalem u niej faceta, znam wszystkich jej przyjaciol - no fakt, ze przedstawia mnie jako kolege. Nie wierze, ze nic do mnie nie czuje, ale jak ja przekonac, zeby sie do tego przyznala?

Gość niezły kocur
widocznie tak jest jej dobrze a co w głowie siedzi to trudno dociec. Pewnie przyjdzie czas, ze bedzie chciała usłyszec cos wiecej, ale kiedy i jak? to pewnie nawet ona jeszcze nie wie a moze udaje?

Gość kasjerrrrrrrro
a czy ty do niej cos czujesz? Kim ona jest dla ciebie?

Gość jak uwazasz ? po co bylaby
dla ciebie taka dobra jezeli nie zalezalo by jej na tobie ?

Gość A von B
Ona mi sie od poczatku podobala, a teraz ja kocham. Mysle, ze Ona tez cos do mnie czuje, ale boi sie do tego przyznac. Choc trudno Ja rozgryzc, zakochany czlowiek chce ciagle byc z druga osoba, a Ona czasem sie izoluje. Nie chce tez gadac o uczuciach, choc jest pewien postep w naszych wzajemnych relacjach - rozmowy o przyszlosci. Raczej nie planuje sie letnich wakacji z osoba z ktora nie chcesz byc.