Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......Magda90r................

Ale jestem idiotką :( :( :( muszę się ZEMŚCIĆ proszę o rady !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

wystrój się ładnie aż mu szczena pójdzie na dół i zachowuj się tak jakby był powietrzem

nie ma co pomysl swietny. chyba jestes naprawde msciwa skoro stac Cie na taki krok zeby Cie ktos wyruchal a ty myslisz,ze mu jeszcze przykro bedzie tylko nie miej pretensji jak Cie potem beda od szmat wyzywac.

oj no nie bede sciemniala ze facet mi sie nie podoba i ze mnie nie pociga bo najzwyczjniej to nie bedzie prawdą ... ale po tym co sie dowiedzialam po prostu mam na niego strasznie wyjebane :O nie jestem jakas malolatka i nic do niego nie czuje tzn . jakiejs milosci i z tym mam przewage chociaz on mysli ze jest inaczej ... bardzo bardzo chcialabym dac mu nauczke bo byle gnojek nie bedzie sobie ze mna pogrywał :O

bardziej go dotnie jak go zlejesz tego faceci nie lubia. jak mam ze swoim problemy to nie rozmawiam z nim ale za to ze wszystkimi dookola i normalnie sie zachouje maxymalnie 15 minut wytrzymuje i przeprasza:)

oj no ale jak bede go traktowac jak powietrze to on bedzie czul sadysfakcje ze mnie to ruszylo ze sie spotkal z tamta a tego nie chce .. juz wiem bede udawac rozesmiana usmiechnieta i tak jakby nic sie nie stalo nawet moge sie go spytac co tam słychac u ****** bo chyba sie z nia wczoraj widzies ???

ale to jak mam to zrobic odzywać sie do kolezanki i do kolegi a do niego wogole i nie odpowiadac mu na pyt. ???

ale ja nie mowie ze masz byc smutna czy wkurwiona ale zebys go olewala normalnie sie zachoujac. jak mu powiesz tak jak chcesz to wtedy bedzie mial satysfakcje ze cie to ruszylo bo sama pouszasz ten temat

a tak nawiasem mowiac to nie ty jestes idiotka tytlko on jest idiota! mozesz mu odpowiadajac ale tak na odczepnego zeby nie czul sie za pewnie

albo ubierz sie kuszaco i flirtuj z nim pewnie jak wyjdziesz od kolezanki bedzie chcial cie odprowadzic albo potem zadzwoni czy smsa ci napisze to poprostu olej to albo dalej kus i tak max po tygodniu nie odzywaj sie do niego!

oj jestem niestety idiotka że go odrazu nie przejrzałam tylko łudziłam sie że on to wszystko naprawdę , że dla niego te pocałunki , spotkania miały jaies znaczenie ..... przecież jakby ten mój kumpel a zaazem jego najlepszy kolega (pow. że dla mnie robi wyjątek że mi o tym mowi bo mnie bardzo lubi) nie wyjawił mi prawdy to bym sie obwiniala ze to ja cos spieprzylam :O

tak szczerze to zastanawiam sie czy ten brat twojej przyjaciolki przypadkiem cie nie kocha bo faceci raczej sie nie wydaja nawzajem

Gość hihihiihhahaha
Wiesz na twoim miejscu w połowie gry wstępnej bym przystopowała, spojrzała na jego przyrodzenie i zaczęła się głośno śmiać :D + jakiś mega ostry seksik :D ubierasz się, wychodzisz cały czas się śmiejąc na drugi dzień mówisz koleżanką :D ;) nie szmać się od razu

nie będę z nim flirtować bo znając go pewnie jak zobaczy że mi na nim cokolwiek zalezy naprawdę to przestanie sie do mnie calkowicie odzywac .... (bo chyba juz zauwazyl a raczej usłyszal bo sama mu o tym powiedzialam ze mi na nim zalezy :O i dlatego spotkal sie z inna po juz zaczol szukac sobie nastepnej ofiary :O)

darunia1990l-- no ja wiem że on się we mnie kocha nawet mi o tym powiedział wczoraj ... ale tez zaznaczył że nie robi tego przez wzglad na siebie tylko tak jest i to jest prawdą !!!! inaczej nie spotkal by sie wczoraj z tamta chociaz byl u mnie we wtorek całował mnie i wogole :O

hymmm a moze on naprawde jest prawiczkiem i poprostu boi sie ze jak dziewczyna sie zaangazuje to bedzie chciala sie z nim przespac i sie tego boi. moze poprostu zapytaj go na osobnosci o co chodzi(wiesz przed kumplami rozne rzeczy sie opowiada ) a jak ci powie ze chcial tylko sie zabawic albo cos to srzel mu w pysk i tyle

to czemu z tamtym nie zaczniesz krecic? moze sie wam uda a ten drugi zacznie sie wkurwiac jak mu kumpel opowie jak to mu z toba dobrze.

oj nie ja się nie bede nikim bawila jak na to nie zasłuzył ;) a tego kolege naprawde bardzo lubie ale nic wiecej ... po prostu moze byc tylko moim kolega !!! jest prawiczkiem ale nie bede z nim o niczym juz rozmawiac tak na osobnosci ten kolega mi wszystko wyjasnil .. zreszta z tamtym kolesiem juz przeprowdzilam 2 takie rozmowy w jednej jak nie widzielismy sie okolo 2 tyg. powiedzialam mu ze mi na nim zalezy i nie moge go zapomniec i czy to wszystko mialo jakies znaczenie dla niego to spojzal mi sie w oczy powiedzial ze mialo i mnie pocałował :O

powiem ci tak mialam dawno dawno temu chlopaka prawiczka i rok czasu wogole minelo zanim odwazyl mi sie powiedziec ze mnie kocha i chce ze mna byc! potem byl zazdrosny o wszystko i czepial sie wszystkiego tak zebym przypadkiem nie miala ochoty na zblizenie. .. potem odeszlam od niego bo nie mialam sil juz poprostu,potem pisal mi ze mnie kocha a spotykal sie z dwoma innymi-oni musza zawsze miec alternatywe... wiesz co najlepiej zachouj sie normalnie jakbys nic nie wiedziala i zobacz co on zrobii jak bedzie mial ochote cie pocalowac czy przytulic to zapytaj ogo a co z.... i odsun sie

darunia1990l-- masz racje tak zrobie .... dzieki za wszystko :* jutro najwyzej napisze jak to sie wszystko potoczyło ...

Gość jesteś suką
taka prawda 👋.