Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......Magda90r................

Ale jestem idiotką :( :( :( muszę się ZEMŚCIĆ proszę o rady !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

otóż spotykałam się z facetem od około 2 miesiecy nie był moim facetem ale zachowywał się tak jakby był .... we wtorek przyjechał do mnie a wczoraj dowiedziałam się od dobrego kupla że byl u innej i że on bawi sie dziewczynami tzn . pospotyka się z jakas dopuki sie w nim nie zakocha pozniej ją rzuca :O chcialabym sie na nim jakos zemscic ... dodam że bardzo czesto sie spotykamy bo jest kuplem brata mojej najlepszej kolezanki ...hmm nawet cos wymyslilam ale nie wiem czy nie bedzie za ostro :P myslalam o ttym zeby go uwiesc i sie z nim przespac (bo chyba jest jeszcze prawiczkiem a przynajmniej mi tak mowił) a w nastepny dzień zero kontaktu poprostu przestane sie do niego odzywać a w nastepna sobote przyjade do kolezanki z jakims kolega i on na 100% u niej bedzie co o tym myslicie ??????? przynajmniej poczulby sie jak czesc tych dziewczyn ktorych skrzywdził

Gość myślę że facet cię wyśmieje
z taką zemstą :D

Gość dfsfdssd
a nie mozesz go zwyczajnie z kolanka w jaja poczestowac ?

to jest zemsta w stylu babskim.... faceta bardziej ruszyłoby jakbyś go w sobie rozkochała i rzuciła tuż przed zapowiadającym się bara bara :P

hmm no ale nie powiesz mi że nie poczuje się dziwnie heh tzn. wykorzystany gnojek się może czegos nauczy ... a co go jeszcze może zaboleć ?? tak żeby nie myślal sobie ze tylko on moze miec ubaw z kobiet ... myślalam tez nad tym zeby go rozkochac i zucic ale to bedzie strasznie trudne prawie nieosiagalne bo on jak sie zorientuje ze ja cos do niego na 100%nawet nie bedzie chcial mnie znac ... dodam ze chlopak jest dosc młody bo 18 lat

On nie bedzie sie czuł wykorzysany. On bedzie sie czuł jeszcze peniej niz dotychczas bo wreszcie jakis efekt jego wysiłków w postaci posunietej laski - zrozum

Gość pprawwda w oczy kole
malo, zes kurwa to jeszcze glupia

Proponuję umówić się z nim, zaaranżować sytuację, że będzie bara-bara. Rozbierz go, a następnie wyśmiej, że ma małego. Pewnie go to bardzo zaboli :)

Gość no jesteś idiotką
i kurwiszonkiem - delikatnie powiedziane. Głupie i dziecinne jest to, co piszesz.

zemsta zajebista... masakra dziewczyno. Lepiej mu wypal kopa w dupe a nie się jeszcze puszczaj. Na kobiecie by to miało rezultat ale na facecie??? no nie żartuj

Gość załamany dyrektore
Daj mu do zrozumienia, że chcesz się z nim przespać ... Zdejmij mu spodnie... A potem wyśmiej jego męskość i powiedz "sorry, ale nie tego się spodziewałam" i wyjdź >:)

nie jestem żadną dziwką ale tak mnie wkurwił że po prostu mogłabym nawet to zrobić :O byleby tylko osiągnąć efekt ale macie racje ze to raczej nie ma sensu bo pewnie on tez by sie przestal do mnie po tej nocy odzywać a wtedy to nie wiem :O to co go moze zaboleć ???? tak zeby poczuł sie wykorzystany ??? i żeby mial jakas nauczkę .....

jesteś idiotką- zgadza się, osoba inteligenta nie wymyśliłaby takiego planu :o w czasie tej zemsty jeszcze powinnaś zajść w ciążę- na potwierdzenie mej tezy :P ktoś ci dobrze doradził- rozkochaj go, rozpal, a później rzuć bez słowa :classic_cool:

ja miałam kiedyś taką taktykę.... trafiłąm na gościa który bawił się laskami.... jak się zorientowałam, w jego ściemach..... sama zaczęłam go olewać, tzn kontakt był ale cały czas dawałam mu do zrozumienia, że się nie nadaje na mojego chłopaka :D generalnie zaczęłam traktować go jak przyjaciela, a to facetów najbardziej wkurza.... później 2 lata za mną biegał :D

znajac facetow jestem prawie pewna, ze obroci to na swoja strone! bedzie sie chwalil przed kolegam, ze Cie przelecial, zrobi z ciebie... zal mu nie bedzie bo skoro lata od jednej do drugiej....to jest dziwkarzem i jesli Ci mowi ze z zadna nie spal a ty mu wierzysz.... to sorki ale naiwna jestes :)

bezczelny- bo ma ;) :p więc ten pomysł odrzucam .. kurde rozkochac go w sobie tylko jak to kurde zrobić skoro on juz sobie zaczol szukac podmianki :O

to co go moze zaboleć ???? tak zeby poczuł sie wykorzystany ??? i żeby mial jakas nauczkę ..... hmmmmmmm wyślij mu przez przypadek smsa, który miał być do kogoś innego typu: Hej Kochanie, ja z tym idiotą się nie spotykam na poważnie tylko wiesz to taka ciota na dodatek prawiczek, że nie chcę mu zrobić przykrości bo się chłopak załamie i to tak z przymusu. Niby dziecinne ale zachowanie ale kto będzie o tym wiedział... tylko ty :)

babula zgadula-- że z zadna nie spał to jestem raczej pewna bo widzialam jak sie zachowywal ale nie wazne :O wiesz taka zabawa emocjalna jest straszna nie wiem czy on sobie zdaje z tego sprawę. Jak ja mu nie dam nauczki to ni8kt tego nie zrobi(bo nawet nie beda wiedzialy o co kaman) i dalej bedzie krzywdzil kobiety ...

ale olej to ze on się z innymi spotyka0 nawet gadaj z min o tamtych laskach - przecież on musi czuć ze tobie NIE ZLEŻY.... nie wiesz że faceci to zdobywcy, zawsze chcą tego czego nie mogą mieć :P

oj z tym sms-em to raczej nie bo od razu sie skapnie ze to nie przez pomylke ...

Gość boże jakie ja mam
mądre dzieci :classic_cool:

Gość niezły kocur
no wysmianie z tego co ma w spodniach i to przy rozbieraniu moze byc zabójcze dla wielu facetów. reszta pomysłów autorki - niepowazna:P

"no wysmianie z tego co ma w spodniach i to przy rozbieraniu moze byc zabójcze dla wielu facetów" może któraś już go wyśmiała skoro jest prawiczkiem i teraz on się mście na kobietach :)

bezczelny-- nie jeszcze nic mu nie dalam;) ale widzialam przez spodenki jak mu stanoł tzn odznaczł się na spodenkach i powiem wam że jest zajebiscie duży :P więc pomysl z tym ze ma malego odpada bo nie ma i chyba on dobrze o tym wie..... no dobra ten pomysły z sexem to naprawdę był głupi , wiec już na 100% tego nie zrobię a jak mam sie zachowywac jak go dzisiaj spotkam .. bo wybiueram sie do mojej przyjaciolki a on na 100% u niej bedzie tzn. u jej brata....

a ja mysle ze ty poprostu chcesz sie z nim przespac a nie chcesz zemsty! poza tym jak facet mowi ci ze jest prawiczkiem to na sto procent nie jest!!!a szczegolnie ten co bawi sie dziewczynami! jak chcesz sie zemscic to nie idz z nim do łóżka a ubierz sie sexi i idz z tym innym chłopakiem do koleżanki i zachowuj sie tak żeby coś się w nim ruszyło. jak sie z nim prześpisz to potem możesz mieć miano łatwej bo znajac życie rozgada wszystkim kumplom

jest ktos tu jeszcze ????? Jak mam się dzisiaj zachowywac jak go spotkam ??? olewać go ?? czy zupelnie normalnie ale zeby czul dystans z mojej strony ??? on sie raczej dowie ze ja wiem ze sie spotkal z tamta mam mu okazac to ze jestem wkurwiona z tego powodu czy calkiem przecinie ???? co go bardziej dotknie???